Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość Proszę, proszę
Ta puszczalska Żelek vel. Anomalia wróciła na forum. Kaliban ci komina nie przepchał dobrze, że taka pyskata się zrobiłaś do niego?

Gość hej mała...
czyli prawie 4 a nie dwa jak pier.... A z h nie gadam więc spływaj....

Gość Proszę, proszę
Ale Żelkowa się pyskata zrobiła :D

hej mała... tak zakochany był w żelku z kafe co go zlała z kalibanem wcześniej na studiach co go zlała z cudzoziemcem i td.latka mijają a teraz zarywa ciebie nasti..... :D:D i śmieszno i straszno a ja lubie offerme;) i FGH :P

Gość hej mała...
to ci się nie pochwalił kolega ,he he że zarywał do zelka a tu Kalibanek mu ją sprzed nosa buchnał...he,he i co nic się chłoptaś nie nauczył...a może Bsa cię sprzątnie nasti sprzed nosa D...no i dobrze...

Gość hej mała...
no oczywiśćie że się zrobiłam bo żal mi tej nastii z takim debilem się musi zadawać.....i znowu będzie smucić na kafe za 3 miechy że go olała...a Kalibanek jest ok:))))))))

Gość Proszę, proszę
Żeluś odpuść. Ty już masz swojego faceta. Musisz po innych jeździć?

Gość hej mała...
powiedz to swemu Darkerkowi pewnie już płacze w poduszkę jak się dowiedział,że nie chcesz z nim być ale trzyma fason...bo co ma zrobić kolejna szansa mu sprzed nosa ucieka...więć nasti jak nie masz wobec D poważnych planów to weż na wstrzymanie bo se coś zrobi...juz się napalił jak łysy na jeża........nawet go żąl leci jak ćma...ale szybko se skrzydełka upali........

Gość hej mała...
offerma pieprzymy się aż miło:))))))a Kaliibanek dziś wyjechał więc weszłam na kafe........ Tak nastii znamy historię Darkera...więc wiesz nie prowokuj gośćia bo sie załamie.....ile jeszcze razy można sie przejechać a wiem że chciałby być z Tobą boś w jego typie........

Gość Widać kaliban zerżnął żelka
i kopnął w dupę :D

Gość postronna osobaaaa
żelek wraca tu nadal i pisze dość 'niemiłe' reczy na osoby z którymi wcześniej utrzymywała kontakt nawet nie ma odwagi się zaczernić, powiem szczerze - znam z grubsza tą całą sytuację, ale nie chcę tu nikogo oceniać, aczkolwiek nie rozumiem po co to robić za pomarańczki i jeździć po innych ?

Gość hej mała...
do żeluś.. Nie po innym tylko po Darkerze...widzisz mogliśmy być kiedyś razem ale zanim się zdecydował to Kaliban go ubiegł........ A D dalej siedzi i wkurwia siebie i innych.....

Gość postronna osobaaaa
a tak poza tym no właśnie - nikt nie wie co z nią i kalibanem ? kaliban wchodzi tu jeszcze(pod innym nikiem) czy odszedł ?

Gość hej mała...
jeszcze nie kopnął.... A wiesz D nie lubię-nie może złe określenie żal mi go...bo wiem że z Nastką tez mu nie wyjdzie bo przecież widać że to gimgówno prowokuje tylko chce wzbudzić żal i sie zabawić innymi a Dar to wrażliwiec...więc kumacie..... szkoda go bo za kilka miesięcy bęzie najeżdżał na młodą.....bo ona sie bawi innymi i to widać na kilometr...nawet ja to widzę inni też tylko nie chcą tego pisać...

Gość postronna osobaaaa
wooow przyznała się... więc, dlaczego tak się teraz na niego uwzięłaś skoro to ty wybrałaś innego ? jakąś lekką nutkę zawiści i zazdrości tu wyczuwam

Gość hej mała...
wchodzimy ale pod pomarańczkami tylko......... I co nastii zamilkłaś nagle....czy juz rezygnujesz z kafe...

Gość hej mała...
zazdrość może ...wiesz nie do końca zazdrość ale po prostu widać jak ta młoda prowokuje wszystkich prawików nie widzicie tego?????????????A trafiło na pozornie najwrażliwego z nich...tak i dlatego chciałam tylko ostrzec go ale cóż mogę więcej.....

ja dopiero za tydzien rezygnuje. No cóż ja mam napisac? Jak napisze ze ja mu wszystko mowie jak jest, ze go nie oszukuje, nie rozkochuje, to kazdy powie ze kłamie. Wiec po co mam sie wysilac.? I ja sie nikim nie bawie. Niektorzy nad wyraz interpretuja moje wypowiedzi

Gość hej mała...
odróżniamy tylko widzisz Bsa ty nie dostałeś nr komóry od Nasti a D dostał...potem było dobzre kilka dni...a wczoraj już się nie odzywali a D wylewał swój jad na kobiety na wszystkich tematach...wieczorem sie pogodzili ale młoda znowu pisze jedno robi co innego....raz gada że nie chce z nikim być a potem że ryczała przez darkera to co? Kto tu ma nierówno pod stropem......

Gość hej mała...
tak interpretujemy bo na każdym temacie się pojawiasz i tego nęcisz tego kusisz ...po co bawisz sie nimi innymi po co?Fakt ja nie jestem bez winy bo też sie bawiałam ale akurat darker jest najwrażliwszy z prawików na kafe i on przeżywa bardziej niż inni...wiec co mam prawo... Bo jakbyś była w porzadku młoda to byś była uczciwa względem siebie darkera i innych z kafe...ale nie ty musisz wszystkich podrywać pod pozorem sprawdzenia własnej atrakcyjnośći a jak gość sie zauroczył tobą to go olałaś,,,,i taka jest prawda......i tyle.. A jak wy tego nie widziecie to żal was zal... Po prostu MANIPULUJESZ facetami ...i sie nimi bawisz bo sie nudzisz a inni biorą te rzeczy za prawde więc sie zastanów trochę nad sobą ok??????

Gość zabawni zdeczka jesteście
o kur... żelek, jasnowidz ? czy śledzisz dzień w dzień na kafe ?

Gość zabawni zdeczka jesteście
** śledzisz D dzień w dzień - miało być

Gość oni chyba wszyscy musieliby
byc sprawni inaczej , żey dac sie "uwiesc " tej Nastoletniej :O a Tobie zwyczajenie Zelku zal dupe sciska , wracaj do swego jebaki :P

Gość pierwszy odc. właśnie się zacz
racja, niczym ''Moda na sukces'' idę po popcorn :classic_cool:

Gość hej mała...
tynij mloda idż sie lepiej uczysz bo oblejesz egzamin do liceum.... Żal mi cię.......pusta lala bawiąća się innymi ale fakt Darker jest dorosły wie co robi ....generalnie co niektórzy mają niezły polew z was...mentalnie to jesteście na takim samym poziomie..... Tylko on inaczej to przeżywa niż TY...jesteś młodsza nie w głowie ci wielkie uczucia a on szuka kogoś rozpaczliwie i to jest smutne że po każdej porażce jest bardziej .... Więc nastii sobie to przemyśl na spokojnie i jak chcesz z nim być to bąc ale nie baw sie jego i swoimi i innych uczuciami Cześc ide spać