Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropka533

PROSZE POMOZCIE! do osob ktore kiedykolwek stosowały GALKI PROPOLISOWE!

Polecane posty

mam problem... zaczelam stosowac galki propolisowe.. pierwsza gałka weszla idealnie... z kolejna byl juz problem... zrobilo sie tam ciasno.... czy to normalne przy stosowaniu tego preparatu ze cos odklada sie w pochwie? czy powinnam odstawic te globulki ? bardzo prosze o odpowiedz kogos kto wie cos na ten temat....... bardzo sie tym martwie

Gość ja miałam podobnie
Tak jakby wszystko się zaciskało. Mój gin powiedział mi,że to częste i nie potrzeba się tym martwić.

dziekuje ze odpisalas.. ulzylo mi... i dalej mam wkladac tam globulki?

Gość a na co one w ogóle są
pytam tak z ciekawości, bo pierwszę slysze :)

Gość ja miałam podobnie
Ja wkładam dalej ale po wszystkim ma się wrażenie,że człowiek jest porządnie pozdzierany;) Gałki propolisowe są stosowane miedzy innymi w upławach czy wspomaganiu leczenia po usuwaniu nadżerki.

kurcze wlasnie nie wiem co mam robic .... wzielam dwie .. ale boli mnie brzuch i ten "zacisk mam".... zastanawiam sie czy nie przerwac tego i nie zaczac stosowania vagicalu ... czy ten zacisk ustapi samoistnie ? czy z pohwy cos wyjdzie po zakonczeniu kuracji ?

Gość Ja mam taki sposób
Dwie na raz? Jedna nie wystarczy? Ja też odczuwałam,może nie ból ale lekki dyskomfort. Nie wyjdzie,raczej wyleje się więc radzę podpaski albo min wkładki:)

po jednej dwa dni z kolei ... i lekarz pozwolil dalej je stosowac mimo zacisku? jak zarientowalam sie co sie dzieje to az sie poplakalam .... chodze po forach , grzebie w internecie i nic na ten temat ... dziekuje jeszcze raz ze sie odezwalas ! :)

Gość ja miałam podobnie
Dalej pozwolił. Jeśli dyskomfort jest do zniesienia,nie odczuwasz dużego bólu czy mocnego swędzenia stosuj. Jeśli bardzo źle się czujesz zmień na te drugie. Ja z doświadczenia wiem,że propolisowe są bardzo skuteczne.

tez wlasnie chcialam ich sprobowac bo slyszalam o nich wiele dobrego ... dzis chyba sobie odpuszcze ich aplikacje i zobacze jak jutro bedzie wygladala sprawa ... przepraszam ze zajmuje Ci czas ale chcialam jeszcze zapytac po jakim czasie ustapi ten zacisk ?