Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nic dodac, nic ujac

UWAGA!!! JEDNA Z NAJDURNIEJSZYCH ODPOWIEDZI MIESIACA NA FORUM! :D

Polecane posty

Gość upupupupupupu
podnosze :D

Gość ciekawska?
hehe, wybraz sobie, ze mam dzieci i wiem cos o tym....moze u ciebie czas na dzieci....

Gość ciekawska?
i wiedz, ze oczywiscie zdarza mi sie dac kolorowe mleko....ostatnio narobilam seledynowego po tym jak wciaglam rulon landryn o smaku jablkowym jak nie wiesz to nie pisz!

Gość ciekawska?
dodam, ze naturalnie moje dzieci mialy po nim ciemne kupki z seledynowo zielonkawa poswiata

Gość ciekawska?
hahaha, bardzo smieszne podszywie.....widac, melo to karmiacych naturalnie. a dla wszystkich niedowiarkow zadanie na jutro, ugotowac sobie buraczki na obiad (jesli dziewczynki umiecie) i isc sie wysrac i obejrzec to wasze cudo...

Gość ciiekawska?
....i cuda waszych pociech!

Gość do ciekawska
dobre buchacha ty jesz buraczki, potem karmisz dziecko białym mlekiem z piersi i nagle twoje dziecko ma zrobić bordową kupe????? no takie rzeczy to tylko Koperfild potrafi :P

Gość Sorry stara ale uwazam, ze nie
jestes normalna :o Cytuje ciebie: hahaha, bardzo smieszne podszywie.....widac, melo to karmiacych naturalnie. a dla wszystkich niedowiarkow zadanie na jutro, ugotowac sobie buraczki na obiad (jesli dziewczynki umiecie) i isc sie wysrac i obejrzec to wasze cudo... Teraz wez sie zastanow nad tym co napisalas i wyjasnij (a nawet udokumentuj biologicznie), co ma: "widac, melo to karmiacych naturalnie" do: "ugotowac sobie buraczki na obiad (jesli dziewczynki umiecie) i isc sie wysrac i obejrzec to wasze cudo" ??? Innymi slowy, co ma piernik do wiatraka? Co ma wspolnego twoja kupa po burakach, z karmieniem naturalnym i kupa dziecka? (Podejrzewam, ze odpowiedz jest prosta: '8 klas szkoly podstawowej na dostatecznych i miarkach'.) :o

Piszemy tu o kolorach kup, a nie smakach mleka. Jak zwykle zaslaniasz sie przykladem od czapy. :o Nie pierwszy raz zreszta.

Gość kiedy maja wejsc w zycie
owszem, ja np po jagodach miewalam granatowa kupe, po szpinaku zielona itp.... ale jak to ma niby do dziecka przeniknac, no jak?????????

ooo, to widze, ze ty nie bardzo czytac umiesz. Przejdz na I strone i zerknij na post z 15.09.

No wlasnie ona nie potrafi tego zarejestrowac. :o

to co napiszę nie dotyczy dzieci, ale... kiedyś mąż kupił napój o nazwie Grappa, nie wiem jaki był smak napoju, ale kolor miał intensywnie niebieski i nasze kupy były później zabarwione na niebiesko :D

Czytalam to i widac jak wol, ze nawet nie zrozumialas artykulu, ktory wkleilas. :o Przeciez to nonsens. Wkleilas wyjete z artykulu zdania, ktore w oryginalnym kontekscie dotyczyly kalu osoby bezposrednio spozywajacej wymienione warzywa, a nie za posrednictwem mleka matki. :o Do ciebie nie dociera ze w mleku nie ma barwnikow i to jest twoj najwiekszy problem. Do mleka moga przenikac tylko niektore skladniki pokarmowe, ale nie barwniki (!!!) i te skladniki moga (ale nie musza) wplywac na kolor stolca i na pewno nie barwia go na czerwono po zjedzonych przez matke burakach, ani zielono po szpinaku, tylko np. na kolor siarki, albo jeszcze inny nie zwiazany z kolorem stolca matki po burakach. I ty piszesz, ze masz dzieci? :o Na 100% nie masz.

A o czym niby jest ten temat Einsteinie? :o Nie wspomne juz o tym, ze sama twierdzilas ze kiedy matka zje jagodzianke albo jogurt jagodowy to dziecko zrobi niebieska kupe. :P Pisalas to pod innym nickiem na oryginalnym watku. Inaczej nie mordowalabys sie pol dnia z udowodnianiem swojej niewiedzy, gdyby nie chodzilo o twoja zraniona dume.

hahah..Taaaa, niech ci bedzie, nie mam co robic. Widac inteligencja nie grzeszysz.

Gość powiem cosik
polowe ktore tu czytam biore z przymrozeniem oka. niektore odpowiedzi sa tak komiczne!zastanawiam sie skad biora sie takie mamuski z TAKIMI POMYSLAMI!! kafeteryjne mamy blyszcza intelygencyja topik o kobiecie,ktorej maz powiedzial ze jest tylko matka i ja zdradzil dziewczyna pisze iz uwaza sie za ladna i zadbana. Reszta kur domowych jak na nia nie naskoczy ha ha ha czuc kompleksy z kilometra!

a może mama smarowała jame ustna Malca fioletem????????????? stad niebieskawa kupka.nie widze innej opcji