Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieloryb w spódnicy

POMOCY!!!Muszę schudnąć, bo...

Polecane posty

Gość wieloryb w spódnicy

ważę więcej niż mój facet a jestem o 25 cm niższa od niego :(Wczoraj się u mnie ważył i wyszło mu 70 kg. Ja nie lubię stawać na wadze, bo wiem, że mam z nią problemy, ale zrobiłam to i przepłakałam całą noc. 79kg :( przy 150 cm!!! Ratujcie. Co jeść?Czego nie jeść? Jaka dieta najlepsza dla mnie?

Gość maslo smietanowe
o kurde ja mam 160 i ważę 50kg i to i tak chce zrzucic kilo albo dwa :O nie wyobrazam sobie jak bardzo musisz byc gruba

Gość Kto jak nie ja
nie chce mi się tutaj pisać,jak masz ochotę to napisz na gg 12358092,lub meila as99282@gmail.com. Powiem ci jak ja schudłam bez niczyjej pomocy;) Pozdrawiam.

Gość a ja tez moge do Ciebie napisa
???

cóż, wcześnie zaczełam tyc a ze nikt mi z tego powodu uwag nie robił to tak zostało. Ale najwyzsza pora na zmiany. Więc doradzi ktos jakas skuteczna diete?

Gość zawzięta 26 latka
hej ja mam podobny problem. Mierzę 156 cm wzrostu i ważę 82 kg Dziś zaczęłam dietę 1000 kcal do tego picie octu jabłkowego

Gość zawzięta 26 latka
Na czczo pół godz przed śniadaniem wypiłam szklankę wody mineralnej z 2 łyżeczkami octu jabłkowego-to hamuje apetyt i głód, przekonałam się na własnej skórze. Na śniadanie zjadłam 2 kromki Wasy z sałatą, wędliną i pomidorkiem. Na 2 śniadanie zjadłam twarożek wiejski ze szczypiorkiem na pół godz przed obiadem wypiłam znowu wodę z octem jabłkowym, a potem zjadłam kaszę gryczaną(pół torebki) wymieszaną z pokrojonym pomidorkiem i szczypiorkiem, do tego ogórek zielony do zagryski.

Gość zawzięta 26 latka
Tak, tyle,że ocet jabłkowy zdecydowanie przyśpiesza metabolizm. Wiele osób przy jego pomocy schudło.

Gość no nieźle nieźle
ja mam 160 i 52 kg i też sie czuję jak wieloryb, także nie wyobrazam sobie być we Twojej skórze :o

Gość zawzięta 26 latka
Masakra, nie mieszczę się w żadne fajne ciuchy które nie tak dawno jeszcze nosiłam. Rok temu ważyłam 57 kg!!!!

Gość no nieźle nieźle
jesli nie zaczniesz jesc sniadan to cale odchudzanie w pizdu... Prosta dieta: 5-6 małych posiłków dziennie, pierwszy max godzina po obudzeniu Zero: białego pieczywa, makaronu, ziemniaków, na razie ryzu i broń boże cukru pod wszelką postacią, nawet owoc max jeden dziennie Do tego dużó wody i za 3 miesiące bedziesz laska jakich mało Jak bedziesz oszukiwac, pozostaniesz wielorybem....taka prawda

Gość zawzięta 26 latka
Do tego mąż chce mnie zostawić po 2 latach małżeństwa:-(

Gość poszukaj diety warzywno
owocowej dabrowskiej

A mam takie pytanie. Czy zamiast wedliny ze sklepu, mogę np raz dziennie zjeść kanapkę ze swojską pieczoną szynką w ziołach? Nie była pieczona w tłuszczu.

Gość no nieźle nieźle
mozna mozna ....tylko nie jedz kanapek na kolacje, białko z warzywami min 3 godz przed snem

Gość Schudnąć bez Ściemy
Chcesz naprawdę schudnąć ?.....: www.OdchudzanieZiolaTybetanskie.pl

Gość gość
Ja od pół roku temu postanowiłam raz na zawsze wziąć się za siebie. Zaczęłam ćwiczyć z Chodakowską, później Lewandowską i robiłam trening chociaż cztery razy w tygodniu. Po miesiącu schudłam dwa kilogramy. Był to dobry efekt, ale miałam niedosyt. Naczytałam się o różnych suplementach diety i postanowiłam wypróbować, niedawno wprowadzony na rynek, Green Power Slim. Efekty są zachwycające! W ciągu miesiąca chudnę nawet do 4 kg! Suplement, dodatkowo jest teraz w promocji i kosztuje tylko 99 zł, więc na pewno sięgnę po niego jeszcze nie raz i dwa. Co ciekawe, dają gratis pas wspomagający odchudzanie, a nawet dobierają indywidualną dietę. W tej cenie to szok. Polecam!

Gość gośćewa
ja do diety i ćwiczeń dołączyłam tabletki iqgreen i muszę wam powiedzieć dziewczyny że ta zielona kawa tak działa, że aż sama byłam zdziwiona że to nie pic na wodę!!

Gość kalina195
Ja do swojego odchudzania dołączyłam regularne posiłki i suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i pomógł ważyłam 102kg i w przeciągu 3 miesięcy schudłam 32kg;) teraz czuję,że żyję;)