Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gilotysia

Pogubilam sie i popelnilam najwiekszy blad mojego zycia...

Polecane posty

Zostawilam narzeczonego dla innego (bylego chlopaka ktory od 3 lat mowil ze mnie kocha, czeka na mnie itd). A ten moj byly kopnal mnie chwile potem w dupe i wrocil do swojej bylej, a ja zostalam calkiem sama.

Gość 6.39
no i co mamy zrobic z tym faktem?

Gość aha i achhh
no nie wiem, czy to taki bląd, skoro rzucilas narzeczonego. To znaczy, że to też nie facet dla ciebie. szukaj dalej po prostu i tyle.

Cóż. Twój były (podwójnie były) wyświadczył Twojemu byłemu narzeczonemu ogromną przysługę pokazując przed ślubem jaki masz charakterek.

Wiem, ale nie sadzilam ze on mi to zrobi. Nic na to nie wskazywalo :(... A moze nawet gdyby nie on nie wpadlabym na pomysl zerwania zareczyn:(

To nie tak. Z narzeczonym od paru miesiecy przechodzilismy kryzys. Nie czulam sie kochana, szczesliwa i wtedy kolo mnie pojawil sie moj byly (ktory od 3 lat ciagle o mnie walczyl)..

Gość aha i achhh
Ja pierdolę :O Być z kims dlatego, ze nikt lepszy się nie trafil, to dopiero jest błąd życiowy :o

Wiem... W sumie w jedyny sposob jaki sie pocieszam to taki, ze moj byly tez dal mi jakas przysluge- wkoncu zdobylam sie na zerwanie zareczyn do ktorego zabieralam sie od kilku miesiecy.. Ale wiecie wtedy ciagle sobie tlumaczylam ze ten kryzys minie. Uswiadomilam sobie ze nie minie wtedy gdy zaczelam spotykac sie z bylym...

Tylko boli mnie to, że tak mnie mój były potraktował... Zawsze uważałam go za ikonę spokoju, wierności itd. A tutaj coś takiego. A ciągle mówił mi, że mnie kocha..tydzień później wrócił do swojej byłej mówiąc mi że byłam dla niego pocieszeniem i przepraszając używając słowa ; "sorrki"

Gość sama....
no i ja cie rozumiem miaąłm podona sytuacje :(

Ale z czego Ty chcesz wybrnąć? Jednego Ty zrobiłaś w konia, drugi zrobił w konia Ciebie. Sprawa prosta i oczywista. Zajmij się sobą albo szukaniem trzeciego.

sama nie wiem. I prosze nie myslcie o mnie zle ze zostawilam narzeczonego- ja naprawde nie bylam szczesliwa.

nic złego sienie stało nie jesteś z goście, z którym tak naprawdę nie chciałaś być nie jesteś też z gościem, który Ciebie traktował jak "zastępczą" no i nóg Ci nie urwało