Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mialam racje

Kolezanka chciala odkupic wozek ode mnie i sie obrazila jak podalam cene

Polecane posty

Gość buahahahahahhahahahhahhah
ty wyzej tępa szmato zazdrosc ci dupe sciska :O

Gość buahahahahahhahahahhahhah
to do tej łachudry o nicku "nie bylam tam, ale bylam w"

Gość chyba mialam racje
ty swoje wciaz, widzialas moj wozek? jak juz ci chodzi o pelna nazwe to prosze bardzo posiadam wozek Emmaljunga Mondial Duo Combi wersja Classic.

Gość ja znajomej dałam wózek
za darmo, jakbym chciała sprzedać, to wystawiłabym na allegro - bo ze znajomymi kiepsko się robi interesy...

Gość chyba mialam racje
zreszta nie reklamuje tu wozka bo nie jest na sprzedaz i moglam rownie dobrze napisac ze mam tylko Emmajunge, nie musialam pisac dokladnie jaki i podawac linka. Ale jak juz ktos zapytal to odpowiedzialam i prosze mi nie wciskac kitow, ze nie wiem jaki dokladnie wozek posiadam

Gość nie bylam tam, ale bylam w
szuszufla, nie jedna uzywana rzecz po dzieciach w zyciu sprzedalam (wozki, ubrania, meble) i zawsze licze 50% pierwotnej wartosci jako wartosc godziwa. badzmy uczciwi.

do "nie bylam tam, ale bylam w" - a po cholere teraz czepiasz sie tego modelu wózka???? Autorka może sprzedać wózek za tyle, za ile chce, co Ty możesz chrzanić o tym jaka cena jest fair czy nie fair? Ona może go sprzedac nawet i za 5000zl jak jej tak pasuje a jesli sie znajdzie chętny to co Ci do tego?? jezu 😡. autorko- nie dyskutuj z takimi osobami bo tylko marnujesz czas, my zreszta też :o uważamy w większości, że dobrze zrobilas podając taką cene i jej sie trzymasz.

Gość motylek w glowie
http://www.ceneo.pl/1519613 autorko ten masz? fajny wozeczek:) a ta krzykaczka co tu wrzeszczy o cenie niech spada:O

Gość szuszufla
To zalezy od znajomych. Jak ktos ma poukladane w glowie, to wie, ze rzeczy kosztuja i nikt pieniedzmi nie sra. Ale jak ma sie jebnietych znajomych, to faktycznie lepiej dac sobie spokoj i interesy robic z obcymi.

Gość motylek w glowie
do "nie bylam tam, ale bylam w"..kobieto masz ewidentnie jakis problem z głowa:O

wozek z linku to mondial. przetrzyj oczy i porownaj z oryginalna strona producenta tam masz jak wol wyrazna klasyfikacje i specyfikacje techniczne. akurat troche sie na nich znam wiec nie ze mna te numery mloda... :o

Gość szuszufla
No to sprzedawaj za 50% ceny, ktos ci broni? Ale nie masz monopolu na racje i jedynej slusznej metody na wszytsko

Gość też jestem zdania
haha jaka zazdrośnica nie przejmuj się nią:) może to ta koleżanka:P

Gość motylek w glowie
litosci:O co za buraczana tępa malpa z ciebie to az zal:O

dobra, tak naprawde to jezdze wozkiem raf-pol za 480 zł:)

Gość szuszufla
Jak widzisz, autorko, prawie wszyscy sa po twojej stronie, tylko jedna madralinska ma jakies waty - nie ma sie czym przejmowac

Gość też jestem zdania
haha dobre z tym raf-pol:D:D:D:D:D:D

Gość chyba mialam racje
tak, tak ty wiesz lepiej co posiadam. Ok, koncze ta bezsensowna dyskusje z toba.

Gość jesli dziecko
ale Ty nawijasz w kółko o tym samym. To ,że Ty sprzedajesz za 50% wartości, nie znaczy, że inni maja tak robić. Np. Kupiłam spodnie za 50 zł sprzedaje za 50% wartości tj 25 zł. obniżki Tu autorka obniża cenę o 800 zł. więc chyba jest różnica (mimo, że nie jest to 50%). Zarzucasz autorce , że dała się oszukać a to Ciebie nabijają w balona wciskając Ci śmieszne pieniądze za Twoje rzeczy, zresztą to Twoja sprawa za ile co sprzedajesz. Do autorki jeszcze raz miałaś racje, a wózek jest świetny ;)

na poczatku napisalas ze masz cytuje "Model duo combi classic"!!! jak zauwazylas ze zwrocilam ci uwage ze dalas link do mondiala to odwracasz kota ogonem i piszesz ze masz ten. powiem tyle: JJJJASNE :o 🖐️ szkoda mi czasu na te mega prowokacje. laska kreci, zawyza ceny i jeszcze robi z tego wielkie halo. nikt ci nie kaze sprzedawac kolezance ale licz uczciwie!!!

Gość jagniesiaesia
masz prawo ustalić cenę jaką chcesz, a koleżanka nie ma prawa się obrażać; będac na jej miejscu też bym wózka nie kupiła, nie dlatego że mnei nie stac, tylko dlatego z ena używany to drogo, zresztą jak używany wózek może być w idealnym stanie?

Gość chyba mialam racje
nie zawyzam cen, napisalam ze nie musze tu podawac pelnej nazwy, cen ani funkcjonalnosci wozka, bo go nie sprzedaje! Podalam link do wozka jaki posiadam, pelna nazwe modelu tez juz napisalam (bo chyba zyc bys mi nie dala), nie chcesz wierzyc to nie musisz.

Gość szuszufla
faktycznie, idz juz, bo sie przypieprzasz nie wiadomo do czego, czepiasz sie jakichs slowek; jakos kazdy zrozumial tak, jak nalezy, tylko tobie jednej sprawia to tak wielki problem

Gość chyba mialam racje
Ona wiedziala ile kosztowal, wozka nie uzywalam jako spacerowki. Stan moim zdaniem idealny, jej zreszta tez bo sie nim zachwycala

"Zarzucasz autorce , że dała się oszukać a to Ciebie nabijają w balona wciskając Ci śmieszne pieniądze za Twoje rzeczy, zresztą to Twoja sprawa za ile co sprzedajesz. Do autorki jeszcze raz miałaś racje, a wózek jest świetny " 1) nikt mi niczego nie wciska, bo sama ustalam ceny Kup Teraz - ale zablyslas... :o 2) autorka dyskutuje ze soba pod kilkoma nickami, broni sie, podszywa i mnie obraza (co ewidentnie widac, bo nikomu innemu nie zalezy na tym glupim temacie tak bardzo jak jej samej) :o ...no to ile juz ich mamy? raz, daw, trzy? :o 🖐️

Gość motylek w glowie
jezuuuu:D:D ta laska jest zdrowo walnięta:D:D:D:D ty,madralinska idz zrob sobie dobrze bo widac ze frustracja az ci uszami sie wylewa:D

Gość jagniesiaesia
no to faktycznie warto tyle wydać, żeby sobie gondolką pół roku pojeździć:)

Gość chyba mialam racje
wiesz co teraz to przesadzilas. Nigdzie nie pisalam pod innym nickiem ani cie nie obrazilam! Ale fakt masz cos z glowa i to nie jest obraza a stwierdzenie faktu. Pisze tylko pod swoim jednym nickiem i zapytalam grzecznie co inne mamy mysla o tej sytuacji a nie o wozku. To ty tutaj burdel zrobilas swoim wciskaniem mi madrosci oraz podejrzeniami

corby, no popatrz gdybys nie wkleila linka to by sie tu autorka zaplula jadem doslownie. :o