Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Student**

Ma ochotę ale nie na sex.

Polecane posty

Jestem z dziewczyna ponad 2 lata, pierwszy raz mieliśmy około pół roku temu, i od tej pory kochaliśmy się dwa razy. Zależy mi na tym żebyśmy się kochali częściej wiem, że na pewno nie jestem idealnym kochankiem ale dopiero się uczę i staram się być bardzo delikatny, pytam co lubi i co jej sprawia największą przyjemność. Nie chodzi też o libido bo ma ochotę, uwielbia jak ja pieszczę oralnie... itp. Próbowałem już wielu rzeczy gry erotyczne, masaże, rozmowy, ale nic nie skutkuje :(. Zawsze kończy się tak samo ona ma ochotę ale nie na sex. Dbam o siebie i zawsze staram się jej podobać, o rozmiar tez raczej nie chodzi (nie uważam ze mam małego). Nie chcę jej naciskać ale nie chce też żeby nasz związek tak wyglądał. Pytanie do Panów, co wy byście zrobili na moim miejscu? I do Pań, co mógłbym jeszcze zrobić dla niej, bo mi się pomysły już skończyły. Pozdrawiam.

Gość przez pierwszych kilka miesiec
y stosunek może byc nieprzyjemny i nawet sprawiac ból, może to właśnie powód jej zachowania?

Gość a ja mysle ze....
moze jestes za delikatny? Kobietki lubią stanowczość u faceta :) nie mówie żeby to była jakas ostra orgia czy coś ale powinienes ''wziąśc ją pewnie i stanowczo''

Tylko kiedy ją pieszczę tam dłonią to wije się z rozkoszy. Ale jeśli ja to boli to odpada "wzięcie jej pewnie i stanowczo". :/

Gość przez pierwszych kilka miesiec
musisz z nią szczerze porozmawiać, niech Ci powie czemu nie chce się kochać, a jeśli rzeczywiście sprawia jej to ból lub nie odczuwa przyjemności to jedyna rada jest taka, żeby była cierpliwa, bo z czasem się to zmieni ;)

Gość wymień kobietę i po sprawie
:)