Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;/;hehe

duzy tylek

Polecane posty

No to to wiem ale to też różnie można trafić ;) Powiem Ci że chyba najlepiej z góry zapłacić swojemu ginowi żeby wklepał w kartę "wskazanie do CC" Ja jak poszłam rodzić to pierw przyjmowała mnie taka położna że ryczeć mi się chciało jak mnie zjebała z góry na dół za jakieś pierdoły o których nie miałam w ogóle pojęcia i myślę że jakbyś trafiła na taką to by z satysfakcją w oczach kasy nie przyjęła żebyś się męczyła a niestety lekarz przychodzi dopiero na samą akcję porodową a w tedy może być już za późno :O Chyba że na bank trafisz do znajomego szpitala i będzie mąż żeby chodzić i załatwić na szybko :) Ja jestem z Wrocławia

oj to z Wrocławia nikogo nie znam:) ja kiedyś pracowałam w branży "porodowej" więc mniej więcej się orientuję jak to jest z tym cesarkowym biznesem :P

A no to fajnie :) Ja to ze swojego doświadczenia tego nie wiem - tyle co widziałam, a z opowieści to jedna koleżanka chciała i mąż mówił że zapłaci a odmówili im że łapówka i takie tam :O Druga znajoma też bardzo prosiła bo nie mogła urodzić a męczyli ją kilka godzin, a na koniec i tak zrobili CC bo dziecko się już dusiło :O Porąbane to dla mnie - jak kobieta chce to dlaczego nie? No ale mniejsza o to ;) Odbiegłyśmy od tematu hehe A w ile macie w tali i biodrach?

O to malutko w talii, ja mam na bank więcej bo kiedyś miałam tak właśnie z 60 a teraz minimalnie więcej, ehhh idę przetrzepać łazienkę może znajdę miarkę ;)

ja ogólnie jestem dość dziwnie zbudowana :P mam wąskie ramiona, wąską talię i biodra, tyłek wystający (na szczęście nie po bokach) i duże uda. można powiedzieć że się rozszerzam ku dołowi:P zawsze chciałam mieć takie chudziutkie udka z zaznaczonymi kośćmi udowymi :) ehh marzenia :)

Hehehe ja to chyba jak klocek wyglądam :D Talia jakieś 64-65 a biodra 82-83 :D Biuścik mam hmm dla mnie akurat ;) Coś pomiędzy B/C

To teraz dawaj ile masz w udzie :P tak u samej góry.. ja mam nogi jak patyki :D Jakieś 50cm ale to wiadomo, nie wiadomo czy na podobnej wysokości zmierzymy jednak

jak chcesz to możesz mi oddać swój biust. a wymiary masz super, ja kiedyś byłam gruba przez hormony, miałam z 80 w talii.

Nie nie ;) Mi się on podoba :P Ale jakby tak się dało przekazywać to bym Ci dała z brzucha na tzytzki ;) A ogólnie to ile ważysz teraz?

59kg. zawsze chciałam 55kg, ale tak jak jest mi odpowiada. teraz planuję utrzymać wagę i umięśnić nogi i ramiona. niby ćwiczę ale jak pojechałam na snowboard to moja kondycja dała dupy po maxie ;/

No to jesteś 10cm wyższa ode mnie więc na "oko" chyba wyglądasz bardzo odpowiednio skoro ja akurat do 55kg chciałabym dobić :) Kurde ja nic nie ćwiczę :O Poza maratonem z dzieckiem ;) Ehhh chyba się wezmę za ten brzuch :( .. od jutra ;)

tasma-to masz malutko w talii:) ja mam 163cm wzrostu,po dwojce dzieci talie nieco wieksza-69cm,w biodrach 96cm (na szczescie nie mam plaskodupia),ale za to biust 65F-70E,wiec nie narzekam:P

taśma jak ma to wyglądać w sklepie abym przymierzał dłońmi:D

mam malutko w talii bo jestem nie dzieciata.nie martwcie się, po ciąży dobra passa przeminie :P ja ćwiczę bo się odchudzałam, ale ćwiczeń wysiłkowych nie robię i są efekty. na brzuch polecam a6w

tasma-probowalam z a6w,ale mam atletyczna budowe,bardzo latwo rozbudowuja mi sie miesnie i najlepsze sa dla mnie aeroby.Brzuch mam plaski bez zadnych konkretnych cwiczen.Duzo spaceruje i mam generalnie sporo ruchu przy dwojce malych dzieci.Nic mi zwisa i powiewa:P Moglabym byc troche mniejsza,ale i tak nie narzekam.Wygladam lepiej,niz przed ciazami i niech tak juz zostanie:P

No właśnie nie wiem czy sobie z tym poradzę bo mam kłopoty z kręgosłupem i chyba bym nie wykonała szóstki. Kiedyś coś tam próbowałam to początek tych ćwiczeń ok, ale końcówka dla mnie nie wykonalna więc nie wiem czy aw"5" da taki sam efekt ;) No ale lepsze chyba to jak nic ;)

co do rozbudowywania mięśni - kiedyś mi taki plan ćwiczeń na siłowni ułożyli że mi się uda w spodnie nie mieściły po miesiącu :P ja lubię a6w bo daje szybkie efekty, natomiast nigdy nie doszłam do końca bo mam problemy z kręgosłupem więc mieszam a6w z brzuszkami skośnymi niepełnymi takimi

Tasma-u mnie dobry efekt daly cwiczenia z hula-hop.Po brzuszkach robilam sie taka pudzianowo-kwadratowa i brzydko to wygladalo.

Hehe czyli tak jak ja :) Też 6 nie mogłaś wykonać? U mnie to wręcz nie możliwe :) Jeszcze myślałam że może z czasem mi minie bo kiedyś to tylko jednorazowo próbowałam ;) No ale tak to też spróbuje... ehh od jutra poćwiczę

ja nigdy nie umiałam hulahopować:P chciałabym skakać na skakance ale narazie mieszkam w bloku i mi metraż nie pozwala. mam miejsce w salonie ale nad głową mi wisi długi żyrandol a przede mną jest 40 calowy telewizor. jak bym o niego zawadziła to by mnie mój mąż wypatroszył :P

Też kręcę czasem hula hop, brzuszek niby właśnie ok ale zero mięśni jednak i jak siedzę to oponka się robi mała ;)

Mala-moglam,ale zrezygnowalam,bo co prawda miesnie ladnie sie zarysowywaly,ale talia sama w sobie nie byla juz taka ladna,jak przed a6w.Po hula mialam i talie,i ladny zarys miesni.