Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość smutne to jest__
ale altero i sami chyba nawet sie nie spotkali w realu... a alter czasem wpada ehh ale widzicie jakie to jest beznadziejne? - ludzie piszą przez neta przez kilka miesięcy, czasem nawet lat jako ''przyjaciele'' i pisze im sie ze sobą bardzo dobrze, a gdy tylko pojawi się jakieś uczucie i te ich 'przyjacielstwo' nabierze głębszej formy to często się wtedy psuje, a później wyzywają się na forum albo jadą po sobie ukryci pod pomarańczami - i już nieważne wtedy że wcześniej zayebiście się rozumieli, że cudownie się im pisało... miłość jest do dupy, przyjaźń się liczy i tyle

Mamusia mnei do szkoly wozi. Wow, ja tu widze ze moje zycie tez biegle opanowane. Nie musisz byc zazdrosna, nie rozprawicze go.

Gość hej mała...
miala zdjecia ale usunełas..jestes w typie darkera..... Ale piszesz że sama nie wiesz czemu Darker....no widzisz jednak on a nie inni nie bagno kapselko a czemu bo on cie pewnie potraktował powaznie i to ci sie podoba starszy madrzejszy facet byłoby czym zaimponowac w szkole i se pochwalic przed kolezankami...ze taki fajny a moj...ale nie wiesz czy go nie ranisz ja zraniłag go pare lat temu....tak wiem... wiec wiesz on pod pozorem cynizmu jest wrazliwy bardzo wiec go nie zran i ty....

Nie zranie go. To dorosly facet, wie jak to bedzie. Nie wiem jaki darker ma typ... On dlatego bo go poznalam pierwszego, zapytal mnie o maila i w ogole. moze jakbysmy nie zaczeli pisac poza forum nic by z tego nie bylo. A ja nie jestem taka ze w szkole bym sie chwalila chlopakiem, niepotrzebna mi opinia ze jestem dziwka i lece na niego bo starszy

Gość hej mała...
tak pomaranczo to prawda fajnie sie z kims pisze ale go nie znasz nie znasz...to ze sie fajnie z kims pisze to co?jest to mile ciekawe interesujace ale trzeba sie poznac ww realu bo wtedy jest mniej rozczarowan i mniej wyobrazen.....widzisz mi z dar długo pisalismy na gg i nie tylkoa le nie spotkalismy sie....bo jakos zwlekalismy z tym a Kaliban zdecydował sie po krótszej znajomosci poznac w realu i tyle zaiskrzyło.widzisz chciał i dazyl do spotkania w realu a D sie tylko przymierzal i zwlekal...wiec jasne jak facet nie chce sie spotkac w realu to dazy po trupie i tyle...nie zastanawia sie tygodniami nie analizuje tylko idzie na zywoił.. dobra mloda zawieszam bron z toba przemysl sobie to co napisalam nie ma co sie zloscic..po prostu sobie poznalizuj pewne rzeczy i tyle.. A wiesz znana jestes na kafe bo sama dawalas tu sew zdjecia wiec nie bdz zdziwoina.

Gość dajcie spokoj to przeciez
z tego co pamietam to alter i sami sie spotykali w realu, ale nie wiem, na jakiej stopie, nie sledzilem ich ;p hehehe mowilem, ze podszyw, podszywie chlapnales sie piszac o zranieniu darkera pare lat temu, to bylo kilka miesiecy temu, jeszcze pamietam ta afere, ale zreszta jak mozna mowic o zranieniu przez pisanie na gg czy forum? no ludzie nie wyglupiajcie sie . ja tez mysle ze przyjazn jest najwazniejsza, ja mam kumpli na ktorych moge liczyc na 100%, nie to co te wasze babskie przyjaznie od 7 bolesci ;p

Gość hej mała...
jak chce spotkania..mialo byc powodzenia młoda.....szczerze..ja kiedys zranilam dar.wiec wiem a ty nie powtorz mego bledu ok? ale chyba madraz ciebie dziewczyna,co?:)))

Gość dajcie spokoj to przeciez
Naastoletniaa nie gadaj z tą podszywka, to prowokatorzy sa i to nierzadko chamscy. ja tam wam wszystkim zycze zeby wam sie ulozylo, tylko kurde nie szukajcie milosci w necie bo od tego jest zycie w realu, tutaj mozecie sie jedynie naciac na roznych ludzi ktorzy wciskaja wam rozne kity tak jak te romanse z kafe, hehehe :) dobra spadam bo trzeba do roboty wracac, znowu ktos przylazl psiakostka, a taki spokoj byl fajny

Gość hej mała...
nie p miesicy tylko kilkanscie juz to było w 2009 roku wiec nic nie wisz latka lecą.......

Gość hej mała...
dajcie spokoj..nawet nie znasz chronologii to co sie wcinasz...pisalismy z D kilka miesiecy ale sie nie spotkaalismy a potem był kaliban i tyle...a dar to trzymało kilka miesiecy ale nie ja tylko dziewczyna ze studiów...to była jego wielka miłosc a ja no coz mna sie tylko internetowo zuroczyl i tyle.. a poza tym sie nie musze tlumaczyc dar wie jak bylo ale nie bedzie o tym gadal l

Gość osz ja nie mogeeee
o kurfa :D te pytania na formspringu to masz coraz lepsze :D

Gość hej mała...
to dorze nastka nie ma co umyslnie ranic ludzi choc kazdy popelnia bledy...ja tez, a takto wiesz juz ze dar mial kilka przezyc niemilych za soba tu na kafe tez. a to jest wbrew pozorom wrazliwy facet ale rzeczywiscie czasem mi dziala na nerwy jego biadolenia i szukanie zlych bab i dobrych (czyli on)facetow..i naprawde wolalabym by kogos znalazl i zniknal stad.jest tu prawie 4 lata.

Gość wtrącę się_____
hmmm skoro mówisz prawdę, to wychodzi na to, że większym problemem darkera jest to, że nie może zapomnieć o tej dziewczynie(a o tym nie wspominał) niż to, iż nie może sobie znaleźć kogoś nowego

Gość hej mała...
widzisz tu sie zna duzo histori z kafe..wiesz juz mloda cos niecos o dar.latka leca a jemu nadal sie nie uklada wiesz kiedy mu z kims nie wychodzi staje sie bardziej cyniczny i zlosliwy co pewnie sama zauwazylas ale moze wam sie powiedzie czemu nie?

Gość ja tez nie moge
:D brakuje mi tu tylko podszywa ofermy z pytaniem "kiedy stracilas dziewictwo?" :D ostatnio gdzie nie wejde tam sa jego podszywy :D podszyw zelka malo profejsonalny, gdyby nie to ze ta wariatka nie pisala tu nigdy o swoim zwiazku z Kalibanem, to moze bysmy uwierzyli. byla popierdolona jak malo kto, ale trzeba przyznac ze jesli naprawde cos miedzy nia i Kalibanem bylo to przynajmniej nie rozpisywali sie o tym na forum. ale wydalo sie, ze Darker ma tajemnicza fanke, ktora sie o niego troszczy, zeby go czasem ktoras nie zranila ;) pytania do Nastoletniej na formspring mnie rozjebaly :D dziewczyno Ty chyba przyciagasz samych prawikow i zboczencow :P zamiast sie uczyc do egzaminu z bardzo chujowego przedmiotu siedze i rechocze czytajac te wpisy na formspringu :D

Gość hej mała...
bo z zelkiem(mna nie spotkal sie w realu. mowil mi o tej dziewczynie wiec wiem zreszta co jakis czas o neij wsponima w roznych postach.ona jest z cudzoziemcem aon kilka lat staral sie o nia.ale wiesz jak,a ona mu powiedziala zeby byli przyajciolmi tylko- to sie zalamal.nie wiem czy kocha ja nadal tak mysle ale na pewno mu sie ona podoba nadali jakis tam kontakt maj asporadyczny a poza tym wiecie jak sie w kims zakochasz to czasem nawet jak nie chcesz to myslisz i wspominasz te osobe.moze to juz teraz jest sentyemnt..ale sadze ze nadal nie umie jej zapomniec dlatego powinien kogos innego sobie znalezc

ja ciagle czekam na nowe pytania. ale juz mnie chyba nie zaskocza. bagno mi tam takie romantyzmy pisal

Gość nkjnhoibobiou;
''Tate wchodził Ci do wanny?'' :D 🖐️

Gość hej mała...
malo profesjonalny dobre a darker uwierzyl a o kalibanie pisalam znajdz w archiwum jak nie wierzysz zrezsta nie musze sie tlumaczyc tak bylam fanka d kiedys przed k..teraz juz nie szczerze to mie wkurwiaj niektore prawiki to fakt zaden nie jest normalny brak seksu robi swoje .

Gość nkjnhoibobiou;
buahaha te wielce 'miłościowe poematy' biednego bagna ze złamanym sercem też były dobre :D

Dobry jestem,nie:D:D Gdyby mi sie chciało to pewnie nastkę bym już dawno zaliczył,ale ja jestem leniwym prawiczkiem i mi się nie chciało:) Za daleko do tej nowej soli

Naastoletniaa-Oj dałabyś mi,dała.Nie za rok to za dwa.W sumie byłaś wtedy spragniona komplementów i czułości.Ale nie ważne.....Ach,ale bym cię brał...ach..............