Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaa

Co myślicie o facecie ,który..

Polecane posty

Gość Mała misia:)
Autoko a jak z nim rozmawaialas to co on na to?? po ile wy macie lat?

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
naga kobieta- ja to wiem ,że powinnam z nim zerwać . I to zrobie choć jest to dla mnie trudne . Już od paru miesięcy planuje z nim zerwać. I zawsze wracam . Ale tym razem nie wróce . Przyjedzie wiosna to może i nowa miłość przyjdzie

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
Mała misia- jak z nim rozmawiałam to stwierdził ,ze trzeba mieć przyjaciół ,ze jestem egoistką ,że tego nie rozumiem i takie tam

Gość Amicorum
Trzeba mieć przyjacioł ale jak oni są jego całym światem, a do swojej dziewczyny idzie tylko wtedy, kiedy ma chcice to jest cos nie tak.

Kochana wiem co czujesz...bardzo mi przykro...a ile maz lat??

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
Amicorum-wiem :( Najgorsza rzecz ,ktora można zrobic to oszukiwać siebie ,że wszystko jest ok.. a ja tak robilam czesto

Gość Lilkaaaaaaaaaaa
23 mój facet 29

No to cieszę się, że przynajmniej wiesz to, ze trzeba od takiego człowieka odejść. Tylko pamiętaj że zrywanie to nie zabawa - musisz być stanowcza i zdecydowana, nawet jak Ci nie da od siebie odejść, bo zważając na jego charakter moze być Ci ciężko postawić raz na zawsze, ale pamiętaj, że nie mozesz juz wrócić. Początkowo będzie milszy, ale Ty nie mozesz się ugiąć, nigdy już nie daj mu szansy - jeśli wrócisz będziesz skończona na zawsze. Zaniepokoiło mnie jednak jeszcze Twoje zdanie "Przyjdzie wiosna to moze i nowa miłość przyjdzie"... Czy Ty cokolwiek zrozumiesz dopiero jak się na Ciebie zacznie krzyczeć??????? Szanuj się Kobieto! Wiosna już niedługo, pewnie znów trafisz na takiego samego palanta i będzie tak samo. Od związków TRZEBA odpocząć, zrozumieć, wyciągnąć wnioski. ilu Ty juz miałaś facetów? Ile Ty masz lat?? Jesteś niedojrzała, ale jak kilka razy dostaniesz po dupie to mam nadzieję, że się czegoś w końcu nauczysz. Najważniejsza rada miej szacunk do siebie i tego wymagaj od innych. I jeśli będziesz w sytuacji w życiu, że będziesz musiała się czegoś bać - nigdy nie daj tego poznać po sobie. Powodzenia życzę i podejmowania mądrych decyzji.

napisz do mnie na gg 12001489