Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

Gość Matrix...
dilanda, wy kobiety i tak macie przekichane liczycie na kogoś kto pokocha i będzie na stale, zapewni byt i macie ma znalezienie jego przedział czasu 18-24 lata, bo wtedy najlepiej wyglądacie nie zazdroszczę

"szmatą nie jestem, zeby komuś na kolana z dupskiem się pchać;" Przed tamtym to sama niemal na kolanach byłaś. Więcej to niż wskakiwanie komuś na kolana nam mówi.

BSA dilanda-A co ma twoja sytuacja rodzinna wspólnego?On by się wiązał z tobą czy z twoją rodziną?A co ma powiedzieć facet,co pochodzi z rodziny patologicznej? A będę porównywał laski do tych z Warszawy.Skoro dziewica na drugim spotkaniu jest w stanie wskoczyć murzynowi do łóżka,to chyba jednak mam podstawy sądzić że Polki są łatwe,przynajmniej te z Warszawy. to że jedna dziewica wskoczyła murzynowi do łóżka, nie znaczy, że pozostałe tez by tak zrobiły - ja na pewno nie no to ma wspólnego, ze mam powody dla których nadal jesem sama; i dlatego napisałam, że biednego czy z rodziny patologicznej bym na samym starcie nie spławiła ty chyba śnisz, albo nie żyjesz na ty świecie! jasne że nie żeni się z moja rodziną, ale trzeba mieć jakies podstawy, żeby było z czym do ludzi wyjsć. Mało to ludzi patrzy na kasę, klasę społeczną z której się pochodzi? zejdź na ziemię! sami piszecie o laskach z wysokimi wymaganiami. Myślicie że faceci nie mają podobnych oczekiwan względem kobiet?

Skoro jest 24-letnią dziewicą, to albo jest bardzo brzydka, albo ma bardzo wysokie wymagania. Stawiam na wymagania, rzecz jasna.

Darker "szmatą nie jestem, zeby komuś na kolana z dupskiem się pchać;" Przed tamtym to sama niemal na kolanach byłaś. Więcej to niż wskakiwanie komuś na kolana nam mówi. ok, ale przedtem to on za mną latał a ja go olewałam. zresztą i tak mu na kolanach nie siadłam

Jelcyn Skoro jest 24-letnią dziewicą, to albo jest bardzo brzydka, albo ma bardzo wysokie wymagania. Stawiam na wymagania, rzecz jasna. ani jedno ani drugie zgaduj dalej!

"zresztą i tak mu na kolanach nie siadłam" Już Ty się tu nie próbuj tłumaczyć. Kolejny pasztet na kafe co robi burze w szklance wody...

Gość diIanda
Bradzio Picio jest niestety zajęty a te wsiurskie mordy co do mnie w Manieczkach podchodzą to żal na torach :classic_cool:

"ani jedno ani drugie zgaduj dalej!" Ona nie ma wymagań. Ona wie, że jej się należy.

Simon Mol rozdziewiczyłby cię na bank. Jego dobra bajera, twój kisiel w majtakch i jaaaaaazda. On się na tym dobrze znał. Ale to nie twoja wina, bo nie można cię winić za to, że jesteś kobietą.

Jelcyn Simon Mol rozdziewiczyłby cię na bank. Jego dobra bajera, twój kisiel w majtakch i jaaaaaazda. On się na tym dobrze znał. Ale to nie twoja wina, bo nie można cię winić za to, że jesteś kobietą. wy w ogóle nie czytacie to co ja piszę nie jestem łatwa szmatą i wolę białych

to wy macie urojenia, zeżadna by was nie chciała dlatego nie podchodzicie; podchodzą bo im się (prawdopodobnie) z wyglądu podobam, ale gdyby poznali szczególy to by pewnie mnie zostawili

"nie jestem łatwa szmatą i wolę białych" Jego ofiary pewnie tak samo mówiły.

Kolejny temat założony przez skrajną materialistkę. Trafi na podobnego sobie co ja zmieni na lepszy model jak już nie będzie taka młoda. Wtedy to zacznie się do facetów pierwsza odzywać.

BSA a ja czytała, ze faceta można hodować byleby mu zapewnić żarcie, seks i nocleg a ja nie chcę pozowlić na taką sytuację, że wstydzę się faceta do domu wpuścić, bo gdzi byśmy się spotykali? u niego? mnie nauczono, że to facet lata z bab i do niej przychodzi. A jesli baba włazi do faceta do łózka czy mieszkania to kurwa; poza tym taki koleś co mu w życiu niczego ne brakowało by mnie nie zrozumial; pewnie by myślał, ze sie jego wstydzę albo mam kogos na boku, dlatego go nie chcę zaprosic

BSA dilanda-Czyli według ciebie to faceci biednych kobiet nie chcą? Nie mierz facetów kobiecą miarą tak właśnie myślę; poza tym nie czułabym sie dobrze w związku, gdyneustannie czułabym się gorsza

Gość o maj got
Dilanda oczywiscie najbardziej pusta dziewczyna na tym forum zakłada durny temat i jeszcze nie potrafi sklecić normalnego, sensownego zdania... Idź pusta, prymitywna babo....ty jestes skazana na tępego faceta takiego jak ty.

o maj got Dilanda oczywiscie najbardziej pusta dziewczyna na tym forum zakłada durny temat i jeszcze nie potrafi sklecić normalnego, sensownego zdania... Idź pusta, prymitywna babo....ty jestes skazana na tępego faceta takiego jak ty. dlaczego pusta?

prawiczek bez wiary, a ty myslisz, żekobiety są idealne? to, że maja wymagania, wcale nie znaczy, że zasługują choćby na namiastkę tego, czego oczekują

Gość o maj got
Dlaczego pusta??? Dlatego, że od jakiegoś dłuższego czasu podtrzytuję to forum i trudno prawie na każdym temacie cię nie zauważyć... widzę co piszesz....prawie same bzdury. ZAWSZE.

BSA dilanda-A wiesz co to jest neutralny grunt?To jest na odwrót,jak facet w weku 27 lat nie ma auta ani porządnego mieszkania to kobiety go olewają,a do tego jak ma marną pracę to w ogóle ma przewalone.Powtarzam ci,kobiety wymagają od facetów tego żeby zapewnił im konfortowe lokum,transport,rozrywkę i utrzymanie.Kobiety to nazywają to wtedy że facet jest zaradny i ambitny(czyt,bogaty) BSA rozumiem, ze mozesz nie mieć auta, fajnej pracy, ale czy miałbyś chęci to zmienić gdybys się z kimś związał? bo to jest chyba najważniejsze. A jeśli chciałbyś dalej pozostac w takiej sytuacji (że nie miałbyś nawet gdzie mieszkać ze swoja kobietą) to wtedy lepiej nie porywać się na zwiazki, bo to bez sensu

o maj got Dlaczego pusta??? Dlatego, że od jakiegoś dłuższego czasu podtrzytuję to forum i trudno prawie na każdym temacie cię nie zauważyć... widzę co piszesz....prawie same bzdury. ZAWSZE. podaj kilka bzdur

A ona dalej przy swoim.... zaczynam ją podejrzewać o prowokację.

"BSA rozumiem, ze mozesz nie mieć auta, fajnej pracy, ale czy miałbyś chęci to zmienić gdybys się z kimś związał? bo to jest chyba najważniejsze" Nie. Najważniejsze jest to co masz w tej chwili. Tak jak faceta nie obchodzi czy jakaś jest w trakcie odchudzania - tucznika nie zechce. Wiara wylali Cię? Jakieś zbiorowe zwolnienie czy tylko Ciebie na pysk bo im coś nie pasowałeś?

Gość o maj got
Boże jaka ona jest głupia... sama se podaj, poczytaj wszystkie tematy, bo mi czasu szkoda na cytowanie ciebie. Mądrością nie grzeszysz, co już nie raz tu zaprezentowałaś. ...Że też Wam się ludzie chce z nią dyskutować...

BSA dilanda-Jakoś moja siostra i kuzynka,która też pochodziła z patologicznych rodzin to nie mieli problemu z facetami.Facetom nie przeszkadzało że mieszkają w starej ruderze a ich ojciec to pijak.Jakoś do syna bardziej łatkę po ojcu się przypina niż do córki.Powtarzam ci że to facet ma zapewnić kobiecie wszelkie wygody ,inaczej ona stwierdza że ma faceta-nieudacznika i go rzuca.Jak kobieta nie ma pracy to jest ok,kobiety faceta co rzucił kobietę bo ona nie pracuje,to nazwały by go materialistą i gnojem.Ale jak kobieta była by z bezrobotnym to radziły by jej żeby od niego jak najszybciej odeszła bo to nieudacznik i nic nie warty facet.Więc sama widzsz że żyjemy w hipokryzji i na szczęście ty jesteś kobietą z biednej rodziny a nie facetem.Uwierz mi że faceci z takiej rodziny mają znacznie gorzej od kobiet. :( ja tak nie uważam, jak tamte materialistki

[zgłoś do usunięcia] o maj got Boże jaka ona jest głupia... sama se podaj, poczytaj wszystkie tematy, bo mi czasu szkoda na cytowanie ciebie. Mądrością nie grzeszysz, co już nie raz tu zaprezentowałaś. ...Że też Wam się ludzie chce z nią dyskutować... ?? zarzucasz mi głupotę, ale nie jestes w stanie mi jej udowodnić? coś z tobą nie tak. Stawiasz zrzuty bez pokrycia. Z samego sposobu twojej wypowiedzi widać, że to ty mądroscia ani kulturą osobistą nie grzeszysz. oksana85?

Prawiczek bez wiary Ty tak nie uważasz bo masz jakieś kompleksy. Co nie zmienia faktu, że faceci na to uwagi nie zwracają, a kobiety tak. Nie wiem czy zauważyłas ale poprosiłem o fotę, no ale takich jak ja się olewa nawet w niecie, norma. a po co Ci moja fota? nawet Cię nie znam. życie mnie nauczyło nieufności do ludzi. Jeszcze mi jakieś świństwo zrobisz, albo prześlesz fotę oksanie85, albo tej drugiej co siętu przypierdoliła napisz po co ci fota to może wyślę