Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama..........

co myslicie o imieniu Vivienne?

Polecane posty

Gość ulka.kulka
no ja jestem za nadawaniu imion polskich ale to moje osobiste zdanie. Tylko śmieszy mnie potem jak dziewczyna się przedstawia: cześć jestem JESSICA sprzedaje na kasie. Ale vivien jest takim lekkim, eleganckim imieniem, subtelnym ;)

Nie obraź się (znowu) ale twoje imię jest biedne... kojarzy mi się z tanią prostytutką albo z dziewczyną z filmu dla dorosłych ewentualnie z Michałem Wiśniewskim :o:o:o.... Jeżeli mam być szczera... Odnoście tej zagranicy (o której tak drążysz) to jest wiele lepszych imion które można przetłumaczyć. Moja koleżanka też wyjechała za granicę kilka lat temu i jakoś nie wymyślała jakiś patologicznych imion, a swoje dziecko nazwała Magda mimo że siedzi tam już ok 7 lat :o Widzisz ,że większości to imię się nie podoba, nie wiem jakim cudem nie wpadłaś na to że nie obchodzi imienin, to może już przestałabyś drążyć ten głupi temat i sobie stąd poszła? ...

jessika czy Vanessa osobiscie mi sie bardzo nie podobaja, ale kazdy ma swoje zdanie.

Gość ulka.kulka
kojarzy mi się z piękną smukłą kobietą o długich włosach w eleganckiej sukni ;)

Gość ulka.kulka
są straszne blleee takie plebsowe

bieu wydaje mi sie ze osoba ktora powinna opuscic to forum nie jestem ja a Ty! Nie podoba Ci sie to imie rozumiem, ale juz chyba raz to podkreslilas i mi to wystarczy. Jak tak bardzo Cie to drazni to ja nie wiem co Ty tutaj jeszzce robisz.

Gość brzmi jak
pseudonim call girl

czytam te głupoty które tu wypisujesz ;)

skoro musisz tu byc nie wyganiam, tylko sie nie spinaj juz tak.

Gość ulka.kulka
jakie inne imiona bierzesz pod uwagę?

bieu - cóś w tym jest:) Ale oni na szczęście mieszkają za granicą, co w ich usprawiedliwia. Wg mnie imię dla pani podejrzanej konduity to raczej Mariola bądź Wioletta, poza tym moje imię często ludziom tez kojarzy się z kurwiszonem, więc sama widzisz...

Gość hahahahahahj
myślę :Westwood, plastikowe szpilki z serduszkiem, " pomyślę o tym jutro"

Gość ulka.kulka
a jak masz na imię?

chyba ciebie oblubienico

Gość ulka.kulka
oblubienicę,

Gość ulka.kulka
Monika - spoko :) dziewczyna ratownika ;)

nie wiem czy podawac.. zaraz uslysze mase obelg ze to imie kojarzy sie komus z prostytutka ( ja nie wiem jak tak mozna w ogole powiedziec) i to jeszcze pisza kobiety za grosz wychowania. Mi sie duzo imion nie podoba ale z pewnosci bym tych osob nie obrazala. Z wymioniona wyzej magda np. imie zwykle bardzo znane, nie dalabym tak corce, ale nie uwazam za jakies straszne czy krzywdzace.

Gość ulka.kulka
hah wiedziałam że tego nie lubisz, żadna Monika tego nie lubi, tak jak ja nie lubiłam jak mówili na mnie ulka cebulka, albo jak oglądałam Małą syrenkę a tam była ta brzydka ośmiornica imieniem urszula

Ulka bardzo ladne imie a Monika bardzo popularne i takie dziewczece z pewnosci nie ma nic wspolnego z jakas panna lekkich obyczajow

Urszula tez kojarzy się z wielka literaturą. Autorko - podaj swoje imię, co się łamiesz, niech gadają, co chcą:)

Gość Mam na imię Eulalia
I zawsze mówili na mnie Lalka brrrr ze tez przyszło im do głowy dać mi tak na imię Moja córka jest Ania i ma spokój.

Gość ulka.kulka
moje imię dopiero spodobało mi się na studiach, to imie dla kobiety a nie dla dziewczynki, URSZULA takie ostre, twarde, dojrzałe. ale oryginalne i polskie, szkoda że w innych językach kojaży się z niemieckim URSULA, ale jak się przedstawiam za granicą to mówę Ula, choć na wyjazdach firmowych nie wypada :) ale co tam ;) Na budowie robotnicy na początku mówli MISS Ursula ale potem zaczeli mówić boss :) bo ciężko im było wymawiać

Gość ulka.kulka
Eulalia - ciężko wymówić :)

Eulalia jest pięknym imieniem - w moim guście właśnie. Wielkieś mi uczyniła pustki w domu moim, moja droga Orszulo, tym zniknieniem swoim!

Gość ulka.kulka
znam to na pamięć, jak w liceum mieliśmy się uczyć tego wiersza to wszyscy mówili go do mnie z bananami na twarzy ;) Ja byłam zwolniona haha upiekło mi się

Imiona się kojarzą i czasem, przynajmniej ja tak mam, skreślamy jakieś, bo znaliśmy kogoś pojebanego, z przeproszeniem, o tym imieniu. Ja tak mam z Darią i Przemysławem.