Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ila260291

ojojoj:( pomocy :(

Polecane posty

Gość ila260291

mam głupi problem. chodzi o to że mój facet nie mówi mi wcale że ładnie wyglądam. pewnie taki temat juz był ale nie mam z kim o tym pogadać. a wiec tak mój S. jest typowym wzrokowcem. i dlatego jak przyszedł po mnie w sobotę jak jechaliśmy na studniówkę to bylam wystrojona kurcze dekold taki jak lubi. szpilki makijaż... fryzura delikatna... a on wszedł po mnie i.... nic! nawet tego głupiego ładnie wyglądasz hmm a czekalam na to bo to dla niego sie tak wyszykowalam. a fakt studniówka byłą moja. na dodatek na tej imprezie byla taka para która w ramach występu tańczyła coś tam latynoamerykańskie. i dziewczyna była ubrana skąpo. a on patrzył na nią jak w obrazek. mało tego powiedział mi ze oczu nie może od niej oderwać... miło mi sie zrobiło... ta... powiem jeszcze ze on potrafi mi powiedziec ze np. w tych spodniach mam duzy tylek... a to ze mam mieć długie włosy... a ja głupia zaczelam dla niego włosy zapuszczac i zakładać obcisłe ciuchy. ale to na nic. bo mogłabym nago przed nim isc on i tak nie powie nic co by mnie dowartościowało... tyle starań na nic... doradźcie... sad

bo moze faktycznie nie jestes ładna :) po co ma kłamać :p

Gość ila260291
no moze nie jestem...

doradzamy weź się za przygotowania do matury

Gość ila260291
nie opisałam tu problemu matury.... chyba masz problem z czytaniem.

ty chyba też to forum dla kobiet nie siusimajtek:)

Gość Bednarklerr
nie czekaj na jego komplementy bo sie nie doczekasz, on w ten sposob cie gnebi, chce sprowadzic na dno i pokazac swoja wladze nad toba, dziwne ze skoro jestes taka brzydka nie wstydzil sie z toba wyjsc. Olej go bo nigdy nie bedziesz szczesliwa. Daj sobie szanse z innym facetem ktory nie bedzie sie zachowywal jak ostatni dupek

Gość ila260291
widać twój mężczyzna o Ciebie dba i nie rozumiesz tych problemów. albo jestes juz stara i problemy młodych kobiet Ciebie juz nie dotyczą.

Gość jfjfjfjfjoooooooooooooooooog
zostaw go i daj mu pole do popisu, zobaczysz jaka mu sie uda przygruchac panienke

Gość ila260291
Bedbarklerr dzięki za radę :)

Gość ila260291
myślicie że faceci wszyscy są tacy? bo ja znam osobiście pary gdzie kobieta jest komplemontowana na każdym kroku i dzieki temu dba o swojego faceta bo wie ze takich jest juz malo

Gość kkkkpkpjpjkl.nkhnjkgbbbbh
kiedy jestes w zwiazku gdzie facet wytyka ci caly czas twoje bledy, wady i dodatkowo interesuja go inne dziewczyny wtedy zaczynasz inaczej myslec. Skoro on to robi to znaczy ze jestem mu obojetna, nie podobasz sie mu i jest ze toba bo .... a kiedy jest inaczej czyli czujesz ze dla ciebie zrobil by wiele , ze jestes na 1-szym miejscu wtedy dajesz mu naprawde duzo od siebie i zwiazek ma sens!

myślicie że faceci wszyscy są tacy? " jacy? bo ja znam osobiście pary gdzie kobieta jest komplemontowana na każdym kroku i dzieki temu dba o swojego faceta bo wie ze takich jest juz malo" na bank nie chciała mu brać pewnie do ust :P Ma cwanego chłopaka... Koleś ponawijał pewnie trochę makaronu jej na uszy usłyszał to co chciała a że z prawda to niewiele miało wspólnego to juz nie ważne ... pewnie nawet mu i z połykiem to zrobiła ;)

Gość punktwidzeniazalezyod
a czy inni panowie zwracali na ciebie uwage?

Gość shazz
nóż mi się w kieszeni otwiera, jak czytam lub słyszę o takich facetach jak Twój autorko :( w pełni rozumiem, jak się czujesz. już pisałam na tym forum o pewnym panu, z którym się krótko spotykałam i który nic miłego mi ani razu nie powiedział, za to doskonale umiał wychwycić, naturalnie jego zdaniem, moje błędy odzieżowo-makijażowe. szkoda gadać

Gość shazz
Regres --> bardzo dobry przykład podałeś. cwany chłop :D ale miał plan i umiał go wprowadzić w czyn, właśnie komplementami, choćby i były najgorszym kłamstwem :P a ten mój? na co on przepraszam liczył? zależeć to mu na tej znajomości raczej nie zależało, więc pozostaje tylko seks, bo w jakim innym celu miałby się spotykać ze mną? no i jak on niby chciał mnie do tego łóżka zaciągnąć? mówiąc mi, że mi to czy tamto nie pasuje? co za idiota skończony

Gość ilonkaaaaaaaaa
moj mi tez nie powiedzial ze ładnie wygladam na mojej studniowce a to bylo 2 lata temu a ja nadal to pamietam

Gość ila260291
taki inni mnie komplementowali... tylko mój widział wszystkie obok a mnie nie.

bo wam trzeba komplementy dozować tak samo jak okazywanie uczuć ;) inaczej sie rozbestwiacie i wam sodówa do głów uderza od nadmiaru słodkosci :p

Gość uiiiiikkjjj
to w takim razie dziwie sie ze z nim jestes.

Gość ila260291
aha wiec lepiej wpuścić na s w kompleksy tak? i przy nas patrzec Na inne babki? to jest te dozowanie komplementów?

Gość ALeInka
dozowac? Autorka w ogole nie slyszy komplementow za to jej kolezanki az zanadto i o czym to swiadczy ? Ona dluzej z nim nie wytrzyma ,nikt by nie wytrzymal

Gość ila260291
no bo kto by wytrzymał? ja mu mówi ze fajnie dziś wygląda albo świetne ma perfumy. oa on mi co? on mi nie. tylko potrafi powiedzieć że klepie głupoty. o tyle. bo oczywiście jak mu zwracam uwagę to wielce obrażony

Gość magdalelenkazkielc
a moze nie czuje sie pewnie przy tobie, jestes atrakcyjna kobieta i przyjal pewna taktyke. Chce zebys nie wierzyla w siebie, celowo chce cie wprowadzic w kompleksy i wmowic ze juz nikt nie bedzie cie chcial a on jest taki litosciwy ze z toba jest i musi sie meczyc. Poswiecil sie tobie a ty musisz to docenic. Jezeli tak jest to ten zwiazek ma zero szans na przetrwanie

Gość ila260291
jesteśmy razem 3 lata. i do tej pory jakoś to wytrzymywałam ale teraz jestem zakompleksionym człowiekiem.

aha wiec lepiej wpuścić na s w kompleksy tak? " Ale wy miałyscie,macie i będziecie miały zawsze kompleksy bez względu na to co my faceci wam miłego powiemy :) taka natura wasza ja powiem że ładną masz bluzkę to kobieta mi odpowie ... A ja myślałam że to ja jestem ładna w tej bluzce :P i foch ...

Gość ila260291
myślisz ze nas rozdryzłeś? a tobie nie jest milo jak twoja kobieta Ci powie że ładnie wyrzeźbiłeś sobie brzuch albo fajnie ten top podkreśla twój biceps? nie wierze ze jak tak powie to jest ci to obojętne. czujesz sie doceniony i wiesz ze twoje starania przyniosły efekty. a korona nie spadnie nikomu z głowy jak powie kochanie ładnie dziś wyglądasz. takie jest moje zdanie bo nic wiecej nie chce.

czujesz sie doceniony i wiesz ze twoje starania przyniosły efekty. " WIDZISZ ja od tego mam lustro i swoje oczy by wiedziec i widziec że moje ćwiczenia przynosza zamierzony efekt :) Jesteś kobietą = potrzebujesz pochwał,uznania,i komplementów To że wam tego nie mówimy nie oznacza że nie jestescie ładne, zgrabne i kochane ... Troszkę więcej samooceny i będzie oK

Jeszcze trzeba napisać, że niejednokrotnie kobiece komplementy są tylko intradą do : - zakupów; - datku/darowizny; - wykonania drobnych prac domowych czy remontowo-naprawczych.

zaczynam podejrzewać, że cream, komiczne i cichy to ta sama osoba:P