Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystrzalowa Lodziarka

O 4 lat nie moge znalezc pracy po moich studiach. Mieszkam u rodzico, 0 doswiadc

Polecane posty

czenia. Skonczylam zarzadznie i marketnig i nie moge znalezc pracu :-(

Gość pooooojjjhhhhhhhhggggggggf
szkoda że nie skończyłaś Wychowania seksualnego

Gość głupia małpo
i co się dziwisz a poszukaj pracy na niższym szczeblu, bo co wydaje ci się że jak masz studia to każdą pracę dostaniesz, teraz osoby po zawodówkach bardziej znajdują pracę niż takie panie po studiach, o gwarantuję że żadnej pracy nie znajdziesz jak bedziesz szukać bo masz studia, babo puknij się w głowę STUDIA TERAZ NIC NIE DAJĄ

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
jak na prawde byś potrzebowała pracy to bys poszla na kase do sklepu:o ale cos czuje ze jedyne co ci studia dały to nieuzasadnione ambicje:P

Studiowalam 5 lat, znam jezyk wiec chyba moge wymagac :-O

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
no możesz, możesz ale tylko pod warunkiem że nie potrzebujesz pracy:o wiekszosc osób teraz studiowała i zna jakis jezyk;)

Gość głupia małpo
jak widać nikt nie wymaga od ciebie bo nikt cię nie chce jest ci wygodnie na garnuszku rodziców, a to ze masz studia to mówię gówno ci co dadzą, i siedz sobie dalej na kafe i marudz nie mam pracy a mam studia.i nie bedziesz mieć żadnej pracy, jak mnie wkurwiają takie osoby ze mają studia pokończone i myślą ze od razu będą zarabiać 10tysi na miesiąc, idz na kase za 1000zł miesięcznie, tam cię przyjmią z twoim wykształceniem,