Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama__malegochlopca

CZY SA TU JAKIES KOBIETY KTORE BYLY W DOMU SAMOTNEJ

Polecane posty

Gość mama__malegochlopca

MATKI? ja chcialal dzis pojsc,zadzwonilam tam i siostra posiedziala mi ze musze miec opinię z mops i moge isc tylko tam gdzie jestem zameldowana.Przebywam teraz w warszawie i chce tu zostac.Pytalam tez czy tzeba miec swoje pieniadze,powiedziala ze na srodki czystosci itp.tzeba:(dlatego prosze jakas mame ktora byla badz jest w takim osrodku o szczegoly.Co trzeba ze soba zabrac,czy pomagaja znale parace ?

Gość moge pomoc chyba
ja w takim pracowalam..

Gość mama__malegochlopca
jak to wyglada?chce sie tam zglosic bo mam problemy:(

Gość mama__malegochlopca
up

Gość moge pomoc chyba
tylko w naszym domu samotnej matki trafialy kobiety wobec ktorych byla stosowana przemoc. ale wspolpracowalam z domem samotnej matki i szczerze nie polecam takiej opcji chyba ze jestes bez wyjscia. jak zaczniesz pracowac spora czesc kasy bedziesz musiala oddawac. mops jest potrzebny po to zebys mogla dostac jakies dodatki, ale jesli nie jestes z danej miejscowosci, to ten dom powinnien cie przyjac i roscic kwestie finansowe wobec osrodka do ktorego przynalezysz ze wzgledu na zameldowanie, moga sie nie zgodzic i chciec cie sciagnac do miejsca zameldowania. jesli mozesz kombinuj inaczej, ja tam pracowalam, ale ze wzgledu na rozne dziwne sytuacje juz nie pracuje

Gość mama__malegochlopca
wiesz co ja nie mam wyboru,niemam gdzie isc.Mam 4letnie dziecko i niechce mu fundowac takiego dziecinstwa.Muszę coś zrobić... Tylko jak się okazuje to gdy potrzebna jest pomoc to nie ma gdzie się zwrócić.

Gość mama__malegochlopca
a jak tam jest z tymi pieniędzmi? mam 30zł i 50zł zaoszczędzonych to raczej niedługo mi starczy:(Co mogę tam ze soba zabrac?chodzi mi o zabawk,ciuchy itd

Gość moge pomoc chyba
a skad teraz piszesz? chyba nie jest az tak zle? najlepiej byloby znalezc jakas prace, dla chlopca przyszywana babcie i reszta sie ulozy.. najbardziej mnie wkurzalo wlasnie to ze kobiety przychodzily i myslaly ze my pracownicy to znajdziemy im prace, zaopiekujemy sie dziecmi, damy kase, a tak nie jest, osrodek na bank zadnych pieniedzy ci nie da, co najwyzej z mops.. powinnien to byc raczej osrodek dla nieporadnych zyciowo kobiet:( a potem i tak sie okazywalo, ze co druga to klamczucha byla, puszczaly sie itp. lap sie wszelkich innych opcji

Gość moge pomoc chyba
nie wiem jak jest we wszystkich innych osrodkach, czy bedziesz miala pokoj sama czy z kilkoma innymi osobami, musisz jednak uwazac, bo to sa czesto slodkie kobiety a okazuja sie podstepne zmije:) taki lajf

Gość mama__malegochlopca
od kolezanki,mogę tu zostac do 13lutego. Ja nikogo nie mam.Gdyby to było takie proste to już dawno bym to zrobila. Nie chce siedzic i plakac tylko coś robić żeby sid poprawiło życie moje i dziecka

witam ja bylam w takim osrodku we wroclawiu wiem ze w chyliczkach jest pod wawa bylam tam troche jest prowadzony przez te same siostry zakonne co we wroclawiu

Gość mama__malegochlopca
ale ja niechce od nich pieniędzy tylko czy dziecko dostanie tam sniadanie i obiad.I chce szukac a nie nakims zerowac.

musisz isc do mopsu zeby ci dali skierowanie tam jest bardzo dobrze wszystko masz zapewnione

niech ci dadza z mopsu skierowanie do dsm w chyliczkach tam wszystko masz zapewnione nie musisz miec nawet zadnych pieniedzy wszystko dostaniesz pokoje sa 2-osobowe dobre warunki ja tam zostawilam bardzo duzo rzeczy leza na strychy(powinny)wiec jesli cos to mozesz podac maila powiem ci co i jak i bedziesz mogla te rzeczy wziac jesli bys chciala,duzo ubvran nowych jest i zabawek itp;)

Gość mama__malegochlopca
cytrnynowa dziekuje ja chcialam isc do zielonki k.warszawy ale właśnie takie informacje dostalam:( muszę się zglosic do mops tam gdzie jestem zameldowana czy wszystko jedno ?

Gość mama__malegochlopca
up

Gość mama__malegochlopca
hej,jestescie?

Gość mama__malegochlopca
dlaczego kurwo?

chyba wszystko jedno gdzie do mops bo ja bylam zameldowana pod ostrołęką a skierowal mnie mops z wroclawia