Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja 19 lat

czy to był gwałt?

Polecane posty

Gość Anja 19 lat

hej, bylam w piatek na dyskotece i w kibelku kochalam sie z faciem, taki nawet fajny, kolo 40 lat, i ja sie zgodzilam zeby wlozyl mi w dupke tylko, bo ja uwazam ze dziewictwo powinno sie trzymac dla swojego meza, ale ten na dyskotece mimo ze ja mowilam mu ze w dupke tylko moze, to on mi wlozyl w cipke wbrew mojej woli, no potem jak juz wlozyl i mnie rozdziewiczyl to mi bylo wszystko jedno wiec pozwolilam sie juz zerznac no ale czy to byl gwalt ze ja pozwolilam w dupke a on mi wlozyl w cipke?

Gość sdfgsdgdsasfa
A skąd wiesz że on się nie pomylił i tak zrobił to przez przypadek bo to był jeszcze prawiczek??

Gość Anja 19 lat
powiem jeszcze ze mnie zapłodnił :o

Gość Anja 19 lat
a no mogl sie pomylic, o tym nie pomyslalam, czyli to nie byl gwalt raczej?

Gość wydziałkarny
Moim zdaniem nie był to gwałt. gwałtem by było gdyby facet zaciągnął cię do tego kibla siłą i tam z tobą współżył. W jakikolwiek sposób. Poza tym gwałt to trzeba krzyczeć chyba, że ktoś ci zatka usta i tyle. MOJE ZDANIE. Jeśli chodzi o ciążę to uważam, że powinien płacić alimenty bo może gwałtu ci nie uznają bo nie było użycia siły jakiegoś szczególnego, ale że PGWAŁCIŁ TWOJE zdanie to powinien płacić alimenty, a dziecko możesz oddać do adopcji jak urodzisz. Jak ktoś wchodził do ubikacji i słyszał jak się drzesz czy cokolwiek to sobie go zezwij na świadka, że było darcie się w kiblu albo coś tam i WTEDY masz uznany gwałt, a tak? Albo zdjęcia. A inaczej? Nie wiem :( Taki gwałt i nie gwałt to jest jak w przypadku Polańskiego, ale nie liczył się z ciążą i tyle. I też chyba powiedzieli tamtej - a 13 lat, że miała mieć świadków przy zdjęciach bo nie wiadomo co się działo w sumie i wszystko zamknęli raz na zawsze. Tak uważam :(

Gość wydziałkarny
Wiecie jak to policzyć komuś jak ktos przezyje - któraś przeżyje czy ktoś - gwałt 12 Apostołów i tyle. I się nie drze i tak dalej. Po czymś takim uważam nalezy się POWIESIĆ albo wyjechać. Ja też miałam wyjechać i tyle. Ale zły paszport, jakieś nadzieje i wszystko się pokręciło. Tyle. Może na czas ciąży należałoby odejść z domu gdzieś tam, dziecko urodzić, wrócić , zająć się życiem dalszym. To są strasznie trudne rzeczy i zawsze należy się z tym liczyć, że może być tak czy siak. Ja właśnie analizuję tę moją dawną koleżankę wiecie i powiem wam - no jak ona żyła dalej i to zdjęcia miała i sponiewierana równo i tyle. Hmmm... i to trzeba powiedzieć i to nie jest żadna moja koleżanka. A ja byłam taka sama zdaniem wielu. No nie byłam - już bez przesady i tyle. No a takie coś jak to opisane - no to nie wiem - na policji powiedzieć, że nie ta dziura i tyle. A że dziecko? To trzeba się liczyć z tym , że dwie dziury są obok siebie i ktoś może je...pomylić. Jeszcze w kiblu i tyle :( Bo miała na pewno wziąć do ust - nie chciała- w kiblu jej powie - taki stary no to z przodu i tyle bo w kiblu sie sra a nie stoi o Najsw. Sakrament na pewno. I tyle :( To w łóżku jej powie i ją smoli. A tam się sra i sika no to od przodu i tyle bo ale miejsce. I koniec. :( I koniec :(

Gość wydziałkarny
No to wiecie - takie coś nalezy uznać za gwałt. On tam wszedł bo NAJWYŻEJ może się wysrać tam, ona tam musi się wysikać i włożył jej od przodu i tyle. I ją zgwałcił. I tyle :( I na pewno sie pytała - czy stoi o Najsw. Sakrament? I jaka była odpowiedż słuchajcie - że TAK, a prawda była odwrotna i co teraz? Kto jest winien? Z czym na tą policję, że pomyłka dziur i tyle. Też pewnie pomyślał, że dziury mogą się pomylić w kiblu. Że w razie co powie, że dziury mu się pomylił i tyle. Coś takiego - tak sobie ograł ten kibel i tyle. No ale TWARZ - co to człowiek twarzy nie ma? Tego sie miała trzymać, a jest brzydka i taki koniec. I widzicie - trzeba dbać o swoją twarz - jak wyglądam bo póżniej dochodzi do takich rzeczy i tyle. No i chyba tyle w sumie. Ja wyglądam tak, ty tak - tego się mogę spodziewać i to w zasadzie wszystko. A moralność to oczywiście juz nie istnieje i tyle. No to może powiedzieć jeszcze taka osoba na policji,że została wykorzystała seksualnie - ALE OD RAZU musi iść, a nie jak się dziecko urodzi i niech się zapytają Z ŁASKI SWOJEJ - co z tym dzieckiem ojciec zamierza robić I WTEDY robi sie badania genetyczne dziecka i ojca i można myśleć co dalej. A wiecie PO PORODZIE to najwyżej co on może to na drugi raz wsadzić jej w tyłek jeśli stoi o Najsw. Sakrament bo co - wtedy zajdzie? Z gwałtu zajdzie w ciążę jeśli stoi o Najsw. Sakrament? Zwariowaliście wszyscy wam powie stary klakier i was OLEJE. Dosłownie na was nasika - na głowy wam wszystkim. Tak na głowy upadliście dla niego. Ale na policję może se iść i ciekawe co wskóra. I akurat 19 lat i 40 lat poszło sobie do toalety razem. Ciekawe po co? :(

Gość wydziałkarny
Wiecie co -czyli tak - on sie zapytał tej laski CZY STOI O NAJŚW. SAKRAMENT i ona się zaczęła śmiac - i to samo co jak ja sie poczęłam - jedynie w lesie. I na pewno powiedział że już mu prawie stanął ten jego Najśw. Sakrament i się musiał śmiać, a ta mu powiedziała, żeby jej wsadził w tyłek, a on chyba poszedł się wysrać bo mu się chyba chciało srać i najwyżej wsadzi jej łeb do kibla, ochrzci ją i będzie miała w dupie Najsw. Sakrament bo... taka jest ona piękna. Na pewno tak było. A teraz ciąża i dramat. I tyle. I co słuchajcie? I on sobie żartował z tym Najsw. Sakramentem a ta wzięła to naprawdę bo 40 lat i w sumie ją zgwałcił? To czemu zaszła. I po co ona tam poszła powiedzcie? Ja miałam taką samą matkę słuchajcie. I o czym to świadczy - bo to jest też moje życie wiecie. A ja jak ta Elżbieta I - osoba moralna. Czyli należał mi się paszport brytyjski tak czy siak i wyjazd do Kanady bo w lesie. I wiecie - teraz należą mi sie papiery adopcyjne - z tego paszport brytyjski i rób se co chcesz. No to trzymając z Niemcami DO KANADY I DOPIERO do Australii. Przez rodowód i tyle. I takie jest życie - nic wiecej nie ma. A na policji mogą ale NIE MUSZA jej gwałtu uznać. Mam rację? Chyba mam :(

Gość wydziałkarny
I wiecie ONA chyba pomyślała, że najwyżej wsadzi jej w tyłek. Nie - ona pomyślała, ze wsadzi jej OD TYŁU a on od przodu i ją zapłodnił. I co dalej? Czy to był gwałt? To by nie zaszła. Moim zdaniem dobrze wsadził tylko nie z tej strony bo... taki jest piękny, żeby mu się przyjrzała na pewno. I w sumie wiecie co - powinni sie pobrać i żyć normalnie. Co robić? Jakie macie zdanie? Pasują do siebie idealnie i nawet mają dziecko w drodze . ? Życzymy im szczęścia.

Gość wydziałkarny
No to zobaczcie - jeden kłamał i drugi kłamał i tyle z tego. Biedne to dziecko i tyle. Facet na pewno ma żonę, ojca nie ma dziecko i tyle :( Dlatego myślała, że jej wsadzi w tyłek, a on... ale wiecie - mogła sie zabezpieczyć jednak, a tak? A zresztą. I tyle :( Do końca żeby płacił na dziecko na pewno a on ją wyśmieje , że po gwałcie się nie zachodzi i koniec. Moze sie powiesić jak dziecka nie chce. Następna :(

Gość wydziałkarny
Moim zdaniem wszystko co to 19 tu napisało to kłamstwo, chciała zajść, udało jej się, wiedziała co robi i teraz ma wielki problem a w sumie sie cieszy i tyle. No ale wiecie - już wolę mój las niż KIBEL. Gdybym poczęła sie w kiblu to po mnie, a tak jeszcze mogę żyć... pewnie to też jakoś jest w życiu. I tyle. No co poza tym? Nie wiem. Las mam ograny, zostaje mi łąka i woda. ryba - bo rybą wszystkich spławiłam RZECZNA bo stawy , w których żyje KARP - a wszyscy myśleli, że wybiorę karpia - są przy rzekach. Nie ma stawu bez rzeki dlatego pstąg albo jeszcze lepiej łosoś i tyle. Karp to bym umarła gdybym była karpiem i tyle. Bo karp pływa w wannie. Nie wiem co to znaczy, ale bym umarła gdybym była karpiem i tyle bo to wiem. I to już dawno. Jakaś ryba rzeczna wędrowna i tyle :( A wiem o co chodzi - od karpia dostaje się papiery adopcyjne, a od ryby rzecznej nie - no to nie dostanę i tyle :( Zresztą 35 lat - tak 15 gdybym miała. Ale wiedziałam roślina DĄB, zwierzę PIES powiedziałam. To wiedziałam jak miałam 15 lat , kwiatek chyba jeszcze byłam pytana - stokrotka czy fiołek powiedziałam. Zwierzęcia nie umiałam odgadnąć dobrze. Ale roślinę znałam i tyle. Co ja mogłam za kwiatek powiedzieć? RÓŻA? Nie wiem :( Na razie.

Gość wydziałkarny
I wiecie ja mam 2 siostry adopcyjne rodowodowe i one miały chyba zwierzęta wpisane w rodowodzie i były to 2 wilczyce a myślały , że zające i ja wiem , że my powinnyśmy trzymać się razem, a one uważały , że są zającami - jedna na drugą (bo złe zwierzę) - ja pies, to mnie olały , spławiły mnie książkami. A myślmy były wtedy 3 wilczyce czy nawet - 2 wilczyce i pies ja byłam wtedy bo nie dorosłam do rodowodu a teraz one są wilkami a ja niedżwiedż i tyle. A jeden gość w Niemczech - pies - ma juz rodowód dzięki mnie bo jest przybranym dzieckiem, bez ojca i mogę być. Bo jak ktoś nie ma rodowodu to zyskuje rodowód jeśli się wyda wartym tego osobie z rodowodem i tyle. No to on mi się wydał warty, ale on ma zły rodowód. Od osoby potępionej. Jak chce to sobie tak może żyć. Ja mu tego nie życzę. On wie o co chodzi, ale ja nie mogę wiecie mu pomóc bo ja jestem od osoby świętej , a on od potępionej i to są wrogowie CHYBA, że poprzez kościół katolicki się znajdziemy i tyle. No bo ja stoję o kościół katolicki i te 2 moje siostry rodowodowe też chyba wywodzą się od świętego - i tu imię - a to jest osoba potępiona i tyle. I one razem powiesiły się na drzewie bo je OLAŁAM - tak powiedzą. Bo je siostra rodowodowa olała, a one nie widziały sensu życia. I wiem która którą pociągnęła i się powiesiły na drzewie W PARKU bo ona (ja) chyba żyje sobie tym parkiem swoim - czy ona jest normalna i że powinnam z nimi palić, pić i stać o Najsw. Sakrament a ona... chyba chce I miejsce w biegach. No to wilczyca - nie damy jej rady. A zresztą pierdzielić ją - pożyczymy jej książki - ciekawe czy odda - nie oddała. No wiecie - wystarczyło NAPISAĆ albo zadzwonić. I ja myślałam , że ktoś zadzwoni bo ja mam taki zwyczaj, że nie oddaję książek bo mam je w zadku. Jak ktoś łazi za mną I SZARPIE mnie to wtedy oddam , a tak to nie. I wiecie - jakie one były OBŁUDNE to szkoda słów, jak je znam to powiesiły się na drzewie trzymając się za ręce, NAGO , zeby był skandal powsadzały sobie papierosy tu i tam, naprały sie - były pijane i tyle. Bo ta jedna chciała być lesbijką, ta druga NA NIĄ miała pełno facetów, a ona? MA PSA. Co ona chce współżyć z tym psem? Wiadomo, że trzeba się trzymać rodowodu a nie głupich kolezanek z pociągu. Czy ona jest walnięta czy jeszcze gorzej? I tyle. Ale książki mi pożyczyły i tyle. I uważały, że będę gwiazdą, do czegoś dojdę, one przeze mnie do niczego, i przez to że ja będę gwiazdą - bo tak wychodzi to one robią takie coś i tyle. I wszystko byłoby dobrze gdyby je SPALONO. A tak mam znowu 5 lat do tyłu bo przez nie nie mam biblioteki. I teraz wiecie - co robić w takich sytuacjach. Przy wisielcu MUSI BYĆ OGIEŃ. Jeżeli nie palicie ciał to musi być ogień i tyle. Znicz tam musi być. Inaczej - po człowieku. Po mnie. Nic się nie uda. A ja nie wierzyłam i ja im to POWIEDZIAŁAM wiecie bo jak je znam tam była kartka - moje imię i nazwisko. Bo za mąż nie wyszły. A wiecie to miały wiedzieć że z rodowodem ZA BYLE KOGO nalezy sie wydać jak mus i tyle. I zrobić sobie dzieci i jest OK. Bo osoby rodowodowe POWINNY być moralne i wszystko gra. Są dzieci , moralność, wszystko gra. A one były moralne z tym rodowodem? Ta jedna LESBIJKĄ była - dajcie spokój - dlatego nago się powiesiły , całe schlane na pewno. I to z dobrych domów. JEDYNE co miały wiedzieć o tym rodowodzie to, że za byle kogo mogą się wydać i to nie znaczenia bo sie stoi o dzieci, a one... widzicie - a ja - za kogo tu by sie wydać, ZA PSA dosłownie wiecie... i tyle z nich pożytku. W 30 urodziny na wiosnę się zabiły - one chyba o mnie wiedziały , może i chciały mi zaproponować samobójstwo bo za mąż nie wyszłam , ale nic z tego - nikt na pewno nie odebrał telefonu i się same zabiły, zwaliły wszystko na mnie. No to zostaje mi znicze 2 kupić pod krzyż i obydwie świnie spławić. A wiecie o czym mi książki pożyczyły? Jedna o Auschwitzu, o duchach, dalej o grabieniu Afryki i jeszcze o czymś równie przyjemna. Bidwella oczywiście - niedoszłego wisielca albo sie powiesił, nie wiem :( No cóz... to nie było moje myślenie. A gdyby im powiedziała, ze mają zwalać bo mam matkę Angielkę to po mnie. A kto wie - może moja matka je wciągnęła - dyć się powiesiła i tyle. A rodowód chyba miały od Judasza a myślały, że od św. Judy Tadeusza i je ... wciągnął. Przed śmiercią ukradły Najsw. Sakrament z kościoła, leżał przed nimi, ale napisały na pewno, ze go nie spożyły bo to by były świętokradztwo. Tylko go POŁOŻYŁY na łopacie chyba - coś w tym stylu żeby sobie leżał i na nie patrzał bo tez jest cały goły i jeszcze coś napisały, ale to nie napiszę bo bym zgorszyła ludzi. Że ja chcą go podpalić to niech go podpalą ten Najsw. Sakramnet. One se go włożyły do dupy ograć dyymy - takie rzeczy tam napisały i że niech go zapoznają ze mną bo bardzo do siebie pasujemy i że to jest brat i siostra na pewno i on jest złodziejem i ona też i że bardzo do siebie pasują i może się kiedyś pobiorą nawet - tak do siebie pasują. I kto wie czy to sie nie stało wiosną 1999 roku. I tyle. Chociaż... no ale.... kto wie? Albo miały może taki pomysł? Nie wiem :( No ja już się odezwę i tyle. I dlatego ta jedna koleżanka słuchajcie jest w internecie a tej drugiej nie ma bo to ona wymyśliła uważają i nikt sie nie wpisuje ŻEBY NIKT NIKOGO ZA TO NIE POMAWIAŁ bo było imię i nazwisko bo tragedia i skandal i 2 gwiazdy. Acha i nikt się tego nie spodziewał i coś tam takiego - takie rzeczy to chyba są i tyle. I wiecie - te koleżanki co mam to są już dobrze wybrane , to są moje siostry rodowodowe to wiem. No ale nic z tego wiecej PRZEZ TO SAMOBÓJSTWO i tyle. A te dwa gagatki to miały sobie zmienić zwierzę i NA MNIE - a co one - zając na psa czy na wilka. Bo ja Z RODOWODU jestem wilkiem a one nie. Czyli ja mam zwierzę w geneanologii i to i tak by mi nie dały rady. A na dodatek - jedynie niedżwiedź da radę wilkowi i JELEŃ. A ja mogę być i niedzwiedziem i jeleniem. Niedzwiedziem ze snu , a jeleniem bo jeden mnie omal nie zatrzasnął na śmierć. Aż zemdleć musiałam ze strachu w lesie. Żurawia też mam z lasu także ptaki też sie nie dam. Jedynie zastrzelić można zurawia - to, że jestem skowronkiem to moja sprawa, ale żurawiem też mogę być z wielu względów. Karpiem nie bo po mnie. Bo karpie są głupie i tyle. A reszta jest OK - karp dostaje papiery adopcyjne, ale jest nic nie wart. I TYLKO karp je dostaje - nikt poza tym. Straszne, nie wiedziałam o tym. Karpiów jest malutko to wiem, a czemu karp? Bo sie ROBI KARPIA wiecie - jak sie dowiaduje, że jesteś adoptowana. A ja nie mam karpia na twarzy to nie dostanę papierów i tyle. I jeszcze wiem, że jeden mój uczeń nie żyje i jestem pomówiona, że przeze ze mnie BO on się zabił bo ma rodowód a ja nie. I teraz zrobił błąd bo JA MAM RODOWÓD a on nie. I go nie lubiłam, ale ja byłam bardzo dobra dla uczniów - i powiem wam raz go pamietam jak stanął przed biurkiem I ZROBIŁ KARPIA tak zaczął ustami ruszać. Mnie się to skojarzyło z karpiem słuchajcie. I właściwie z politowaniem stwierdziłam, że chyba mu już bije. I to było ogrywanie dyrektoa gwałciciela - tam gdzie miałam ten proces o dyscyplinarkę. PO MATURZE na pewno sie zabił jakbym chciała wiedzieć, żeby nie było że matury nie zdał. No wiecie - jakby nie zdał tej matury przeze mnie to by i rację miał. Ale podobno ZDAŁ. I chyba NIE ZDAŁ. I dlatego sie powiesił. Ale było cicho. I własnie oblał angielski wiecie i pomówił mnie ministrant tam, który o gwałcie wiedział dyrektora i KANALIA zamiast mi powiedzieć i ze szkoły idę to nie powiedział nic - nikt. I tyle. I słuchajcie ja uczyłam to zero 1 rok , a on zwalił wszystko na mnie. Niezły był. Swieczka pod krzyżem się należy i go spławiać i tyle. I nikogo nie może straszyć BO BYŁ ADOPOTOWANY i dlatego zrobił tego karpia - no jakbym go walnęła w ten obrzydliwy ryj to by mu łeb odleciał wtedy za tego karpia, ale wiecie - pięknie , ładnie z tymi 12 Apostołami i tyle... I koniec - co więcej? I pewnie też chodzili i gwałcili, on był Judaszem - to była taka klasa. I tyle. Po takim czymś zostaje sie powiesić normalnie. Bo on dawał dziewczynie Najsw. Sakrament. I one to brały i się wieszały na pewno a on na koniec sie powiesił i napisał, że to przeze mnie, że przeze mnie matury nie zdał z angielskiego bo tak uczyłam chujowo napisał na pewno. A zdał. I jeszcze nie wiedział czy zdał ale tak mnie nienawidził, że poszłam, że wpisał że NIE ZDAŁ. A ZDAŁ. I to mi uratowało zycie bo inaczej by mnie zabili. I DLATEGO ja mgłam uczyć liceum w dobrej szkole, ale tylko chwilę, zeby to ograć i chcieli się przekonać chyba co ja tam robiłam w tej klasie , że tam tak cicho. A ja po prostu wiecie robiłam porządek z tymi gnojami a skąd miałam wiedzieć że oni robią gwałt Judasza. I dziewczyny zabijają się przez nich. No taką miałam klasę. I na studniówkę miałam przyjechać jeszcze na pewno NA SZCZĘSCIE nie miałam auta. Bogu dzięki słuchajcie. I oni nazwali to gwałtem Judasza a to był gwałt 12 Apostołow i Judasza bo było ich 13 chyba przy tym. Bo wiecie - ich zrozumieć po co oni tam przyszli to normalny nie mógl. Bo wiecie - ode mnie mieli spokój, wiadomo jak jest. Dyrektor mi całe życie rozwalił - to samo robił - to był jego gwałt Judasza w szkole cos tam takiego wykombinował bo co on umiał. I wiecie co - a idżcie mi. I teraz najlepiej co można to takie coś napisać i sie powiesić. Ale uczyć sie to król. To król sie ma uczyć. Ale król się nie musi uczyć - to pech. Może ale nie musi. Powinien. I tyle :( Ale miałam uczniów wiecie, a tu co - też pojęcia nie mam, ale całej klasy męskiej nie miałam. A z tej drugiej klasy wiecie też mi to nie pasuje poszło 13 osób i też by MNIE pomawiali, a oni poszli za tę jej WSPANIAŁĄ klasę i tyle. I chyba dlatego ta sędzina wzięła mi zdjęcie w sądzie bo to każdy w tym mieście wiedział, żeby ich wsadzić do kicia za to bo ta wychowawczyni i oni jej nic nie zrobili, a powinna łeb w kiblu i po kolei w zadku bo tak im się stawiała. No wiecie co i proces rok, wszystko pasuje. Gwałt Judasza w gimnazjum - i takie mieli o nich zdanie i tyle :( No wiecie co... no ja tam nie wnikam kto, co i jak. Ale COŚ STRASZNEGo. i byli po stronie dyrektora bo to samo robił powiedzą. TO SAMO? To by sie powiesił. A jak sie powiesi to przez tego samobójcę z tej klasy bo ten synek mnie tak wpieprzał, że jedynie, że w tego ryja mu nie wsadziłam PETARDY dosłownie - głupio rozwartego i tyle. I jeszcze sie powiesił przeze mnie powie. No wiecie... coś podobnego :(

Gość wydziałkarny
Ale miałam uczniów wiecie, a tu co - też pojęcia nie mam, ale całej klasy męskiej nie miałam. A z tej drugiej klasy wiecie też mi to nie pasuje poszło 13 osób i też by MNIE pomawiali, a oni poszli za tę jej WSPANIAŁĄ klasę i tyle. I chyba dlatego ta sędzina wzięła mi zdjęcie w sądzie bo to każdy w tym mieście wiedział, żeby ich wsadzić do kicia za to bo ta wychowawczyni i oni jej nic nie zrobili, a powinna łeb w kiblu i po kolei w zadku bo tak im się stawiała. No wiecie co i proces rok, wszystko pasuje. Gwałt Judasza w gimnazjum - i takie mieli o nich zdanie i tyle :( No wiecie co... no ja tam nie wnikam kto, co i jak. Ale COŚ STRASZNEGo. i byli po stronie dyrektora bo to samo robił powiedzą. TO SAMO? To by sie powiesił. A jak sie powiesi to przez tego samobójcę z tej klasy bo ten synek mnie tak wpieprzał, że jedynie, że w tego ryja mu nie wsadziłam PETARDY dosłownie - głupio rozwartego i tyle. I jeszcze sie powiesił przeze mnie powie. No wiecie... coś podobnego :(

Gość wydziałkarny
Czyli już szach mat dla mnie bo w mojej równoległej klasie w liceum klasa robiła sobie gwałt 12 Apostołow i Judasza i ja się tam chciałam przenieść ale się wahałam. Ta jedna była PIERDOLNIĘTA klasa i tyle. A te 2 moje siostry rodowodowe z liceum z MOJEJ klasy miał gwałt Judasza - 12 Apostołów w podstawówce - w 7 czy 8 klasie. I tyle. I co jeszcze. No same zbrodnie przeciwko ludzkości widzę w tej szkole wiecie ale co zrobić. I oni gwałcili chyba te koleżanki i na końcu cała ta klasa chyba się powiesiła na drzewach tez i tyle. Cos musi takiego być bo przecież by o mnie ta szkoła stała. Coś bym tak dyć nauczyła nie? Ale nic. No to chyba przez to. I dziewczyny i chłopcy sprali się, zrobili se kółko i zaś mnie wypisali, że na moją cześć, że sie nie przeniosłam i do czegoś chyba dojdę bo oni po tej klasie powinni mi wjebać a nie umieją bo nie mają ANI JEDNEGO LEKARZA i wszyscy na nich. No to Bogu dzięki, że tam nie poszłam BO NIE CHCIAŁAM BYĆ LEKARKĄ. Czemu? Nie wiem. Czułam że powinnam łazić do tej mojej klasy i tyle. I stać o język polski w tej szkole i o maturę z języka polskiego. Powiem wam - było cieżko mi, na koniec dostałam takiej depresji że coś strasznego - przez Auschwitz głownie. I kurde - trup sie sciele gęsto, ale to pomówienia. Zwalili na nmnie bo na pewno nie ma rodowodu. Niech się wszyscy dziwią jaka gwiazda. Czy moze niech ją zrobia gwiazda od razu - cała klasa się przez nia powiesiła. I takie czuby tam były. I tyle. I dlatego wiecie - o ja już sobie wolę spokojnie żyć, może coś tym autem więc coś znajdę bo to nie chodzi mi już o nic , to nie jest ucieczka ale wiecie co - no w jakimś sensie. I zawsze każdy mnie nie rozumiał powiem wam bo - po co ten angielski? Po co to komu? Ale ja mam matkę Angielkę i nie umieli mi dać rady w ogóle. WISIELCA. Czy w razie co mam to na wejście powiedzieć? I wiecie dlatego nie zalezy mi na rodowodzie W OGÓLE. Ja mam swoje wartości , stoję o kościół katolicki. Postanowiłam się modlić żeby tych wszystkich debili, którzy sie przeze mnie wieszają ograć. Ja mam przez to depresję stałą , że ludzie stoją o rodowody a to nie ma sensu. I w tej klasie co sie cała powiesiła NIKT NIE MIAŁ RODOWODU - nikt. Same psy sie powiesiły bo mogą dostać za klasę i tyle. Bo klasa była świetna i tyle. No ale ja miałam swoje wartości i nie poszłam tam. Bo nie miałam przekonania i koniec. I wiecie - mój ojciec biologiczny też jest adoptowany, też jest to syn księdza no to już mi teraz trochę lepiej i tyle. No powód do radości żaden i tyle. W przyszłości każdy kto się powiesił przeze mnie powinien dostać doktorat ZA NIC bo ja się tyle nauczył i gówno to warte, ja mogę dostać staą pracę w LESIE i opłakiwać niejednego wisielca tam - zaraz się znicz zapala przy trupie w lesie i tyle. I przy wszystkim co w lesie znicz czy spalić i koniec. I tyle. I koniec. I w życiu stoi sie o wartości jak dla mnie i o stały arbajt. Przez to ja tej pracy nie znalazłam. Jak mnie było cieżko - Boże święty. No ale też dałam radę. Teraz stoję o wiarę i tyle. No ale mma zycie przez przybranych rodziców. Niezłe :( Dwie gwiazdy i tyle :( I koniec. Co wy na to? :( Lepiej tego nie komentować, nie? W sumie wszystko mi już jedno gdzie będę pracować. I tak mi zostaje wyjazd i tyle. I jeszcze zostaje 1 koleżanka ze studiów - też gwałt Judasza miała w podstawówce , też nic z tego. I tyle. Czy ona żyje? Może też już skończyła ze soba? Nie wiem :( I tyle :( Co robić jeszcze? No i wszyscy że nie chcę o nia stać, ale wiecie - ona nie mieszkała w akademiku - niech sie wypcha jak dla mnie. Może była fajna ale ... nie wiem - mam to już gdzieś. Może napisać, że z miłości do mnie się wiesza i tyle. Ale on ma dzieci - no to niech się dziećmi zajmnie. Nie - ona się powiesi bo mnie na niej nie zalezy. A jej na mnie zależało? Co te laski takie dziwne były? Nie wiem :( Jej na mnie zależało. No niby tak - ale nie o to chodzi. Siostrą moją rodowodową nie jest - w dupie. Boję się tych studiów i tyle. I tak ich nie skończyłam. Matkę mam Angielkę, sama zostałam w życiu przez gwałty Judasza - mam sie tym przejmować? Coś mi sie wydaje , że nie , ale jeszcze to przemyślę... pewnego dnia jednak licze się z tym bo nie wiem ile ma już naprodukowanych dzieci i ile poronień że też zawiśnie w lesie, albo sie z góry rzuci bo życie jest bez sensu powie. No ja uważam, że życie ma sens i koniec. CZASEM JEST BARDZO POD GÓRĘ życie jej mogę napisać, ale jej to nie dotyczy. Jej to nie dotyczy na pewno. A czy zażerała Najsw. Sakrament, że ma AŻ TAK POD GÓRĘ to ja nie wiem. Ja wiem, że ciężko zgrzeszyłam i koniec. Nie stałam o kościół dobrze to mam co mam. Z dnia na dzień sie to nie poprawi. Nie ma się czym łudzić, swoje robić i tyle. A inni? Kogo to obchodzi? Sami powiedzcie... :(

Gość wydziałkarny
No to wicie - zostaje że ta moja koleżanka ze studiów tez miała gwałt Judasza w podstawówce za ojca i tyle. Bo sie chwaliła. BYŁO CZYM. I jej wjebali i tyle. Odtąd już była dziwna i tyle. I tylko to pasuje czemu ona tego blondyna nie chciała. I wtedy ja mogłabym mieszkać z inna osobą, ona z tym blondynem i koniec. Może była lesbijką? No ale w ciąży była i tyle. Hmmm... nie wiem. Z tego chyba wszyscy sie śmiali, że ja mieszkam z nią. A ta klasa powiesiła siew środku studiów na pewno. Na 3 roku studiów - cała BEZ 1 osoby. Z mojego wydziału na pewno. 1 osoba z tej klasy musi żyć i tyle. I ona studia JEDYNIE skończyła, ma rodzinę na pewno i tyle. Bo to najlepsze, a te rodowody... i tylko ona tam była bez rodowodu, a ja nie wiedzili czy byłam bo by mnie wzięli, ale co ten ciołek w ogóle wie i tyle. Bo ona nie miała rodowodu a ja miałam i o tym nie wiedziałam albo nawet jak wiedziałam to miałam to gdzieś - jak ona może mieć w dupie rodowód swoj? Czy ona jest normalna? Nigdy nie dostanie paszportu i najpierw ze mnie lali, później mi współczuli na pewno, później mnie olali, a póżniej zaczęli dyskutować i ... :( Hmmm co było póżniej? Nie wiem. coś musiało być. I tyle. Powiesili sie na drzewach w ubraniach - chyba z 10 osób , cała klasa bez 1 osoby, którą pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego a póżniej 2 moje siostry za kilka lat - dołączyły do nich, też wszystko na mnie zwalilły. Kto w mojej klasie nie wiem - chyba jedna osoba i też na mnie napisała bo ja do niej nie napisałam. A o czym? I tyle :( I tyle w sumie. A reszta mojego życia to moja sprawa, a zwłaszcza przyroda i tyle. Bo ja sobie dalej w takim razie stoję o przyrodę i koniec. I wiecie - miałam wiedzieć o tym zbiorowym samobójstwie tej równoległej klasy bo ... hmmm... może byłoby wszystko inaczej. Może bardziej o to USA walczyła. A tak? I to już mam za złe. A teraz jaka ta klasa była bo laski dały się pogwałcić facetom tam i każdy wiedział, że tam był gałt Judasza i 12 Apostołów i wszystkie za nimi sie powiesiły. Coś strasznego :(

Gość wydziałkarny
Nawet chyba ktoś coś mówił o zbiorowym samobójstwie tej klasy i tam była taka laska dobra w chemii i ona tez sie powiesiła bo PRZEZE MNIE nie poszła na medycynę a liczyli że ona pójdzie i napisała chyba że dla mnie nago się wiesza,żebym sie ubrała bo tak mi zimno zawsze w tej zawszonej budzie - coś tam może takiego pieprzyłam i że nie poszła bo jej się nie chciało , ja mam iść i ją zastąpić i wtedy przepiszą ją do tej klasy POŚMIERTNIE bo na pewno też się kiedyś powiesi i że chce wiedzieć czy przyjmuję Najsw. Sakrament bo jak nie to po niej bo ja sie zastanawiałam na co iść, a ona wiedziała , że na medycynę i cała klasę zdemolowana - pogorszyła im opinię że tylko od nich nie ma lekarza, za to było 12 Apostołow. a w szkole im chyba odpisali samobójstwo, że se mieli wszyscy iść do klasztoru i mnie zrobić przeoryszą. A ta jedna czemu nago to nie wiedzą bo ja zawsze chodziłam ubrana o ile sobie przypominają, ale no kto wie - może i nago chodziłam i tyle. No i takie rzeczy tam były. I że nie nalezy wywalać języka napisali tej jednej bo to zły nawyk. I WTEDY po smierci chyba dopisane zostało przez kogoś, że właśnie nalezy wywalać język bo ja zawsze wywalam język jak idę do komuni i nalezy się tego trzymać I TO WIEDZIELI WSZYSCY i to dopisał ksiądz, żeby mnie zabito słuchajcie bo nie stoję o Najsw. Sakrament tylko o miłość i to wiedział bo nic go nie obchodziłam a chyba coś tam do mnie miał i to niejeden (dziecko księdza - to wiedzieli - powinien być najśw. sakrament - nie ma) - ale tu wiedzieli że białe zęby i jezyk albo zótle zęby i biały język. To wszystko wiedzieli. A w wielkiej średniej nie i tyle. I wiedziałby to ten ksiądz i po mnie. Bo nalezy wywalac język, a ja własnie nie wywalam. I miałam czerwony. Może mi się tak zrobił? Coś tam musiało być takiego i czy ten ksiądz żyje? Nie wiem :( Dla mnie religia to była najgorsza lekcja z wszystkich tam i tyle. Już lepiej umrzeć niż tam iść na religię jeszcze raz - takie nudy na pudy i wszystko bez sensu i tyle. I to mnie kompromitowało. I jeszcze ma 2 osoby rodowodowe przez to na sumieniu. Acha - i pytali mnie się chyba w tej klasie - jak sie dostaje paszport? przez rodowód czy pochodzenie? Rodowód wtedy odparłam - jaki rodowód - pochodzenie musisz mieć. - No to późno się dostaje paszport. A rodowód wcześniej? A teraz zależy czy mieli paszporty i jakie. No to na 3 roku studiów jak się powiesili to rozumu nie mieli wcale i tyle. I koniec. I to wszystko 12 apostołów i kazda laska gwałt Judasza w klasie, ale WSZYSTKO ZWALALILI NA MNIE bo nie mają paszportów choć stoją o stały arbajt , połówka studiów tu i co dalej? I że to wszystko przeze mnie i koniec bo się nie przeniosłam a chciałam. Bo nie chciałam być lekarką im powiedziałam. A oni? No to jak im to poszło? Przecież gdyby byli lekarzami to od razu dostaną paszport za rodowód - wszedzie. Ale oni tylko gwałty Judasza i tyle. No to paszport amerykański na pewno ma ta 1 z biologii - Boże - ale sobą prezentowała poziom wiecie - no chyba, że zna język ale dajcie spokój. Moja matka była nauczycielką biologii. Niech mi ta laska tyłek wyliże bo szkoda mi papieru wiecie i tyle. Tyle mi ona zrobi jak nie wyjechała. Bo przez nia chyba nie mam paszportu amerykańskiego , no to amerykański, jak nie umie języka to po niej i tyle. Bo się miała z nimi powiesić i tyle. Bo nie ma rodowodu i tyle. Taki kujon bznadziejny to był i tyle. No mnie starczy niemiecki po pradziadku, moje życie to rzeczywiście pałac i park i przyroda, no ale ten paszport amerykański to by mi sie należał, ale teraz... i całe życie takie i tyle. I po co jej ten paszport - dzieci ma i wszystko i jedzie na tym paszporcie za 20 wisielców. Albo 25 i tyle. I wtedy ona chyba miała ten paszport - reszta nie. Po biologii ona paszport amerykański będzie miała. No wiecie - i to jest znowu przeze mnie chyba i tyle. TYLE ILE i koniec. I wszyscy sie powiesili, że oni nie dostaną, ale teraz - czy oni byli po tym gwałcie Judasza? Hmmm... to już nie pomawiam wiecie. Było minęło. Każdy uważał, że NIE. A chyba byli i tyle. i koniec. A ja dostałam niemiecki i mogłam być ale chyba się powiesili za AMERYKAŃSKI jej a napisali mnie, żeby.... choć 1 osoba ocalała z klasy to wtedy mnie zabiją, a tak? Cos takiego to musi być bo nie mam pracy stałej i żadnych szans na nią. No nie wiem ale ta laska by się odezwała, a tak? Nie wiem i tyle :( Teraz jest to ZDRAJCZYNI i jest opętana bo była lepsza ode mnie i nikt jej nie docenił bo nie miała rodowodu. Hmmm... nie miała rodowodu ale miała rodzinę. A ja jestem dzieckiem adoptowanego księdza. I tyle. Ale on miał papiery a ja nie. Przez to jest taki głupi i tyle. I ona jeszcze na mnie z tą kierowniczką z 2 pracy. Jak śmie kanalia. Bo ma dzieci to niech się nimi zajmnie bo jej sie ZAPIJĄ wiecie i niech nie zwala tego na mnie bo jej łeb o kamienie rozwalę. Powiem że sie potknęła małpa. I kto wie czy przez jej paszport nie mam doktoratu bo jednak amerykański i tyle z wszystkiego. Durna pała, która słowa po angielsku nie umie ma wszystko, a ja nie mam niczego - nawet rodziny, studiów, niczego nie mam przez nią, mogę ficzynie jedbać dalej aż się zapocę na śmierć. Teraz wiecie niech jedzie cipa chora na łeb do Holandii , niech sobie jeba w tych czekoladach i tyle. Co za szmata i wariatka. Na szczęście mam matke i mam wszystko gdzieś. Ona nawet tego nie ma. Przybraną oczywiście. Czy tam rodowodową. Rodowodową - MARYJĘ. Nie wiedziałam o tym i tyle. Tym ją wykończę i tyle. Całe jej życie to Najsw. Sakrament i gwałt zbiorowy jeden po drugim na pewno, ale wszystko na mnie bo moralna to nienormalna. A niech se wszyscy robią co chcą. Ciekawe czemu ona ma dzieci? Wiecie czemu - żeby jej mąż nie powiedział że balon jest węższy od jej pochwy i tyle. Jeszcze ma inne dziury ona i tyle, ale niestety tyle obecnie znaczy rodowód i tyle... :( Także współczuję B klasie i koniec. I koniec :( Ale się zbiorowo nie gwałciłam. I tyle :(

Gość wydziałkarny
Wiecie ta moja szkoła jestbiedna przez tę laskę z paszportem amerykańskim. Ona ma 20 osób na sumieniu i wszystko OK gdyby była moralna, a ona ma gwałt zbiorowy od podstawówki. A oni? To jest to samo. I jeszcze jedna ta nago co sie powiesiła - coś strasznego. A te 2 siostry adopotowane moje z MOJEJ KLASY to tez nie komentuję. Wiecie co ona miała robic ta laska - to LESBA JEST i miała z tą co powiesiła się drugą póżniej współżyć a ona nie. A w ogóle miała współżyć analnie i nie mieć dzieci, a ona chyba ma 3 dzieci czy się zastanawia nad 3 dzieckiem bo mnie wszyscy lubili, a jej nikt. Kiedyś jak będę mogła to wszystkich ich przywrócę do zycia i popłaczę sobie, że się do nich nie przeniosłam bo tylko tak by dostali wszyscy amerykańskie paszporty i po mnie bo ja znałam język i nie dostałam, ale tak stałam o język polski i tak sobie ceniłam nauczycielkę tego przedmiotu, że sie nie przeniosłam i koniec. I jeszcze byłam dębem w wieku 15 lat to jakie mieli szanse. I tyle. Żadne i tyle. Za pochodzenie paszport - to dla mnie oni są z USA i tyle. A czemu nie lekarze? A nie opłaca się - byle co i wyjazd na stały arbajt. Czy oni myśleli źle? Nie wiem. Ja myślałam, że to trzeba mieć powołanie bo tam jest kontakt ze śmiercią i tyle i to dla mnie było za trudne. Ta śmierć człowieka i ten bezsens tej śmierci po mojej walce. Czyli ja się staram ktoś umiera i tyle. Tego nie chciałam mieć i nie poszłam. Czy mi żal? Nie wiem. Chyba nie. Żle i tak by było bo miałam być po ogrodniczej. A teraz pasuje mi magazyn i zaś nic - takie życie. Kwiatki już nie przez ten amrykański paszport tej ostatniej flądry. Czy ona w ogóle znicze im zapala ta małpa w tym lesie? Powiedziałaby mi gdzie się powiesili. Może i gwałcili się , ale ona tez ostatnia szmata. I żeby była na studiach lepsza ode mnie. A z kim to się puszczała, ze była lepsza. Może i była, ale kogo to obchodzi. Paszport i tak dostała za nic a jeśli chodzi o studia... to niech sobie w harwardzie po nich wykłada jak dla nich. Czy gdzieś tam jak ona ma studia wiecie - no co - jak już ma ten paszport niech zawala, nie? Oni by się tam znaleźli wiecie, a ona? i tyle. I jeszcze jedna się przez to powiesiła z mojej klasy albo dwie i tyle. I koniec :( Takie życie. Ach idę sie o rozum pomodlić co dalej i tyle :(

Gość wydziałkarny
Wiecie - terz skandal bo 1 osoba wyszła na ludzi z tej klasy a reszta zero, powiesieli się na drzewach - cała jej klasa - i się śmieje. Bo nie wie o co poszło. Ja jej nie pomawiam o gwałt zbiorowy ale co innego. I KAKTUS MI WYROŚNIE wicie jak oni wiedzieli, że ona dostała paszport amerykański, ale tak ich nienawidziła pewna osoba i wiem która , że im nie powiedziała tego i wszyscy się zabili bo myśleli że tylko ja dostałam paszport. I zobaczcie ile ta szkoła ma osób na sumieniu. Bo sie byli pytać w szkole , powiedzili o mnie a o niej nic bo to ich chluba bo sie NIE PUSZCZAŁA wiecie. A reszta? Co to jedyna wartość w życiu? A to była taka szmata wiecie , że szkoda gadać jak dla mnie - z kim ona ma te dzieci i tyle. I wiecie - teraz pomówienia żebym przyapdkiem nie dostała tego doktoratu. 3 dzieci i ona będzie dzwoniła za mna i tyle. Ale uważam, że nie da mi rady, ale jakie ja mam życie a jakie ona przez JEJ PASZPORT AMERYKAŃSKi - moja matka biologiczna powie mi kiedyś I TYLKO DLATEGO ŻAŁUJE ŻE SIĘ POWIESIŁA, że nie mam tego paszportu bo wielka brytania to ostatnie gówno od czasu Henryka 8 a ona tak wierzyła w Wielką brytanie, że dostanie paszport USA i wyjedzie ze mną do USA i tam będzie uczyć, ja zostanę zakonnicą tam - tak sobie wymyśliła, ale zrobi co zechce i jej nie przyznali tego paszportu a takiej jędzy przyznali bez języka i teraz LESBA mnie pomawia, że jest lepsza ode mnie bo ma 3 dzieci a ja nic. A niech sie zapyta z kim? Z kSIĘDZAMI na pewno. Każde z innym od tyłu i tyle. A czy ma męża? Może i nie ma bo jej siePOWIESIŁ wiecie i sama została w życiu i teraz mnie będzie pomawiać bo ma 3 dzieci z mężem i oszalał, powesił się, tacy są faceci powie, ale co ona wie o życiu (ja) ona przeżyła gwałt zbiorowy w podstawówce co oni z nią wyprawali. No i nie przyznała się bo by był gwałt Judasza i tyle. No jednej nie zgwałcili bo myśleli, że na medycynę pójdzie, ale odechciało jej się. To się z nimi powiesiła i ok, a ta? No ma 3 dzieci OK męża - powiesił się. Co o tym myśleć. ŻLE MYŚLEĆ, ona mi miała pokazac gdzie to było i ja tam miałam zapalić lampkę. Ja teraz nie pamiętam czy tam byłam, ja chyba nawet tam jechałam i tyle. Ale nie dojechaliśmy tam i tyle. ja teraz tego nie pamiętam, ale to było coś takiego. I tyle :( I koniec poezji na dziś. Ale życie... :( A ja dalej stoję przy oknie w szkole i myślę ...kiedy to się skończy i zacznie się STAŁY ARBAJT. I tyle. I czytam o tym Auschwitzu i już nie mogę... :( I tyle :(

Gość wydziałkarny
Wiecie co - no to powiedzieli, że ta laska ma paszport amerykański, ona była z innej szkoły i że słuchajcie....ona na medycynę się dostała. A gdzie? Wyjechała do USA studiować - chyba tak im powiedzieli. Że studiowała gdzies tam i wyjechała bo dostała paszport. Musieli im pocyganić , że oni wszyscy sie zabili. Oni byli pijani równo, ale aż tak durni nie byli. Oni chyba PRZED NIĄ się czuli skompromitowani i tyle. No to ona musiała im powiedzieć, że miała gwałt Judasza w podstawówce i tyle :( A to nie była prawda bo nie stała o Najsw. Sakrament tylko o seks zbiorowy i taki miała w podstawówce i tyle. I ona ich okłamała. Ale powiedziała gwałt Judasza i zostawili ja w spokoju. W tę medycynę ale ona wyglądała w tym, a oni nie i taki koniec. I wszystko na mnie zwalili i tyle :( No nieżli byli nie ma co :( A ja? No cóz... lepiej nie mówić i tyle :( Jak zwykle :(

Gość wydziałkarny
Moja matka biologiczna popełniła tylko 1 błąd wiecie - nie wierzyła w Najsw. Sakrament i popierala Anglię przed reformacją. A ja? JEDNA WIELKA REFORMACJA. Ale... od Lutra i tyle. I tak nie dostała paszportu biedaczka? Bo uważała, że Elżbieta I była niemoralna i tyle. Najpierw niemoralna , później moralna. Ale ona zabrała Najsw. sakrament ludziom i został im seks zbiorowy po niej. I tyle. I pewnie tak było, ale że nie zaszła to koniec i powiedzieli ludziom że była dziewicą a przeciez w to nikt nie wierzył i tyle. I koniec. I myśleli że jest moralna bo nie miała okresu na pewno i że stoi o Najsw. sakrament i tyle. A ona? Straciła okres po porodzie na pewno, ale że córka to zabiła, zrobiła sie królową Anglii i zabrała im ...INNA KROLOWA - królowa może być jedna powiedziała i że zabiera im najsw. sakrament bo to nalezy wsadzać do tyłka i tyle a najsw. sakrament przyjmuje się do ust i wtedy strasznie się smierdzi i tyle. Coś tam takiego i że ona ma to wszystko w dupie - najsw. sakrament też - przechodzi na protestantyzm, będzie jadła opłatek i nie będzie śmierdzieć i musiała mieć GWAŁT zbiorowy uważali i ją olali a ona miała SEKS i to z ministrami - 12 ministrów, ona uważała seks, oni gwałt 12 Apostołów i tak jest od niej 12 ministrów i 13 bez teki - po niej. I to była moralna królowa myślała moja matka - lepszy już ten ksiądz, ale i on ją olał bo bez rodowodu, dziecko co z nim zrobić? Też olać, zostaje jej najsw. sakrament i gwałt zbiorowy w USA i Pan Bóg do tego nie dopuścił - TO BYŁY JEJ MARZENIA - MOJEJ BIOLOGICZNEJ MATKI SŁUCHAJCIE - gwałt zbiorowy w USA i żeby ich wszystkich tam UKATRUPIĆ bo tacy są moralni i tyle. I tego nie dożyła, przyjęła Najsw. Sakrament i Oleje swiete i sie powiesiła i wszyscy uważają że to jej pomogło bo bardzo dobrze wyglądała na sznurze i nie wywaliła języka. A jak jest? Wola ratunku - podajcie mi Najsw. Sakrament bo konam, a za chwilę niech żyje Elzbieta 1 i niech wszyscy do piekła idą bo co ja zrobiłam - urodziłam dziecko ksiedza, miałam usunąć i normalnie żyć. I tyle. I po co mi był ten paszport. Bo wiecie co zrobiła? Dla paszportu mnie urodziła. Hmmm... ale matka :( Macocha. A jak tak stałam o dzieci, ale kasy niet, męża niet i tyle. Gdybym ja wiedziała, że mam wyjść za BYLE KOGO... ale jednak... i tyle :( - Zabijcie te kurwę - nie zasługuje na to żeby żyć - tak tam wrzeszczy ta moja matka - co ona sobie nie myśli? Następna Anne Boleyn - dziecko księdza I BYŁEJ ZAKONNICY. Co ona sobie nie myśli ta szmata - jej się nawet NIE PRZYŚNIŁ ten zakon - chyba że krzyżacki to jeszcze, jedynie krzyża nie nosi na plecach ta pojebana francuzka - tak tam wrzeszczy na mnie i że ją wszystko ją wszystko boli i nikt jej znowu nie pomoże, tak jak w ciąży. I po co to wszystko po co sie tak męczyć - jedynie Anne Boleyn i Henry - ta szmata do Francji - po moim trupie matka wola , nic jej sie nie chce, nawet spać jej się nie chce siedzi i myśli kto ją pochowa i na jakim cmenatarzu, a ludzie sie przez nia wieszają, gwałty zbiorowe przez nią bo wszystko olała chyba jedynie do dziś pisze wiersze o swoim ulubionym dębie którego już nie ma, wielka poetka polska ze wsi, jebane gówno polsko - włoskie, tak na mnie wyzywa, nic nie powie, pracy nie szuka, jak ja z nią wyglądam, jedynie wspomina sobie jak widziała Najsw. Sakrament i jak ją olał DOKUMENTNIE bo tak śmierdziała kasą powie. - Tak jak i ty mamusiu ja jej na to. Dziecko z księdzem aleś wymyśliła. No ale w zakonie miała w takim razie gwałt Judasza. Gwałt 12 apostołow bo sie nie chciała poddac i poszła. I tyle :( I tyle z całości że się powiesiła, a ten ksiądz tego nie wiedział i po nim bo nie chce mnie znać ani nic wiecej - druga Anne Boleyn na mnie, co ty chcesz dalej robisz? Matki się nie chcesz wyrzec? co to matka? - Co to za ojciec - ja na to. Kasy od księdza nie chciała za gwałt i tyle. A ze szkoły musiała odejść bo nie wiaodmo czyje i się powiesiła. Może podmienione myśleli. Już mają dosyć tych podmienionych zerek. I taki koniec. I mnie oddali rodzinie i niech se robią ze mną co chcą, ale ANGLIA NIE. Bo powinna zostać w Anglii bo wiedzieli że ją ksiądz w zakonie przeleciał i po niej. Ksiądz? 12 Apostołow mówiła. Nie - jeden ksiądz mówili , że ją przeleciał bo mu sie podobała. I nie zaszła. A teraz zaszła i dziecko powinno zostać w Anglii, ale niech sobie robi co chce i oni wiedzą gdzie ja jestem i to nie jest koniec historii jest jeszcze dalej ale to już całkiem po cichu i tyle. I koniec :(

Gość wydziałkarny
I wiecie wicej o mojej matce wam nie napiszę I MOŻE ją wyciągnę bo nie będę tego zera katolickiego pomawiać publicznie ale Pan Jezus powiedział łeb na łyso będzie miała ogolony bo ją ...papież przeleciał. Tak mu się podobała wam powiedzą. Taka była urodziwa. Ona albo jej pochwa powiedzą bo ciągle chodziła i mówiła, że w Anglii już nie ma prawdziwych dziewic i postanowiła ratować Anglię w związku z tym. I poszła do zakonu bo jej się sniło, że ma tam iść i ratować Najsw. Sakrament. A wszyscy z niej lali - oby ci się tu krzywda nie stała. I zaraz jej się stała bo z tego ją zgwałcili i tyle. Ale nie stała o nic tylko o to, że jest ta dziewicą. - Ona jak Maryja mówiła. I miała piękne włosy, nie ścięła i tyle z całości. - Czemu ona włosów nie ścięła - jeden wziął i zerwał welon zerwał - ścinać natychmiast. Nie - ona na to. No to gwałt zbiorowy powiedział a ona powiedziała seks zbiorowy i go olała. I on wsadził do dupy od tyłu taka była piękna. I wtedy się poddała i miała gwałt Judasza bo była już dziwna. Nie to od tyłu jej wsadził za nie ścięte włosy i tyle. I póżniej zrobili jej gwałt Judasza wiem czemu i tyle. I umarła myśleli, nie odeszła. Odeszła i była w rozpaczy i powiedziała to temu księdzowi , on jej współczuł , chciała mieć dziecko bo co jej pozostało i sie z niego śmiała i to samo, no to paszport, nie dostała, lampa w kuchni. A gwałt zbiorowy tez miała za włosy oczywiście te dolne bo też nie ścieła. Póżniej się ścieła na łyso, ale tylko na głowie, nawet przy porodzie się nie wygoliła jak znam życie i wrzeszczała tylko na temat Najsw. Sakramentu i jak go kocha a on ją, a w ogóle w to nie wierzyła, przez to nie chcieli jej w szkole i tyle. Musiała wyjechać, zaś nie i koniec :( I wiecie jak ją pochowali w trumnie? nagą. Jak najsw. Sakrament. - Może to ją ocali powiedzieli bo cóż... ta córka urodziła sie bez ubrania - tak o mnie mówili. I tyle. Wszystko ok tylko cała goła. jak matka w trumnie. I po co tak zrobili? Mieli ją w ubraniu podpalić i wyrzucić na śmietnik - tyle była warta wiecie. Jak ja przez nią cierpiałam - wszystko przez jej włosy łonowe - takie miała piękne mówiła, że szkoda ściąć, to drugich też i tyle. Akurat było inaczej. Zwykłe zero - szkoda to nawet pomawiać. I tyle :( Po biologii. Ledwo przeżyłam przez nia w życiu. Najsw. Sakrament też. I jej nienawidzę, ale muszę się do niej przyznać bo takie jest życie. A do ojca nie bo to pedał i tyle :(

Gość wydziałkarny
Wiuecie ona ocaleje chyba bo po nagu ją pochowali . Grób ma . gdzie? najsw. sakrament to był jej Henry 8 i wszystko byłoby OK tylko czemu goła nie lata po tym klasztorze. No bo nie stała o Najsw. Sakrament tylko o seks i o to że jest dziewicą. Studia miała w klasztorze i tyle. No to nie chcieli jej dać, no ale do szkoły też bo się bali że będzie latać po nagu, a także gwałtu przez uczniów bo już była zgwałcona. I wiecie kto ją zgwałcił? ŚWIĘTA INKWiZYCJA i póżniejszy papież, ale który to nie wiem - musiałabym se poczytać tych papieży. Ona miała dostac w pysk za nie ścięte włosy i być wyśmiana za Najsw. Sakrament. Okres miała - jaki Najsw. sakrament za włosy i won powinno być i tak. Bo poszła tam po rodowód i tyle. Ale nic z tego. No i jeszcze się dała zgwałcić zbiorowo i też nie zaszła, dopiero w tym lesie zaszła. I tyle. I wiecie co - ja chciałam żeby Pan Jezus mi się przyśnił JAK MAM IŚC DO KLASZTORU bo wszyscy na mnie , że zakonnica a mi coś to nie odpowiadało i pomyślałam sobie tak - wezwij mnie do tego klasztoru jak to jest PRAWDA. I nic mi sie nie przyśniło. Nie - coś mi sie przyśniło. Sąd ostateczny i wojny gwiezdne. Ja w kosmosie i tornado. takie rzeczy mi sie śniły, a Pan Jezus żeby mnie do klasztoru wezwał to nigdy i tyle :( Nie wiem co ona o mnie myśli, ale i tak nie mogę jej dotknąć nawet BO ŚMIERDZISZ jej powiem - zdechłymi jajami i pójdę. No ale dzięki mnie się uratuje bo tak stała o... Najśw. Sakrament. - O stały arbajt mi powie - chyba o gwałt zbiorowy jej odpowiem i sie rozejdziemy i tyle. Co ja mam z nią gadać, ani paszportu nie umiała dostać Z DZIECKIEM W BRZUCHU no to naprawdę była wybitna. I tyle. I jeszcze do mnie - jak smiałas się urodzić, obyś szczezła w piecu. - na razie ty sie tam smażysz niewygolona szmato ja na to i koniec. I widzicie tak jest - taka jest święta inkwizycja - nikt sobie z nią nie radził. A była zaledwie PSEM. I to ją ocaliło, ale chyba jak nie wyjdzie z piekła to tylko za tego psa. Bo by wolała być wilczycą bo nią jest - wrzeszczy. To trzeba sobie zasłużyć ja na to mamusiu - to sa lata ciężkiej pracy, a ty co - na lampie jak kto znowu i tyle :( I tyle... :( I koniec wszystkiego ludzie - takie jest ludzie zycie i koniec :( I niczego wiecej nie ma - gwałt zbiorowy, seks zbiorowy i ...Najsw. Sakrament. A jak ktoś chce żyć moralnie? To niech sobie palnie w łeb - na to mi moja matka. A ty pierwsza ja jej i koniec :( I tyle z głupiej matki - potępienie wieczne i tyle bo ... nie stoi się o Najsw. Sakrament od tyłu. I tyle. tylko od przodu. I koniec. Bo teraz sie dowiem że została kropnięta od tyłu i dlatego zaszła, a tak to była idealna. Ach ja w to nie wierzę - z przodu jej wsadził i tyle. Jedynie że nie w kiblu - tak sie w niej mój tatuś zakochał. Bo jej szukali czy zaszła i czy miała okres. I w ogóle co z nia w końcu gwałt zbiorowy - ich wina, mieli ją walnąć w pysk i olać moczem. Nic z tego. I z nią nie wygrali i tyle. osrać jeszcze ją mogli i niech sobie robi co chce, a ona... zaczęła twierdzić, że ma Najsw. Sakrament. teraz? Się dziwili? Chyba już nie ma. Teraz powinna mieć okres - no a w życiu stały arbajt. Nie - najsw. sakrament odrzekła - od tyłu. No to ją kropnął z przodu i tyle. Bo się z niego śmiała, a ona... jedna wielka zemsta. Myślała, że ja oleje, nie olał. Chciał jej pomóc na pewno. No to mógł być ale... nie o to chodziło. Miało być od tyłu i koniec. bo tak jest najlepiej. I tyle. No i temu sie powiesiła i tyle. I wiem jeszcze przez kogo, ale to już całkiem zgorszenie i tyle. I po co jej było to USA sie zastanawiali - ja wiem po co. Już była całkiem walnięta to chyba wykradła najsw. sakrament i oleje - sie uperfumowała jak Anne Boleyn i się powiesiła w ubraniu. W HABICIE chyba. Skąd ona miała habit się zastanawiałi. Ukradła powiedziała. Ale gdzie to nie wiem. Gdzieś rzeczywiście musiała ukraść. Ona była nienormalna od A do Z, ale była tą wielką dziewicą - tylko ciekawe jak długo - chyba rok po maturze i tyle. I koniec. A i tak wszystko ze złości i tyle... i taka była z niej szmata i zero. I koniec :( A to USA jak sobie ona wyobrażała, wy byście to mieli wiedzieć, ale tego już nie napiszę. I cały czas za mną łazie. Jutro idę zapalić świeczkę i tyle. I wyrzekam sięjej na zawsze. Bo miała być anglistką i tyle z biologii. I to studia w klasztorze i biologia i Najsw. Sakrament się cieszyli - tak sie cieszyli - jedynie, że miała okres, ale to tam... no własnie źle i mieli ją DOKUMENTNIE OLAĆ, a oni - jaka wizja - coś tam widziała - chyba szatana i tyle. I chyba wiem co - to samo co ja. Co za wariatka :( Omal do głowy nie dostałam przez nią. Świeczka na nią , egzorcyzm i tyle. I nie dostała tego paszportu wyłącznie dlatego, że mówiła wszystkim co ona chce w tym USA robić i stwierdzili że ma nie po kolei w głowie. Ona tak nie chciała ale tak mówiła, gorszyła ludzi... i tyle :( Ale doktoratu nawet nie zaczęła. Mogła się tym zająć. Dzieci postanowiła robić. Oby w 2012 się skończyło bo chyba umrę z głodu przez nią. Co za zero :( Mówię wam świat to jedno zero, a największe to moja biologiczna matka, a ojciec drugie ale chciał jej pomóc. A ja? A gdzie ja? Nikt nie może sie dowiedzieć czyje to jest dziecko - to dziecko jest jak szatan - mówili - patrzcie jakie ona ma oczy. Nic tylko oblać beznzyną i podpalić - ale nie wolno robić takich rzeczy, niech sobie żyje i tak do piekła - dziecko księdza i zakonnicy co to z tego może być. - Przynajmniej ma rodowód a my? Wzdychały pielęgniarki i nawet chciały mnie podpalić, ale rozmyśliły się... a szkoda benzyny - gdzie to ją dadzą? Do Polski - a to szkoda zapalniczki - ale chyba sie hajczyła . Tak jest w Anglii i tyle :( I co wy na to? Chlip...chlip...chlip... jedynie, że mnie nie wsadziły do kieszeni i nie zgniotły. Bo byłam wcześniakiem. Jeszcze wczesniak - matko święta. I tyle. gdzieś tam do polski ją dawaja do podwyższenia krzyza - matka taka jak biologiczna też gwałt zbiorowy jakiś w liceum i poronienie. I tyle. - No to ale matka - razem je Jahwe zabije - śmiali sie duchowni. - A ojciec - ojciec normalny, przynajmnej tak to wygląda? Normalny? Ja im dam normalny - już wolę moją matkę biologiczną niż jego. I tyle :( Ale mają razem opinię i tyle. I koniec. Ale ten paszport mam po ojcu tak? Po ojcu... hmmm... może i po ojcu i tyle :( Ale chyba lepsza matka NIKOGO NIE ZABIŁA. No siebie. I tyle. A to w sumie to samo. Jedno i to samo. No to zostaje amerykański i tyle. Tam nikt nikogo nie zabił, a już było blisko. ? :(

Gość wydziałkarny
wiecie - ja wiem - bo faustyna była podobna ona musiała widzieć anbioła - a taki wielki był ten anioł i taki jasny - taki jak Jahwe, ale który to i stanął przed nią i powiedział, że jak chce ocalić Najsw. Sakrament to musi biegac po nagu w kaplicy miłosierdzia bożego i tyle. to jest na pewno słynne. I wszyscy myśleli co to za anioł - może Gabriel. Tak im pasowało wiecie. A to był ...LUCYFER wiecie. I czytała Dzienniczek siostry Faustyny i tam jest, że Anioł złoty jej sie ukazał i kazał jej spalić Dzienniczek. Nad tym myślała - co ona by zrobiła? Faustyna spaliła Dzienniczek i póżniej sie rozmyśliła, że żle zrobiła i tyle. No ale wiecie - ona przyjmowała komunię od Aniła jak była chora na koniec. To nie widziała tego tylko że spaliła ten Dzienniczek. I zastanawiała się co tu robić i chyba rzeczywiście stwierdziła, że należy się puszczać na prawo i lewo i latać po nagu i urodzić ten Najsw. Sakrament i tyle. I to już było po tym gwałcie, a ona była Maryja. I wtedy przyjechała święta Inkwizycja bo ich wezwali bo nie wiedzieli co z nia robić - w szkole pracowała a dalej? I nikt sie z nią nie chciał puszczać. Nie miała chętnych coś. Bo wszyscy się bali kogo ona widziała w tej kaplicy miłosierdzia bożego. przecież tam jest obraz mówili - tam jest Pan Jezus. - On jej się nie podoba. - Jahwe może być , on nie. I tyle. I wiecie - ona nie powiedziała całej prawdy i tyle. Ale z tego już była coś strasznego i zrobili jej ten gwałt 12 Apostołow - może sie opamięta i tyle. Ale tak jej zrobili w habicie i tyle. Nic tam z na nie wyczyniali. Położyli ją na stole i po kolei. Jeden trzymał za ręce z boku reszta ją waliła z przodu i tyle. No i ją wyrzucili za drzwi dalej. I poszła do swojej komnaty i tam rozpaczała(?) a nie wiem, w każdym bądz razie na drugi dzień zebrała manaty i odeszła. gdzie mieszkać miała i poszła. Znalazła sobie pracę i poszła. Chyba jeszcze w ten sam dzien i tyle. I koniec. I było długo cicho - co ona robi? Biologii uczy - zaraz ja wzięli , była zakonnica. No ale co to dalej - chcieli sie dowiedzieć co to z tym gwałtem dalej - może powinna iść na policję? teraz - powiedziała - od razu miała iść. Że za mąż nie wyszła - takie rzeczy. I tyle. Zero życia normalnego. I co dalej? I wtedy zaczęły sie rodowody i żeby dziecko miało rodowód i to był... koniec :( i tyle :( I koniec... hmmm... taka miałam matkę, a wy? Wy nawet takich rzeczy nie wiecie. ten Anioł jej się oświadczył. Mam zaszczyt prosić cię o ręke - powiedział - czy przyjmujesz moje oświadczenie? - tak jej powiedział - OŚWIADCZENIE. - Ale jakie oświadczenie? - o stały arbajt. Ale jaki - coś ci wymyślę - taka była rozmowa z tym aniołem. - Przyjmuję wszystko co mi powiesz o Boże - powiedziała i czy może go dotknąć - powiedział, że nie ale kiedyś tak i tak sobie gadu gadu i zniknął i ona powiedziała że widziała Najsw. Sakrament i że to jest ANIOŁ. I to powiedziała przed obrazem Miłosierdzia Bożego i wszyscy jej uwierzyli bo... była dziewicą jak Maryja. Wyobrażacie to sobie? I wtedy przyjechała święta Inkwizycja i nawet PAPIEŻ był w Anglii - tak mówili - ale po cichu zobaczyć co to za objawienie było w tym klasztorze i że jedna lata po nagu i puszcza sie w wszystkimi po tym objawieniu, ale włosów to ściąć nie chce - żadnych. Co jej się stało zastanawiali się. Ale nie wiedzieli co. Zgwałcili i koniec. Bo od nich miała studia. Biologia - oni to mieli wiedzieć. No ale przezyli i tyle :( Jak wam sie podoba moja mamusia? I przez to LUCYFER mnie wciągnał do swojego piekła. A umarła o 5.35 rano w listopadzie w roku pańskim 1976. Tak by pasowało. W pierwszy czwartek miesiąca. Bo sie dowiedziała, że mi zmienili datę urodzin, żebym NIGDY NIE PRÓBOWAŁA JEJ ODNALEŻĆ. To sie wieszam bo wszystko bez sensu i sie powiesiła. A napisała że oddała życie za najsw. Sakrament. A czemu po nagu? No to po nagu sie powiesiła? Żeby sie nie śmiali - napisała , że nie stała o Najsw. Sakrament bez seksu. I tyle. Czy ona była normalna? I tyle. I zmienili mi datę urodzin i wiedziała, że jest bez szans. A ja sie urodziłam 31 marca 1976 w jakimś szpitalu podwyższenia krzyża i tyle. I dlatego soie pozwolili na zmianę daty urodzin. I to mi uratowało życie? Nie - gdyby nie Pan jezus to po mnie tak uwazam. Co mi tam data urodzin? Ja się tym nigdy nie przejmowałam. A najmniej tym, że sie W OGÓLE urodziłam. PO CO - sobie zawsze myślałam. Beze mnie też by sie obyło i tyle. A może nie? :(

Gość psychlog-forumowy
"To są strasznie trudne rzeczy" tak cytuje ludzi którzy przeżyli wojnę i zapada cisza mimo wszytko można milczeć śnić i kochać

Gość wydziałkarny
Nie - coś słuchajcie muisłąo być o penisie w takimm razie. Zapytała sie w takim razie czy może go dotknąć tam gdzie męzczyzna ma penisa - tego anioła. i On powiedział rób co chcesz. I ona powiedziała - tam nic zdaje się nie ma sie Boże - a on powiedział - nic dziwnego bo jestem Aniołem. - czy jesteś aniołem Jahwe? - nie - powiedział - A jak sie nazywasz? = Sama sie musisz domyślić i ...zniknął. Czyli bardzo chciała widzieć Anioła. I takie coś w kaplicy Miłosierdzia Bożego. Czyli była Brygidką by mi pasowało i tyle. Bo chciała mieć dzieci, a brygidki mogą mieć dzieci, tak? Cos takiego. No wiecie - i z powodu tego penisa u ...ANIOŁA JAHWE W ANGLII przyjechała święta Inkwizycja z Rzymu i przez to Beny jest teraz papieżem bo co sie w tej Anglii dzieje - Jahwe bez penisa sie tam pojawia ostatnio wiecie. Jakiejś Anne Boleyn i tyle. No przecież dla normalnego 1 szatan, ale nie. Wcale :( No to co... i tyle :( Taka matka jebnięta - jedna pycha. I nie wiedzieli co z tym wszystkim robić i żeby kobietę spławić to wybudowano w Polsce kaplicę Miłosierdzia Bożego i wiedzieli że tu jest to PRZEKLETE dziecko czyli ja - wilczyca na dodatek herbowa - to trzeba uważac, najwyżej ja podpalą. I mi wszystko pasuje i tyle. Z USA były pieniądze na kaplicę. No cóz... moja matka nie zauważyła Najsw. Sakramentu w tej kaplicy, a obraz wam sie nie podoba? A kto ją zgwałcił? Nie powiem - nie pomawiam, ale sami się domyślcie jak dla mnie i tyle. Nasz papież sie tym nie interesował w ogole. Uważał to za stek bzdur, ale jak ktoś stał o państwo to zaraz leciał zobaczyć co się u tych brigidek dzieje - zawsze były pierdolnięte, a teraz już całkiem świrują i tyle. Widziały Jagwe podobno - jedna widziała i MA RYŻE włosy na dodatek , wszystkie się jej boją. tak tam jest normalna ale w kaplicy Miłosierdzia Bożego dostaje ...gęsiej skórki czy coś tam takiego, a ogólnie lata po nagu. To Njsw. Sakrament - stwierdzili znawcy. I szybko polecieli zobaczyć. I temperatura i wszystko. Ale jak ją zobaczyli to zwątpili. Chyba zamierzała się powiesić w Kaplicy Miłosierdzia Bożego z rozpaczy że nikt nie wierzy w jej objawienie - w Najsw. Sakrament. Powiedziała. - No co ty - wszyscy wierzą - tak jej mówili, i że nawet papież przyjechał sobie ja zobaczyć, taka jest sławna z tym objawieniem (powinni powiedzieć z tym okresem i tyle albo Najsw. Sakramentem) I to sie tak uspokoiła - no to dawajcie choć jak zna zycie to święta inkwizycja a nie żaden papież ale może być. No i tam pogadali , wszystko mu powiedziała i było że papież ją kropnął kropidłem na koniec w Najsw. Sakrament, a to ktoś ją tam dmuchnął w odbyt w tej kaplicy Miłosierdzia Bożego żeby za dużo tam nie klęczała bo od tego idą plecy czy coś tam i że ma iść w stały arbajt i tyle :( I tak sie zaczęlo - pózniej calkiem zwariowała, odeszła i tyle. I dalej ciągle się tam modliła i było coraz gorzej az poszła i ... nikt nie wiedział czemu. I nie wiedzą do dziś. I kto to tam przyjechał wtedy? Jak uważacie? DELEGACJA jakaś wam powiedzą - z Rzymu? Popatrzeć jak im idzie stały arbajt u Boga. a oni tylko Najsw. Sakrament, Najsw. Sakrament a tu jakaś baba PO WYLEWIE. Bo akurat - bo akurat miała okres i zmieniła sobie podpaski w tej kaplicy. Tak sie modliła - mówili. O miłosierdzie Boże. Bo jej mówili , ze siostra Faustyna się modliła a ona tylko arbajt i arbajt. I podobno była spocona jakby wypiła 100 litrów benzyny i rece jej się trzęsły i w ogole... cała była w zachwycie. I tak sie skończyło. I to w tyłek ją kropnęli czy od tyłu. W tyłek moim zdaniem. A ze dalej szalała to dalej. A wiecie czemu? Bo już by był spokój - bo powiedzieli jej - od Anne Boleyn w Anglii nikt nie ma już Najsw. Sakramentu i odjechali. I zamiast z nimi trzymać to wszyscy - co ci z Rzymu mogą powiedzieć. A oni wysłali kogoś z Hiszpani wtedy, żeby ich spławić bo co to za różnica - Włochy a Hispzania i się śmiali z nich, a oni stwierdzili, że widzieli papieża i świętą Inkwizycję z Rzymu tam. I tyle. I dopiero jak 12 stu ją dmuchnęło to poszła. Bo chciała przez to że tak powiedzieli URATOWAĆ ten Najsw. Sakrament - bo nikt o to nie dba dziś. - A tam nie ma żadnego Najsw. Sakramentu i chciała przez to odejść bo po to przyszła tam i miała się zbierać, ale nie - jedynie, że w pirzu nie latała po tej kaplicy i w końcu po 12 Apostołach poszła URODZIĆ MNIE. Mówili, że upiora urodziła i tyle. Ale niech jej będzie, że miala rację z tym najsw. sakramentem i ją wysmarowali olejami i pochowali po nagu - może to ją uratuje mówiłi. Bo najsw. sakramentu po niej to juz nic i tyle. I koniec. Co jeszcze? Nie wiem. taka tragiczna. Podrzut bez rodowodu. - a po co komu rodowod. Mieli jej dać - nie dość, że podrzut to bez rodowodu wam powie i was smoli. Kto by taka chciał? Bez kasy? Bez rodziny? został jej wyłącznie stały arbajt i tyle i pójdzie grzebać w ogródku bo tym sie miała zająć. - No a najsw. sakrament jej powiedzą? - a to do kościoła się pójdzie pomodlić - wam powie - teraz już wie gdzie można spotkać Najsw. Sakrament bo sie zastanawiała czy w lesie rośnie najsw. sakrament bo może go spotka. Bo w Polsce jest taka legenda ,że jest KWIAT PAPROCI. I pytają się ich co to jest ten kwiat paproci I NIKT NIE WIE CO JEST I NIKT TEGO NIE WIDZIAŁ. I to tam mnie tu kazała już dać, żebym znalazła ten kwiat paproci wiecie i wtedy mi dadzą brytyjskie, a jej drugie dziecko będzie już normalne, z męzem, to odda, ale drugiego się nie wyrzeknie. W USA z mężem i tyle. I gdyby taka była to bym była Amerykanka dziś, ale pierdzieliła równo wiecie. Jej już pózniej nikt normalny nie wierzył, a z tego kwiatu paproci jak mówiła to tak lali tam, że SIKALI ZE ŚMIECHU i przez nią ja tu jestem. Przecież ja normalnie do sierocińca w Wielkiej Brytani powinnam być oddana - dalej paszport USA rodowodowy i tyle. I tak brygidki stoją o dzieci - gdzie jahwe ma penisa słuchajcie? A dalej co? Stały arbajt w piekle, co? ") Szkoda słow... :(

Gość wydziałkarny
Moja matka rodowodowa to juz jest - największe objawienie xx wieku w wielkiej brytani u Brygidek Anioł Jahwe przez obrazem miłosierdzia Bożego. I jeszcze słuchajcie to jedna sprawa a druga to taka , że po prostu walnięta i tyle. No i ona była w Niemczech w klasztorze chyba - tam widziała tego anioła, a pózniej po tym gwałcie wyjechała z tych Niemiec do ANglii, tam pracowała w szkole , urodziła , chciała normalnie żyć,ale w USA bo w Europie nie stoją o dzieci - chyba widzą, że ma dziecko bez ojca. A że była słuchajcie na studiach w Nimeczech w klasztorze to sie w ogóle nie przyznała. Tylko że tam studiowała, ale jak przecież ty rodziny nie masz - za co? Się pytali. Ano miała sposoby. No i taka OK i mogła być. Poród jaki miała wiem. Podrzutem nie byłam na pewno. To mogłam być. I zawsze tylko mówiła - oby tylko nie zaczęła roić doktoratu bo niej - miała robić doktorat w tych niemczech i tam pracy szukać, ale ...stara dobra Anglia i wróciła. A po co ci doktorat - masz dziecko. Z kim ty masz to dziecko? Z TECHNIKIEM BUDOWLANYM mówiła. Z technikiem budowlanym - jeszcze w ryja dostanie za technika budowalnego. Nie dość, że chcieli dobrze to po nich. I tylko wyjazd, wyjazd do IUSA ale nic z tego nie wyszła. No to sie powiesiła w listopadzie, a w marcu mnie urodziła. PRZEZ CESARSKIE CIĘCIE - mówiła wszystkim, żeby jej współczuli. A poród miała choćby kot jakiś - wylazłam i tyle. Wyślizgnęłam się. A wielkie to dziecko - ona mówiła że czuła sie jak klacz z której wylatuje ŻREBAK. Tak mówiła o swoim porodzie. No to ale się namęczyła nie? I zamiast mnie wziąć bo 2 godziny rodziła - ani Chrystus tyle na krzyżu nie wisiał mówiła ile ja rodziłam - nie wiem ile z 2 godziny, prawie żadnego bólu. I to sie zastanawiali, że miał ten Najsw. Sakrament i nikt nie rozumiał co ona dalej zrobiła? Samobójstwo? Zwariowała. A dziecko to WiEDŻMA - zaraz to wiedzieli i życzyli mi żle. A ja wstałam na 2 nogi , wzięłam deskę drewna i ich obiłam , że robią mi takie świństwo straszne wiecie. Mieli sobie to sprawdzić co ona tam miała za stały arbajt w Niemczech i tyle. No doktorat zaczęłam robić ale nie skończyłam i tyle. No wiecie - na obywatlestwo brytyjskie nie mam szans bo mnie nie chce. Ma rodowód dzieki mnie OD ŚWIĘTEJ ELŻBIETY - co za zero - i dalej mnie nie chce. - Bo za stara jesteś. Tak 10 latek byś musiała mieć,żebym cię adpotowała. A ten doktorat? Po co to komu? Może i niegłupi ale po co to komu? Trzeba stac o stały arbajt i tyle. No a stały arbajt w takim zboczeństwie ja jej powie - a po co to komu? i tyle. I tyle miała planów i wszystko było OK a mnie do Polski i że w szpitalu psychiatrycznym Podwyższenia Krzyża mnie urodziła to mi to zmieniła i powiedziała - niech jej zycie będzie krzyżem jak mój poród. tak mi życzyła. Wcale do mnie nie tęskniła, nic. takie zero BEZ DOKTORATU jej powien. I tyle. Nie chce rodowodu od ciebie - mam studia jej powiem - to lepsze niż rodowod. - a ja też mam studia, ale rodowód sobie cenię i tyle. A ty rób sobie kanalio co chcesz. Szukaj sobie kwiatu paproci w Polsce a w wolnych chwilach módl sie w kościołach Miłosierdzia bożego lub w twojej kaplicy przepięknej - Margaret się nazywała, a naprawdę Elisabeth i była ruda i miała piegi i tyle, ale tak tam mogła być i co jeszcze? Acha i niech sobie płaci za Najsw. Sakrament albo idzie na jagody tu - nie? Co to kogo obchodzi co ona będzie w wieczności w Polsce robić. Niech idzie do haremu Mieszka I - po co jej klasztor, nie? I Anglia i stały arbajt. Kogo to obchodzi? Niech sobie tu żyje - może uczyć angielskiego I BIOLOGII. I tyle. I podziwiać świętą Faustynę Kowalską. Do niej nikt nie przyjechał że widziała Pana Jezusa. tylko do mojej matki przyjechali. Może ten zły chrzest i zmiana imienia coś jej da, ale jeśli nie weżmnie rodowodu to do pieca na zawsze bo jej studia to chyba seks grupowy wiecie - wydawało sie, że nic nie umie. A jednak... do tej szkoły poszła. Ale uważałam, że z każdym sie puszczała na oceny bo takie rzeczy wyprawiać. Ach - tam studia mówiła - najważniejszy jest Najsw. Sakrament i żeby mieć co żreć. Tam jeszcze biologia po co to komu, no ale niech jest. tak ją dali tak się będzie uczyć. i tyle :( Ale matka - WIEDŻMA i tyle :( Ani wiary ani niczego. Zwykła menelka i latawica i tyle :(

Gość wydziałkarny
I jeszcze wszyscy jej współczuli jak sie powiesiła wiecie - druga Anne Boleyn mówili. A to dziecko? Czemu ono nie jest rude? powinno być rude jak matka. A to je obsikają przy chrzcie i wszystko będzie jak należy. Do Polski je chcą dać. A czemu nie do Rosji? Tam by sie przydało. Wilk - niech ich zagryzie. E nie lepiej do Polski - niech ją zagryzą psy bo od świętej Faustyny lepsza i tak nie będzie. tak mówili jak się naradzali. - A ktoś mówił nigdy nic nie wiadomo i sie śmiał. I to był mój ojciec biologiczny , który miał sie przyznać że to jego I WTEDY ZASZEDŁBY WYZEJ bo rodowod miał i wiedzieli, że dziecko może być. 1 może być. 2 to już nie - to wyżej nie chcą, ale jedno może być. I sie tak śmiał z nich, że sie przy nich...posikał ze śmiechu. Ale nie było widać bo był w sułtannie i została tylko po nim mokra kałuża i myśleli, że pies sie posiłał wiecie i mówili - kużwa kto tu jeszcze psa wpuścił , weżcie i posprzątajcie te szczochy i tyle. Ale śmierdzi... oż kurde ktoś tu szanuje najsw. Sakrament - nawet majtek nie noszą pod sułtannami - coś tam ktoś tak powiedział. sprżataczka, która widziała, kto to nasikał. A ktoś tam - co ty to tam pierdolisz babo. I tyle. A no leciało równo spod tej sułtanny bo tak siedziała na krześle i widziała co sie dzieje. A po coś się tam patrzyła - pewnie pies nalał i wszystko OLALI też. I koniec. A mieli sie tym zająć bo ten ksiądz nagwałcił póżniej wiele kobiet bo MYŚLAŁ, że jest WILKIEM a jak zrobił coś takiego to stał się PSEM , a nawet na to nie zaslugiwał i tyle. I co wy na to? I CO WY NA TO MOI DRODZY? Ach lepiej nie mówić nic :( wydział karny :(

Gość wydziałkarny
ten ksiądz chyba co mie w tym lesie zrobił jest ekskomunikowany i jakies tam życie w Niemczch prowadzi. Ciekawe ile dzieci narobił i jak tam jego ród wiecie. mnie nie potrzebował wcale. No to do piekła bo w sumie oprócz mnie nikogo i tyle. Ode mnie przestało mu sie chcieć rodowodu I CHYBA dawał pieniądze na aborcję bo to szkoda słów z tymi babami. A mówił,że na cesarskie cięcie, póżniej się polapali , wyrzucili go, a ja miałam być piękna , ale nie byłam. Po matce. Bo chciałam być...mądra. i tyle. Piękna nie chciałam być piękna. Ot przecietna mogłam być, ale głupia - nigdy. Szkoda że sie nie zapytali jaka chcę być. Piękna to sobie szukałam na własną rękę. Lepsze to niż poszukiwanie mądrości w taki sam sposób. A prawda? Prawdą nie zainteresował się nikt - prawdą o mnie. Bo cóz to były za zdjęcia... jaki kiepski aparat, ich tam chyba nikt tam nie chce. A ICH TAM TEŻ na tym zachodzie im powie - ich tam też nikt już nie chce z tymi ich studiami - co im jeszcze można powiedzieć nie? I że oby sie nie okazało, że jestem dwakroć lepsza od siostry Faustyny Kowalskiej ze świętym sakramentem lub... bez i tyle :(