Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

"Nie bądź zazdrosny. Oferma ma coś w sobie. Czuję,że za woalką frustracji i opryskliwości kryje się porządny i wrażliwy człowiek. " Nie jestem zazdrosny. Waszą przyjaźnią to sobie mogę tyłek podetrzeć; taki to delikates dla mnie.

"próbują sobie przygruchać młode, niewinne kobiety." Baaardzo niewinne :D

no taka 20paroletnia kobieta na pewno wie dużo mniej o życiu od 70letniego faceta, który niejedno świństwo już miał okazję spróbować

"no taka 20paroletnia kobieta na pewno wie dużo mniej o życiu od 70letniego faceta, który niejedno świństwo już miał okazję spróbować" Jest pełnoletnia. Komu daje dupy to nie Twoja sprawa.

Moraira z tymi młodymi kobietami to jest różnie.Są takie ,którym zależy tylko na pieniądzach danego pana.

Gość dede1
zosia samosia ja kiedys pisałem na podobnym temacie o Polańskim i Sharon Tate na ich zdjęciu ślubnym : on jakiś zagubiony chłopaczek ,ona seksowna laska , która może mieć każdego :)

dede1 - Mogłeś rozmawiać nie z Offermą, a z jego podszywaczem, wziąłeś to pod uwagę? Tu wiele osób pisze pod nickiem Offerma nie od dzisiaj. 30letnia_kobieta - Już dawno zostało ustalone, że Offerma nie jest brzydki i wizualnie nie ma do czego doczepić się. Pisały o tym dziewczyny, które dostały od niego fotkę. On przez lata niepowodzeń nie wierzy, że może podobać się stąd określanie siebie jako brzydala i nieatrakcyjnego fizycznie.

Gość 30letnia_kobieta
"Darker "Nie bądź zazdrosny. Oferma ma coś w sobie. Czuję,że za woalką frustracji i opryskliwości kryje się porządny i wrażliwy człowiek. " Nie jestem zazdrosny. Waszą przyjaźnią to sobie mogę tyłek podetrzeć; taki to delikates dla mnie." Teraz już wiesz dlaczego nie wzbudzasz zainteresowania żadnej kobiety. Jesteś po prostu bardzo źle wychowany.

Zosia, a dużo znasz takich? Bo łatwo wypowiadać takie "pewniki" bez pokrycia.

Gość dede1
cream z tego całego towarzystwa to przynajmniej jest dobrze wychowany ,bo nie bluzga jak ktoś mu nadepnie na jego wrazliwy punkt

"Teraz już wiesz dlaczego nie wzbudzasz zainteresowania żadnej kobiety. Jesteś po prostu bardzo źle wychowany." Jesteś tak beznadziejna że sama siebie próbujesz oszukać, że jestem dokładnie taki sam w prawdziwym życiu? Próbuj dalej. W realu to mnie każda uwielbia ale do związku to innego sobie bierze.

Gość dede1
mp30 zdaję sobie sprawę ale cóż , widocznie tak mu pasuje...

Gość 30letnia_kobieta
offerma "Czuję,że za woalką frustracji i opryskliwości kryje się porządny i wrażliwy człowiek. " ależ ja jestem porządny i wrażliwy. tylko że nieatrakcyjny. " Ależ ja napisałam,że widziałam twoje zdjęcie i według mnie nie jesteś wcale mniej atrakcyjny niż całą wataha innych mężczyzn przewijająca się ulicami. Niech to do Ciebie wreszcie dotrze.

"Ależ ja napisałam,że widziałam twoje zdjęcie i według mnie nie jesteś wcale mniej atrakcyjny niż całą wataha innych mężczyzn przewijająca się ulicami. Niech to do Ciebie wreszcie dotrze." Ciekawe która świnia zdjęcie Offermy wysyła każdemu kto poprosi.

wszyscy są wartościowi , wszystko tylko zależy od skali wartości.

" "cream z tego całego towarzystwa to przynajmniej jest dobrze wychowany ,bo nie bluzga jak ktoś mu nadepnie na jego wrazliwy punkt " widocznie moja " kulktura " jest do dupy bo jakos zawsze byłem sam widze na ulicach meneli z dziewczynami więc kultura jest mało wazna

''Jesteś tak beznadziejna że sama siebie próbujesz oszukać, że jestem dokładnie taki sam w prawdziwym życiu? '' A nie jesteś? To może zmień tą kafeteryjną pozę i bądź taki jak jesteś realnie, bo coraz częściej w każdym poście obrażasz innych.

Gość dede1
offerma , widzisz , sęk w tym , że ciężko znaleźć topik na którym ktoś z waszego towarzystwa nie wypisywał by bzdur , nie wiem czemu ale jakoś upatrzyliście sobie to forum ,

zoom200km wszyscy są wartościowi , wszystko tylko zależy od skali wartości. Każdy człowiek wyznaje jakieś wartości.

''widziałaś raptem jedno moje zdjęcie które po wielkich wyborach i namysłach w końcu wysłałem.'' A ja nie dostałam :( a tez chciałabym.

Gość dede1
cream mam pytanie do ciebie , wiesz może , jak poznać czy podobasz się jakieś lasce ? w sensie wyłącznie fizycznym , czy umiesz poznać po zachowaniu dziewczyny , nieznajomej najlepiej , że jej się podobasz ?

Gość 30letnia_kobieta
"Darker "Teraz już wiesz dlaczego nie wzbudzasz zainteresowania żadnej kobiety. Jesteś po prostu bardzo źle wychowany." Jesteś tak beznadziejna że sama siebie próbujesz oszukać, że jestem dokładnie taki sam w prawdziwym życiu? Próbuj dalej. W realu to mnie każda uwielbia ale do związku to innego sobie bierze." Jaki jesteś to wiem nie tylko ja ale i wszystkie inne bywalczyni kafeterii, więc daj już spokój. Widać te z prawdziwego życia także się już na tobie poznały. Nie miej więc im tego za złe. Niektóre kobiety potrafią po 5 minutach wyczuć ukrytych za woalką pseudo wrażliwości,drani.

Zosia kobiet wiążących się z mężczyznami dla pieniędzy.

"A nie jesteś?" Nie, nie jestem. Miły chłopak ze mnie - wyobraź sobie. "To może zmień tą kafeteryjną pozę i bądź taki jak jesteś realnie, bo coraz częściej w każdym poście obrażasz innych." To znaczy co? W realu jestem takim misiem do przytulenia to mam być chamem jak na forum?

''nie wiem czemu ale jakoś upatrzyliście sobie to forum'' Bo tu można pogadać o wszystkim i spotkać wielu podobnych do siebie prawiczków. W kupie raźniej.

"Jaki jesteś to wiem nie tylko ja ale i wszystkie inne bywalczyni kafeterii, więc daj już spokój." Wszystko wiecie czyli nic. "Widać te z prawdziwego życia także się już na tobie poznały." Oczywiście, że tak: Dzięki za wszystko co dla mnie zrobiłeś a teraz zejdź mi z oczu. "Nie miej więc im tego za złe. Niektóre kobiety potrafią po 5 minutach wyczuć ukrytych za woalką pseudo wrażliwości,drani." Te które to potrafią to faceci po operacjach hormonalnych

''W realu jestem takim misiem do przytulenia to mam być chamem jak na forum?'' Nie o to chodziło. Przecież możesz być taki jaki jesteś w rzeczywistości. Nie musisz grać chama.

Moraira Zosia kobiet wiążących się z mężczyznami dla pieniędzy. A co widzi 20 latka w 60-latku czy 70-ciolatku?

Gość 30letnia_kobieta
"mp-30 ''widziałaś raptem jedno moje zdjęcie które po wielkich wyborach i namysłach w końcu wysłałem.'' A ja nie dostałam a tez chciałabym." MP-30 ,wiem ,że jesteś tu sporo lat i wiem,że jesteś zaufaną osobą Wysłałam ci teraz jego zdjęcie na pocztę którą masz w nicku. Nie wysyłaj i nie dawaj tego zdjęcia nikomu !!!!