Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupla i co wazne wysoka

Wspolczuje grubaskom!

Polecane posty

Gość Szczupla nr- 2
Byle jaki facet , takie male nic moze sobie pozwolic na gruba i jest szczeskiwy, bo inna wartosciowa go odzuci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do szczupla i co .........
Współczuję twojemu chłopakowi że ma tak pusta dziewczynę.

Gość facet brzydzący się głupotą
cała prawda o was szczupłych tutaj piszacych (z małymi wyjatkami) zakompleksione z was pindy ale tutaj lekarstwa nie znajdziecie

Gość grga
Widać sieroto, że masz pusto w głowie haha musisz się chwalić sama przed sobą bo dla facetów jesteś tylko kur** do przeruchania. Może niech panowie się wypowiedzą w sprawie co wolą a nie Ty!

Gość Chloe155
facet brzydzący się .... - popieram. pewnie te, co to piszą są brzydkie, puste, a może nawet grube ;>

Gość facet brzydzący się głupotą
mam nadzieję, ze nie sa grube, bo ja lubię grube babki i jak dotąd trafiam na fajne "grubaski" a te co tutaj pisza, to mniej niz zero takich lasek faceci z pewnościa nie lubię chociaz byłyby najpiekniejsze no chyba że ci tak samo madrzy ;)

Gość Justys2021
Najpierw pokaz swoje zdjecia a potem pogadaj o obliczach, mozesz byc ladna zgrabna ale w glowie pusto :)) . Tez jestem zgrabna mam ladna sylwetke ale nie chwale sie jak Ty pustaku do tego mam juz 3 lata narzeczonego a Ty sama jak palec siedzisz tutaj i sie nudzisz wypisujac ze grube kobiety nie sa atrakcyjne.Puknij sie 3 razy w ten glupi leb poki cos jeszcze napiszesz.

Gość redheaded
Ona nie je nic łyka z wdechem tlen A on kaleczy sie o kant miednicy jej.. ;)

Gość szczupła wysoka mądra
nie da się żyć- zwariuję jak nic:-)

Gość oooooszzzzzzzz
a ja nie jestem szczupła, ale mam cie autorko gdzieś hehehehehehe

Gość kerera
żenujaca i płytka jest ta dyskusja !!!

Gość fifulka k!!!!!!!
Szczupla nie jestem , tlusta tez nie , apetycznie zaokraglona, a chlopy wodza za mna slepiami i sie slinia -wiec chudzielce nie przeceniajcie sie !!!!!!!!

to wskocz seksi babeczko w tą swoją mini i szpile, stań przed moim mężem a on uraczy cię odpowiednim komentarzem , że szybko zbrzydnie ci twój narcyzm ;)

Gość szczupla i co ważne wysoka
f

Gość WielbicielOkraglychKsztaltow
Od razu jak napisałaś, że biust nie busi byc duży do domyśliłem się że jesteś płaska, bo tak się dechy dowartościują hehehe, zawsze mówią że małe jest piękne. Jak masz mniejsze niż DD to nawet bym nie zwrócił uwagi bo za chłopakami się nie oglądam. taka prawda musisz inaczej kompleksy leczyc niz glupoty opowiadac na forum. :)

Do Autorki- ale Ty dziewczyno jestes ograniczona;/ a wiecie co? ja jestem osoba która posiada troche wiecej ciałka i kochania i akceptuje siebie nie w 100 a w 100000% podobam sie sobie i podobam sie innym:) mimo ze mam duzy dystans do siebie:) Kocham siebie:) i uwielbiam moje miseczki D :P

Gość chętna Ola
Też im współczuję.

taaaakkk.... Jesz dużo ryb i za to masz "ikre" zamiast rozumu ... A tak sie przechwalasz to fote pokaż my cie ocenimy :) Jesli mowisz ze tak się patrzą na ciebie to pewnie mówią " o wielki wieszak idzie... tylko sie powiesić " hihi żarcik :)