Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzyx

Porażka

Polecane posty

Gość Zzyx

Ja słucham mniej znanej muzyki wśród alternatywnej muzyki. Czaicie? Ktoś kto słucha np. alternatywnej muzyki (czyli innej niż wszyscy) wymienia zespoły typu: Pink Floyd, The Beatles, Nirvana, Muse, Bjork i tak dalej, ale ja słucham czegoś jeszcze bardziej alternatywnego. :D Szansa, że trafię na osobę o podobnym guście muzycznym co ja w realu, jest jak wygrana w lotto, czyli 0% (ja osobiście nie wierzę, że lotto nie jest ustawiane :D).

Gość sopia z lorenza
porażka to w innym względzie... szansa, że trafisz na osobę głupszą od siebie jest jeszcze mniejsza, niż to ze trafisz na osobę o podobnym guście muzycznym.

Gość rozumiem że wyłącznie na
wspólnym słuchaniu muzyki ci zależy, bo nic innego cię nie interesuje i nie jest ważne? Powiedzmy jak mój mąż lubi muzykę klasyczną a ja wolę pop, to już dawno powinniśmy się rozwodzić?

Gość in somnia
jaki rodzaj muzyki Cię interesuje, może podaj jakieś przykładowe zespoły; masz szansę znaleźć ludzi o podobnym guście choćby na forach internetowych i przenieść znajomość do reala, ale przyznaję rację, że jeśli słucha się mniej popularnej muzyki ciężko znaleźć kogoś z kim można o tym pogadać