Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Za to brak pieniędzy jest głównym wyznacznikiem jego nieatrakcyjności.

Gość 30letnia_kobieta
Ja wiem jak wygląda oferma bo widziałam jego zdjęcie i wcale nie jest odrażający,wręcz przeciwnie i nie miałabym nic przeciwko by go poznać,porozmawiać o problemach życia codziennego itp.

korjonos Za to brak pieniędzy jest głównym wyznacznikiem jego nieatrakcyjności Pieniądz to rzecz nabyta, dzisiaj masz ,jutro możesz nie mieć.

30letnia_kobieta Ja wiem jak wygląda oferma bo widziałam jego zdjęcie i wcale nie jest odrażający,wręcz przeciwnie i nie miałabym nic przeciwko by go poznać,porozmawiać o problemach życia codziennego itp. To masz okazję.:)

Rzeczywiscie, bezrobotni są wręcz rozchwytywani przez kobiety :o

zosia samosia1..powiem ci tak juz wole byc sam niz z jakąs kurwą która miała kilku facetów a na ustatkowanie bierze sobie takiego jak ja

Gość dede1
30letnia_kobieta to ciekawe co mówisz , ale ja poznalem offermę od trochę innej strony dla mnie to zwykły cham a te jego pseudo intelektualne wypowiedzi , to po prostu masakra , on pisze , żeby pisać , na zasadzie : nie wiem co piszę , piszę co wiem :p

Gość wthsdj
offerma '' ja nie wiem jak zachować się, nigdy z nikim nie byłem, ośmieszę się'' za stary już jestem na takie problemy. już jestem na takim etapie że wolę robić to co naprawdę lubię a nie zajmować się bzdurami z których korzyść jest mocno wątpliwa." Ale na ciągłe mówienie o atrakcyjności jako jedynym elemencie decydującym o możliwości znalezienia drugiej połówki nie jesteś za stary.

**cream** zosia samosia1..powiem ci tak juz wole byc sam niz z jakąs k**wą która miała kilku facetów a na ustatkowanie bierze sobie takiego jak ja to może nie tam szukasz ,gdzie trzeba.

Gość po co te wasze pierdy
Każda da dupy kasiastemu nawet jak wygląda jak kupa

Gość dede1
szeptem : halo :) :)

zosia samosia1..oczywiscie :D bede zaczepiał laski na ulicy :O ja sobie zdaje sprawe ze omineło mnie wszystko co jest związane z dziewczynami jak teraz zaczne poznawac jakies to juz jestem w plecy o 10 lat więc czy jest sens szukania kogos

Gość dede1
jak tam andro coś tam coś tam ? :p :)

Offerma, wyjątek potwierdza tylko regułę. masz wśród swoich znajomych przypadki kobiet, które bogato wyszły za mąż> Chyba nie, jeśli już to oboje sie dorobili, prawda? A tak przy okazji, podać Ci przykłady w drugą strone? A piękny Tomasz z tv i jego pani Katarzyna? On oczywiście jest znią ze wzgldu na walory jej ciała i ducha, absolutnie nie dla kasy.

**cream** zosia samosia1..oczywiscie bede zaczepiał laski na ulicy ja sobie zdaje sprawe ze omineło mnie wszystko co jest związane z dziewczynami jak teraz zaczne poznawac jakies to juz jestem w plecy o 10 lat więc czy jest sens szukania kogoś Mam tyle lat co i Ty ,też powinnam już sobie odpuścić?

Gość 30letnia_kobieta
"zosia samosia1 napisała: 30letnia_kobieta Ja wiem jak wygląda oferma bo widziałam jego zdjęcie i wcale nie jest odrażający,wręcz przeciwnie i nie miałabym nic przeciwko by go poznać,porozmawiać o problemach życia codziennego itp. To masz okazję." Ale on z żadną nie chce choćby korespondować. Nie odpisuje na maile, ignoruje wszelkie oznaki zainteresowania swoją osobą, a później pisze ,że żadna go nie chce. I powtarzam,że wiem jak on wygląda i jego wygląd nie byłby żadnym problemem.

Gość dede1
offerma wymieniłem z toba kilka uwag na temat wymienialności pieniądza i wiem , że nie masz o tym zielonego pojęcia

"Ja wiem jak wygląda oferma bo widziałam jego zdjęcie i wcale nie jest odrażający,wręcz przeciwnie i nie miałabym nic przeciwko by go poznać,porozmawiać o problemach życia codziennego " Patrz Offerma - kolejna koleżanka do kolekcji. Jak pokemony :D

zosia samosia1..wiesz doswiadczeni faceci są dobrze postrzegani więc napewno bedzie z ciebie zadowolony potencjalny facet u mnie bedzie tak ze ja nie bede zadowolony z przebiegu potencjalnej partnerki

Kobiety od zawsze szukały kogoś na odpowiednim poziomie majętności, ewentualnie mającego potencjał do stania sie takim w przyszłości. Ewolucyjny imperatyw, nie ma co się oburzać.

offerma "Zawsze będa wyjątki." myślisz że to jest wyjątek? a silvio berlusconi, 70 letni facet obracający 30 letnie i młodsze laski to też "wyjątek"? a 60 letni flavio briatone, który ożenił się z 30 letnią modelką to też "wyjątek". okazuje się że tyle tych "wyjątków" ilu bogatych facetów. co nie oznacza ,że dla wszystkich ludzi pieniądze są najważniejsze i są wyznacznikiem atrakcyjności drugiego człowieka.:)

Gość 30letnia_kobieta
"Darker "Ja wiem jak wygląda oferma bo widziałam jego zdjęcie i wcale nie jest odrażający,wręcz przeciwnie i nie miałabym nic przeciwko by go poznać,porozmawiać o problemach życia codziennego " Patrz Offerma - kolejna koleżanka do kolekcji. Jak pokemony" Nie bądź zazdrosny. Oferma ma coś w sobie. Czuję,że za woalką frustracji i opryskliwości kryje się porządny i wrażliwy człowiek.

**cream** zosia samosia1..wiesz doswiadczeni faceci są dobrze postrzegani więc napewno bedzie z ciebie zadowolony potencjalny facet u mnie bedzie tak ze ja nie bede zadowolony z przebiegu potencjalnej partnerki I tu się możesz mylić, bo nie dla każdej taki doświadczony jest bardziej pożądany.

Gość dede1
offerma , wybacz ale nie wiem z kim prowadziłeś , na pewno fascynujące ,rozmowy o facecie który ma motocykl ale to na pewno nie byłem ja :p

Ale to tylko świadczy o moralności tych facetów, którzxy w tak podeszłym wieku próbują sobie przygruchać młode, niewinne kobiety.