Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;/;hehe

duzy tylek

Polecane posty

Gość ;/;hehe

...u szczuplej dziewczyny duzy tylek moze byc fajny ???? Ciagle slysze komplementy, ale jak duza dupa moze byc fajna kurwa mac

Gość fajnie sie wali w taka duze
doooopsko

Zależy czy masz dużą sterczącą zgrabną pupe ( J.Lo - no może nie całkiem bo takiej to żadna nie ma) czy szerokie za przeproszeniem dupsko ;)

Gość zosia-samosia1
tym grubym to Tam ciagle smierdzi i trzeba codziennie myc

Gość ;/;hehe
i szerokie biodra i wystająca..Mam na tym punkcie kompleksy, chociaz podobno moja dupa sie podoba..ale jak to.. nie rozumie...jak ???? ja bym tez chciala uwazac to za atut ale jakos sie do tego przekonac nie umie

Gość grubasy śmierdza
a szczególnie kobiety bo nie moga domyc sobie rowa

Gość ;/;hehe
ogolnie jestem szczupla mam wciecie w pasie i za przeproszeniem wielka dupe, szczuple dlugie . Ale ten tylek..;/;/;/

Gość zosia-samosia1
ja sobie ja myje jak sie kapie i nigdy nie smierdzi

Gość ale w tłustej dupie
pomiedzy pośladkami zostaje gówno :>

Gość zosia-samosia1
a moja kolezanka jest gruba i jej az smierdza spodnie

Gość ;/;hehe
tam mialo szczuple nogi

Gość to smiesznie wygladasz
szczupła a z wielkim dupskiem :D

Moim zdaniem jeśli sam tyłek jest duży to jest ok, czasami jest tak że jest duży tyłek taki wiesz już mieszający się z grubymi udami ( nawet u ogólnie szczupłej dziewczyny) to to już mniej ładne ;) Sama chciałabym mieć BIG pupę ale tylko pupę bez grubych ud ale boję się że odziedziczę po mamie ;) Moja siostra tak ma niestety, ja puki co jeszcze nie ale mam pupę w sumie odpowiednią do reszty ciała. Ostatnio mi się przytyło 4kg to muszę przyznać że większość poszła właśnie tylko w tyłek i bardzo ładnie wypełniam spodnie ;)

Gość ;/;hehe
wlasnie uda mam szczuple , ale dzieki , przynajmniej nie jestem tu sama.;]

taśma kIejąca ja też miałam baardzo wąskie. Ważyłam kiedyś 40kg przy wzroście prawie 160kg i powiem Ci że lekarz był w szoku jak mnie w ciąży badał z miesiąca na miesiąc :) Stwierdził że mam idealną budowę do rodzenia dzieci bo wszystko idealnie się dopasowało i miał rację :) Teraz już jakiś czas po porodzie wyglądam jak przed :)

Gość poioppooippi
Ja mam mały tyłek :O

Blondi, ja jeszcze w ciąży nie jestem i nie byłam. moj gin to stwierdza przy każdej mojej wizycie hehe, ale pewnie tak jak ty się troszku "rozszerzę" :P obym tylko się potem zwęziła :P

No mój mi przy pierwszej wizycie też tak powiedział :P Wręcz mi współczuł hehe ;) A później mówię mu że mnie strasznie boli i nie wiem co to się dzieje, normalnie czułam jakby mnie ktoś kijem po miednicy zdzielił :O A on że to właśnie to Widać było to po mnie z zewnątrz i on widział różnice od środka ale o szczegóły nie pytałam ;)

ja to wogóle mam przypały ze swoją tzw miednicą, bo każdy wibrator jest dla mnie za duży, nie mówiąc już o mężowskim członku poworze :P

Hehe to jak będziesz miał tak jak ja to w ciąży będzie gorzej ;) Niby kości się rozchodzą ale "całość" jakby się skracała ;)

kochana, jeszcze się nie zaczeliśmy starać a ja już przygotowałam sobie grunt:D mąż poinformowany że albo cesarka w prywatnej klinice albo nie rodzę wogóle i będę strajkować :D

Ja mówiłam że wpadnę do szpitala i wszystkich rozstrzelam żeby tylko dostać znieczulenie :D Ale obyło się bez znieczulenia, poród miałam bardzo fajny ;) Teraz to musisz sobie dobrze załatwić takie coś bo już nie ma chyba CC na żądanie

MalaBlondynka-40kg przy 165 cm wzrostu?Kurcze,ale chudzina bylas/jestes.Mozesz napisac,ile masz w talii i biodrach?:P Mam kolezanke,ktora wazy 42kg przy 158cm i jest bardzo drobna.

No chudzina chudzina wiem ;) Ale NIGDY się nie odchudzałam - wręcz przeciwnie. Kurcze teraz nie wiem ile mam a nie będę szukała miarki po nocy :P Aktualnie ważę jakieś 47kg a chciałabym dojść tak do 55kg bo mi się podoba troszkę ciałka - ale tak tylko troszkę ;) Tylko muszę zmobilizować się do ćwiczeń brzucha :( Jak widzę zdjęcia z wakacji przed ciążą a po to :( Wcześniej niby nie był umięśniony, teraz niby nie jest duży ale widać różnice