Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak myślę......

Jakie imiona są u Was obecnie najbardziej popularne?

Polecane posty

Gość tak myślę......

Mam kilka typów, ale zastanawiam się, jakie imiona są obecnie na topie. Widziałam rankingi i kilka z tych popularn ych imion bardzo mi się podoba, ale jak to jest u was? jakie imiona nadali wasi znajomi, rodzina, ogólnie kobiety, które niedawno urodziły? Maja i OIivier są u was na topie? bo te biorę pod uwagę. Jestem w 8 m-cu, ale nie znam płci dziecka

Ciotka ma rodzić teraz na dniach, będzie syn właśnie Olivier. Ale ogólnie to nie powtarzają mi się jakoś specjalnie imiona wśród znajomych. Hmm może Klaudia, Jaś, Ania, Fabian a tak to w sumie pojedyncze znam

Gość creativka21
moja mała ma Laura ale chciałam Sasza albo Liliana a dla chłopca chciałam Kevin,Olivier albo Oscar

Gość skoczylasa
U mnie w rodzinie i wśród znajomych ostatnio przybyło takich postaci jak Julia, Jakub, Maja, Lena, Antoni. Same modnisie

Gość motylek w glowie
tymi Majami to juz rzygnac mozna....teraz wszedzie tylko Maje:O obrzydliwe imie:O

Gość pamelalla
pracuje w przychodni KRÓLUJE IMIE .... JULIA wdszystkie co sie rodza to Julie nowy trend HANNA , chłopcy róznie naparawde roczniki 0 od 06 w góre duzo Aleksander

Gość bo tak i już
za niedługo będe miała syna i dostanie on imie Staś :) dla dziewczynki mieliśmy wybrane imie Kalina. Siostrzenica zaś ma na imie Nel :)

Gość do creativka
tępa dzido, dziewczynke chcialas nazwac Sasza?Kretynie do potęgi to jest rosyjskie zdrobnienie męskiego imienia ALEKSANDER!!!!

Gość bukaa
Nie żartujcie, że jeszcze ktoś daje dzieciom na imię Julka. :o

Gość skoczylasa
Owszem, Sasza to rosyjskie imię meskie, zdrobnienie, ale obecnie w wieku krajach używa się go jako imienia również żeńskiego (tak jak i w przypadku Nikity), więc zamknij swój kloaczny ryj i uważaj na słowa.

Gość creativka21
zamknij morde głupia PI*DO!!! na to imię jest UNISEX!!! czyli można je dawać i dziewczynkom i chłopcom!!! chyba nie dała bym tak na imię jak bym nie wiedziała co znaczy!!!

Gość creativka21
a poza tym to nie jest post co dane imie oznacza i jak się go stosuje tylko jakie są trendy... po9czytaj trochę a potem bierz się za nauke!!!

Gość Panikara jakich mało
Ja mam wiele imion które kiedyś bardzo mi się podobały, ale przez to że co trzecie dziecko ma tak na imię - przestały mi sie podobać :o Najbardziej popularne dla dziewczynek to u mnie Maja, Lena, Natalia, Julia Dla chłopców - niestety Aleksander (a tak mi sie podobało to imię ), Kuba, a już najbardziej popularnym imieniem jest Kacper, a i Oskarów, Alanów jest też dużo Ja dziewczynce chciałabym dać na imię Malwina, Iga lub Weronika Chłopcu - nie mam pojecia, podoba mi się dużo, np Seweryn, Błażej, Sergiusz, Cyprian, ale odpadają na wstępie ("niestety" tatuś też ma głos :D ) no i w sumie nie wiem czy nie są zbyt wymyślne...

Gość creativka21
a ty twoje na SIANO MI Z BUTÓW WYSTAJE!!!!

Gość skoczylasa
Kacprów tez znam paru, wśród dzieci znajomych, tylko juz parę lat starszych, nie noworodki. Jak dla mnie - koszmarne imię, nie wiem, jak to sie stało, ze taką furore zrobiło.

Gość pamelalla
aparwde same julie sie rodza hehe :D jescze sporo wiktorii , majek lenek , u nas ostatnio jest sabina, ksenia, z dziwniejszych imion, chlopcy kuba, olfgierd , aleksander, michaly, stasie, franki, ignacy, daniel, rozne meskie

Gość do creativka21
i dziękować Bogu że nie mialaś syna!! help, ale Kevin????? włos się jeży, albo Denis nazywają, tylko trzeba wyraźnie D wymawiać :P żeby nikt w tym P nie usłyszał :) im ktoś bardziej niedowartościowany tym bardziej daje udziwnione amerykańskie imiona, naukowo udowodnione...... a najbardziej popularne, to MAJA-do obrzydzenia, co druga wśród moich znajomych to Maja, i jeszcze JULKA, WIKTORIA chlopcy JAKUB i FILIP, tez co drugi tak się nazywa

Gość pamelalla
kazdy powinien nazywac jka chce nie patrzac na trendy itp mi podoba sie imie ROMA .. hehe czekam na fale obrzydzen :D

Gość u mnie w rodzinie
i wśród znajomych sa takie imiona oczywiscie tych malych dzieci: martyna,patrycja,szymon,julia X2,jas,kornelia, jonatan, natan,lena

w moim otoczeniu dużo dzieci nosi imiona: Maja Julia Oliwia Nikola Kacper Alan Jakub

Gość u mnie w rodzinie
jakub tez kroluje

Gość karolajna 109
u mnie Maje,Lenki,Julki i Oliwki Dla chlopcow Kacper,Jakub,Aleksander,Milosz,Bartek

Gość Rewers
Imiona nadawane wśród moich znajomych : Mateusz, Janina, Antonina, Kacper, Zuzanna, Amelia, Milena. Najbardziej z tego zestawienia podoba mi Się Milena - jest w miarę normalne, nie krzywdzące i mało popularne w obecnych czasach. Nie przepadam za modą ukierunkowaną na staropolskie imiona takie jak. Stanisław, Antoni szczególnie, że cob drugi chłopiec jest tak nazywany itp. a już tym bardziej nie rozumiem rodziców nadających wyszukane i oryginalne imiona jak Nel, Pola, Nicola, Kevin. Ble! i jak ktoś wspomniał - imię Kacper mi się kojarzy tylko i wyłącznie z przyjaznym duszkiem i też nie rozumiem tego szału. Ale ogólnie masówka zawsze się dobrze sprzedawała, więc może i nie ma co się dziwić....

Gość ocet
w moim otoczeniu kazda nowo narodzona dziewczynka to Natalia.bardzo duzo dziewczynek o imienu Maja,Julek tez od cholery(a jak juz widze ta tabliczke z imieniem JULIA na wozku to az mna rzuca). a chlopcy?Jakub :O blee!!tak piekne imie tak mi obrzydło.Filipy i Kacpry tez sa.moja Martynka tez jest jedna z czterch w grupie w przedszkolu.teraz corce dam na imie Karolina albo Magdalena.a synkowi>chcialam dac Aleksander,ale az gesto od tych Olków na ulicy :( i nie mam pojecia jak dac ,jesli okaze sie chlopcem.Bartkow tez zauwazam coraz wiecej.

Gość ocet
kafeteria znowu nawala :O w google wpiszcie ranking imion 2010

Gość anette_being
Dzieki Bogu zadna z Was nie wymieniła imion, które z mężem wybralismy dla dziewczynki badz chłopca. Dla mnie też jest masakra jak można dać teraz dziecku na imię JULIA??? U mnie top trendy wśród znajomych: Julia Oliwia Hania Aleksandra Natalia Wiktor Aleksander Kacper Filip Maskara! Ładne imiona ale w przedszkolu bedzie 6 Julii, 5 Oliwii, zero oryginalności, ale dobrze :):):)

Gość anette_being
Zapomniałam o Mai :)