Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mialam racje

Kolezanka chciala odkupic wozek ode mnie i sie obrazila jak podalam cene

Polecane posty

do "nie bylam tam, ale bylam w" mam wrazenie,ze twoim jedynym osiagnieciem w zyciu jest dorobienie sie wozka Emmaljunga i nic poza tym:O opanuj sie, nikt tu sie tak nie rzuca jak ty:O

no ale co z tego ze corby wkleiła linka??? jak ktos chce to wozek o wartosci 1000 zł moze sprzedac za 10000 jak znajdzie chetnego!!! masz jeszcze kobieto jakies problemy w zyciu?

Gość szuszufla
Ty to masz nezle popyrtane pod sufitem. Tak, jesli jestes jedyna osoba w towarzystwie, ktora ma inne zdanie, to znaczy, ze cala reszta to podszywy autorki. Bo nie moze byc, ze jednak tp TY masz dziwne poglady, a nie reszta. Idz zazyj jakies kropelki albo cos, bo naprawde zle z toba

Gość chyba mialam racje
ja nie plauje jadem tylko ty moja droga, poczytaj jak sie wypowiadasz. Dzieki pozostalym za normalne komentarze

Gość szuszufla
Ciekawe teraz, jak nasza madrala wytlumaczy, ze autorka i jej dwa alter ego wyslaly wypowiedzi w tej samej minucie. Pewnie z 3 kompow na raz pisze

Gość jesli dziecko
teraz to Ty "zabłysłaś" :o poprawna polszczyzna się kłania

Gość nie bylam tam, ale bylam w
nie zgadlas. moim wiekszym osiagnieciem jesli chodzi o rzeczy dla dziecka bylo definitywnie lozeczko Juno, ktorego pewnie nawet na oczy nie widzialas. czy teraz jestes kontenta? :o chryste.. jaki denny temat. nie wiem po co tu w ogole cos napisalam. rozwalilam lasce nedzna prowokacje i teraz nie moze przestrac na mnie szczekac

Autorko, nie sprzedawaj wózka i tyle. Ja miałam dwa wózki-Quinny Buzz, który sprzedałam, bo nie sprawdził się i Emmaljungę Edge duo combi i ten trzymam i nie sprzedaję, bo chcielibyśmy mieć drugie dziecko. Nie rozumiem jak można prosić kogoś o sprzedanie mu wózka i jeszcze obrazić się na cenę. Nie przejmuj się i tyle.

No i czegi się czepiacie? Przeciez pisałam wczesniej, że jeżdżę wózkiem za 480 zł Ale to moja sprawa i wam nic do tego - a tu mam ochote troche poszpanować - czuje sie wtedy lepiej.

:o o odezwala sie wyrocznia... "gośka co ma ktośka" - czyli najprymitywniejsza z forumowiczek. od kiedy zaczelas pisac bez wulgaryzmow??? czyzby postanowienie noworoczne, czy moze moderator ci pogrozil? :o

tak macie racje, jestem sama na tym watku w towarzystwie max 2 lasek pod roznymi nickami

W sumie gośka masz rację - czasem mi wali na dekiel, ale taka juz jestem.

Gość szuszufla
Tak czy tak, z ta kolezanka interesow nie rob, bo ona bedzie oczekiwala nie wiadomo jakich ulg. Niech sobie idzie do lidla i tam kupi wszystko w rozsadnej cenie. Czlowiek sie szarpnie na wozek, ma to, czego chcial, a tu ci przyjdzie taki kupiec na zdechle ryby i oczekuje, ze wszystko mu spadnie z nieba.

Gość szuszufla
Czesto tu sa takie tematy - ze nagle sie zglasza ciezarna kolezanka i sklada propozycje nie do odrzucenia - wezmie ubranka po dziecku. Co za niezwykla laska. I jeszcze bedzie wybrzydzac. niektorzy po prostu maja tupet i strzez nas boze przed takimi znajomymi

Gość chyba mialam racje
jak dla mnie temat zamkniety, chcialam tylko zapytac co myslicie o tej sytuacji. Ja wozek podaruje szwagierce i sie ucieszy, a kolezanka na pewno znajdzie w cenie 1000zl dobry wozek. Szkoda tylko, ze tak wyszlo

Gość szuszufla
no i bardzo dobrze, szwagierka to zawsze rodzina, a czy faktycznie szkoda - jak dla mnie to po prostu zobaczylas, co z niej za czlowiek, wiec moze nie tak calkiem szkoda

No pewnie, ze temat to prowo :D a uczestnicy to w 80% autorka nieudolnie zgrywająca forumowe obrończynie "liżące sobie nawzajem cipki" i najeżdżające na jedną co ma inne zdanie. :D

jestem rąbnięta na deklu tra la la la:):):):)

Gość szuszufla
haha :classic_cool:

Nie bylam tam - jak sie tak znasz to powinnas wiedziec, ze istnieje Duo Combi - EDGE, Mondial i Smart. A Classic to nazwa stelaza....

Tak zgadza się to ja! A zmieniłam po to, żebyś się nie podszywała. :) Zresztą nie mam tu już zamiaru dłużej pisać. Temat to ewidentne prowo. A już z udziałem gośki vel. milion innych wulgarnych nicków to w ogóle prowo z odpowiednią renomą. :o

ciekawska? to jeden z nicków prostej gośki, co było wiadomo od początku zresztą. Szkoda na ciebie klawiatury.

Gość jaka ty
mądra jesteś:)

Echhh, kolejna mądrość ludowa głoszona przez wyznawczynię niebieskiego mleka. Google jest darmowe dziewczyno (no chyba, że ty masz na żeton...) więc możesz sobie poczytać na stronie Emmaljungi dokładniejsze informacje i nazwy modeli zanim założysz kolejną prowokacje.