Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość było sobie życie..............

Dziwne to - wypłata 1400 zł, buty w sklepie - 1400 zł lub więcej

Polecane posty

oto Polska właśnie :o

Gość kkkiiikkkaaa
Ciekawe, bo ja kupuję buty za 100-200zł.

Gość doBraRada99
to ile kto wyda na buty ze swojej wypłaty to jego wybór

a ja nawet kupuje za 70 zł, ale chodzi mi o to, że niektórzy muszą za to 1400 złotych przeżyć cały miesiąc a w jakimś tam sklepie stoją sobie buty za 1400 zł :o

Gość kkkiiikkkaaa
A co to ma wspólnego z Polską? Za granicą, gdzie mieszkałam ludzie zarabiali 2000 euro, a buty w ekskluzywnych sklepach potrafiły kosztować nawet 10000 euro. Wszędzie tak jest.

. nie każdy ma wypłatę 1400 pln... możesz kupić buty za 40 zł, a możesz kupić za 40 tysięcy :))) !

Gość LED
Ale co to w ogóle za bzdury????? Jak ktoś zarabia więcej to kupuje droższe, często lepsze.

Gość p. Kowalskaaa
Mają prawo ! Bo ich stać . Ty zarabiasz 1400 a P. Kowalski 154000zł i co on też ma kupować buty za 100- 200 zł tak jak TY ?? NIE !! On kupi buty za 1400zł bo go STAĆ .. Taki jest świat i zawsze taki był . Na jaką pracę sobie zapracujesz w młodości taką bedziesz miała . Oczywiście nie mówię o ludziach którzy po zawodówce maja wielkie firmy bo to nazywa się wyczucie rynku i tego na co jest zapotrzebowanie lub po prostu SZCZĘŚCIE . Nie wiem jakie ty skończyłaś szkoły i gdzie pracujesz ale nie powinnaś się zamartwiać hierarchią społeczeństwa i tym na co jakaś grupa społeczna może sobie pozwolić .

trzeba sie cieszyć tym co sie ma a nie narzekać, że innym wiedzie sie lepiej. mi do szczescia nie sa potrzebne buty za 1400, a Tobie są?

Gość berrrTa
kupuję buty jak mi się podobają i mam pieniądze - jak mi się bardzo spodobają buty za jakąś wygórowaną kwotę i będę akurat tyle miała to je kupię jak nie to jest tyle innych butów przede mną że żalu nie ma

Gość prywacior
1400 tyle mam dniowy, :) ale zapierdalam po 12 h