Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ila260291

ojojoj:( pomocy :(

Polecane posty

chyba za długi przewód z naciskiem na "chyba":P

Gość Help4you
mój też się tak zachowoywał jakiś rok temu, mówił, że jestem gruba jak świnia, że wyglądam jak słoń itd docinał mi tak w złości szczególnie. Choc nie jestem w ogole gruba bo mam średnią budowę, prawie w ogole brzucha, wyglądam normalnie. I po tych kłótniach powiedzialam mu, że to koniec tzn mówiłam mu o tym wczesniej po kilka razy ale nadszedł ten moment. I wiecie co? Błagał mnie na kolanach, nawet miał łzy w oczach! Teraz jestem jeszcze szczuplejsza, schudłam 6 kg nie wiem kiedy nie wiem jak bo sie w ogole nie odchudzałam, i teraz mu docinam ja np ''patrz jakiego masz grubasa' itd. Ale co;p kochamy się i jestesmy razem od dwóch lat :) Jeżeli facet przegina trzeba go kopnąć w du** ! Bo nie można dać sobie wejść na głowę!

powiedzmy cosik Ike, nie kręć! "chyba" znaczy, że choć sama nie możesz potwierdzić, jest gdzieś jakaś fama, która głosi.

może i głosi ale nikt nie udowodnił, że owa fama nie kłamie:P

"ike zaczynam podejrzewać, że cream, komiczne i cichy to ta sama osoba " hurra, MS jeszcze wolny, zaklepuję podejrzenie, ze ja to on :P

a to to już jest lusia niesmaczne:P

lusiu nie przeczę a ostatecznie mój punkt widzenia jest najważniejszy:P

Gość elka z rondelka
Ja bym sobie głowy takim nie zawracała. Jak mu się coś nie podoba (tyłek, włosy), to niech sobie znajdzie lepszy tyłek i dłuższe włosy. I jeszcze chcesz się zmieniać "dla niego"? Czemu tyle dziewczyn ma ciągoty by robić z siebie cierpiętnice poświęcające się w imię czegoś (naprawdę nie wiem czego) i cichutko czekające na to by łaskawy pan zaszczycił je swoją uwagą i akceptacją? Dziewczyny jak same o siebie nie zadbacie, to nikt inny tego za was nie zrobi. Nie dajcie się tłamsić, nie pozwólcie podcinac sobie skrzydeł. Może dla niektórych prawienie komplementów to coś co nie przyjdzie im do głowy i może niektóre kobiety mogą to zaakceptować ale facet mówiący swojej dziewczynie, że nie może oderwać wzroku od innej? No litości. Każdy zasługuje na akceptację takim jaki jest (nie mówię tu o jakichś niedociągnięciach charakteru nad którymi da się pracować). Puść go w cholerę i rozejrzyj się, albo poczekaj, na takiego który cię doceni, zachwyci się tobą i będzie chciał ci mówić że ślicznie wyglądasz.

skoro tak ma wyglądać twoje niebycie to tak nawet wtedy jak cię nie ma :P

masz rację zwal na czas:P

Ike, chyba bym Cię rozczarowała przecież, gdybym się przyznała do słabości zamiast np. na brak czasu sobie elegancko "zwalić"?? :)

oj lusia bez przesady przecież wiem, że oprócz mnie, każdy ma jakieś słabości :P

oj lusia coś kręcisz z tego co mówisz to dawno by mi pękła:P a jest:P i ma się dobrze:P

Gość olej gada
olej gada i przykuj do kaloryfera

niby tak ja tam wolę swój obiektywizm:P:P:P:D

Gość a co mam mowic
jestes zielona zaba,takiej zielonej zaby dawno nie mialem

lusia po tylu latach znajomości jeszcze nie zauważyłaś, że najchętniej odzywam się niepytana ?:P

zauważyłam, zauważyłam, ale co jakiś czas sprawdzam, czy przypadkiem się nie zapomniałaś i niechcący "ukulturalniałaś" :P ;-)

ja ??? chyba mnie lusiu chcesz obrazić :P