Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na tip top

Czy jak kobieta jest w ciązy z 4 dzieckiem .......(studium przypadku Znów-mama)

Polecane posty

Gość ccddccdd
ja pierdziele jakie glupie baby sa na tym forum To ze ktos ma 4,5 dzieci nie znaczy jest jest niedouczony,prostak czy dajka Wezcie sie kretynki opanujcie!!jak mozna potepiac kobiete ze ma 4 dzieci Ja znam takie co maja po 7 i wszystkie wyksztalcone i dobrze wychowane To forum to wylegarnie debilek!!!!Znalazly sie damy co maja po jednym dziecku Wychowaja samoluba i niezdolnego do zycia lenia;P

Gość jjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkk
z tego co wiem, to ta Znów mama gdzieś się tu reklamowała na forum, że prowadzi jakiś klub, czy kawiarnię dla rodziców, może ktoś zazdrości, że sobie kobieta w życiu radzi z czwórką dzieci

a mi się zawsze 5 marzyła ale niestety na 2 skończę ze względów zdrowotnych osobiście podziwiam kobiety które decydują się na więcej niż 2 dzieci (bo 2 to jak dla mnie minimum) owszem są patologie ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora niektórzy mają 1 dziecko a patologią na kilometr śmierdzi a niektórzy mają 7 i jest super debilny temat zazdrosnej baby!

Gość alkkff
jak stać na utrzymanie, danie szkoły, mieszkania na start w dorosłe życie. A jeżeli jedynie tylko po to, bo matce chce sie rodzić to jest czysta głupota.