Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yuvvi

Wisior - czy Wam sie podoba?

Polecane posty

Gość wycior kominowy
ja również założyłabym go gdybym była niewidoma :)

Gość Yuvvi
Mysle ze nie powinnam tam zagladac ;)

Ten pierwszy miał zdecydowanie ładniejszy kształt i kolor. Co do wykonania to nie widzę jakiś szczególnych brzydkich błędów. Wykonany jest w miarę równo i czysto. Jasne że widziałam piękniejsze wzory, ale ten jest zwykły i prosty - jak ktoś lubi to nie ma się do czego przyczepić Ciekawe czy te które tak wyzywają umiałyby takie coś zrobić :D Sama robiłam i pamiętam swoje pierwsze dzieło :D Jak to Twoje pierwsze prace to z czasem się nauczysz na pewno robić bardziej ciekawe wzory, kombinuj stylowo, korzystaj z wzorów innych - ale nie kopiuj bo to nieładnie :P

Gość PannaAnna888
Mi się podoba, możesz mi go wysłać :P

Gość Yuvvi
Ten miedziany zrobilam pierwszy, ten srebrny drugi. Mam nadzieje, ze kiedys sie lepiej naucze. Nie skopiowalam nic wprost. Tylko ksztalt zewnetrzny, a takie widzialam u wielu osob. Zawijaski jakie sie zmiescily :)

Gość oba do dupy......
a jakie ma kurwa znaczenie czy to umie ktos zrobic czy nie? pytala o ocene to dostala odpowiedzi,jebnij sie w ten durny leb blondynko :o

Gość Yuvvi
Panno Anno, zostawie sobie ;) i mam nadzieje ze spojrze na niego za rok i stwierdze ze sie poprawilam :)

oba do dupy...... Jebać to Ciebie stary może :O Spytała czy się podoba - ok dostała odpowiedzi że nie.. spytała ok to dlaczego bo chce wiedzieć co robi źle to dostała odpowiedzi "bo brzydkie" W chuj inteligentne odpowiedzi :D

Gość dfsgfgf
według mnie srebrny wisior jest bardzo ładny, i kształtem i kolorystycznie, natomiast miedź to nie jest dobry material na biżuterie i ten kamień trąci tandetą, kształt też zbyt udziwniony

Gość Yuvvi
No z kultura tutaj nie najlepiej :) a generalnie to podejrzewalam, ze sie nie spodoba, ale myslalam, ze bedzie jakies wyjasnienie, bo z tego, co zauwazylam, podobaja sie rzeczy raczej bardziej proste, z krysztalkami swarovskiego... W leb sobie nie palne, bo wiem, ze cudo to nie jest :)

Gość dfsgfgf
krysztalki svarowskiego dla szarych mas :D mi osobiście bardziej pasują takie kombinacje metali z kamieniami

Gość Yuvvi
Pierwszy wisior jest z miedzi, bo to probka, szkoda mi srebrnych i posrebrzanych drutow na to, wiele sie jeszcze musze nauczyc :( i dlatego tez uzylam tego taniego szklanego krysztalka. Moze jak to zaoksyduje, bedzie wygladac troszke lepiej. Ja w sumie nawet lubie miedz ;)