Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiologia co to jest?

dostalam skierowanie na oddzialu radiologi

Polecane posty

jakies usg,,,ale czy cos jest nie tak???????????????

Gość no nie, nie
narządy pluciowe :D :D :D :D

tak w ciazy ale to poczatki jaki s7,czy 8 t jak dzownilam to babka gadala czy na usg narzadow pluciowych i piersi to chyba dobrze bambarka mowi... ja mam chyba tylko macicy

sama jestes idiotka szmato!!!!!!!!!! niby pomaranczówka a pokaż kim naprawde jestes gówniaro! a nie takie madre bo zmieniaja sie na pomaranczowe hehe zalosne :P

Gość o maaaaj gaad
ja pierdole co za matoł i z autorki i z tej tępej bambarki:O no poprostu USG ci zrobia tępa pipo:O czego oczekiwalas?ze ci mozg wszczepia?

myslisz ze mnie tym zlamiesz hahahahahahahahahha jestes smieszna :) a dziecko mam piekne i kochane :) a ty pewnie dzieci nie masz buahahaha kt by chcial za matke taka idiotke :D idz jebnij sie w sciane moze ci przejda te glupoty hehe mozecie sobie mnie wyzywac tak jak jagode mnie to nie rusza hehe mam was ............ buahahahaha

Gość przynajmnie można sie
pośmiać z waszych pogawędek :D

bambarka,dziewczyno przeczytaj to co piszesz i zastanów sie jaki ty poziom reprezentujesz? dno :( do dziecka tez mowisz "idz sie jebnij"?? nie dziwie sie wyrasta pokolenie małych debili jak taki ktos bambarka jak ty dziecko wychowuje:O

lepiej przeczytaj co inni pisza a nie sie mnie kurwa czepiasz,mam brawo do swojego zdania a po drugie nikt dziecka nie bedzie mojego obazaj jako bachor bo nia nie jest!!!!!!!!!!!!! nie obchodzi mnie wasze zdanie o mnie tyle

przeczytalam to co faela mi wyslala tam jest napisane o jakis nowotworach :( czy ja moge miec nowotrow przeciez jestem w ciazy o boze

boze jaki nowotwór:O opamietaj sie kobieto:O masz na pewno skierowanie na USG:O chyba wiesz ze w ciazy robi sie usg:O widac skierowala cie lekarka na oddział bo tam maja gabinet z USG na kase chorych:O mysl troche:O a nie histeryzuj:O

Jezusie drogi, przeca tam jest napisane o także USG! Które wykonuje się w ciąży! Na tej stronie masz po prostu wymienione wszystko co się tyczy radilogii.

nie znam sie na tym skad moge wiedziec a po 2 na usg mam tez skierowanie inne prenatalne w szpitalu a te jest na oddziele radiologi

a z lekarzem na wizycie w ogole rozmawiasz?nie zapytalas jak dawał ci skierowanie? USG prenatalne inaczej genetyczne wykonuje sie pomiedzy 11 a 13 tygodniem i ocenia m.in przeziernosc karkowa..a teraz masz normalne skierowanie na zwykłe USG? rozumiesz juz?

Gość kfaafnfkKFf
Ciekawe ile autorka ma lat.... :O

mam 25lat lekarz kazal mi zobic te badanie radiologi jak najszybciej nie mowil dlaczego,moze dlatego ze mam przez dluzszy czas infekcje grzybicza a nie bylo lekarza i nie mialam jak isc do niego na usg prenatalne mam dzownic w przyszlym tyg bo etraz za wczesnie