Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość american beaute

Kazdy facet ktory potraktuje jak zabawke kochajaca go kobiete

Polecane posty

Gość american beaute
chcialabym zaznaczyc, ze NIE MUSIMY za nie sie mieć ;)

Gość IMO13247
Co nie zmienia faktu, że głupote niektórych ludzi trzeba im uswiadomic. Najlepszym sposobem na to jest śmiech. Oczywiscie problem pozostanie gdy osoba ta, za głupia jest, aby nasze kpiny zrozumieć.

Gość american beaute
a wiesz co jest dla mnie najwieksza glupota na swiecie ? ograniczenie umyslu, jakie m.in. reprezentujesz ty

Gość IMO13247
Ała! Znowu po oczach dostałem!

Gość american beaute
nie obchodzi mnie po czym "dostałeś", przyjmij w końcu ten fakt do siebie :P

Gość uhg
Przestań się wyżywać na facetach. ; >

Gość IMO13247
Jaki fakt? Stado osób przetoczyło sie po Twoim temacie twierdząc podobnie do mnie, w tym kobiety. A ty dalej pokazujesz nam swój niesamowity ośli upór poparty niewielką zasobnością umysłu.

Gość american beaute
Mam swoje zdanie i nie musze sie zgadzac z reszta, jasne ?

Gość american beaute
Sorry, nikt nie bedzie wmawial mojej winy, kiedy wina jest ewidentnie po drugiej stronie. Może mam jakieś inne poczucie sprawiedliwości hmm...

Gość uhg
poczucie sprawiedliwości to jedno, a obrażanie innych kiedy bronisz 'swojego zdania' jest nie fair. ; >

Gość IMO13247
Spoko księżniczko, masz prawo do swojego zdania. Trochę gorzej jest już, gdy zdanie owo opiera sie na fałszu. A do tego, że TOBIE SIĘ COŚ WYDAJE, to juz inna bajka.

Gość american beaute
Przecież inni też mnie obrażali, więc w czym problem ? To w kierunku mojej osoby poszły pierwsze obelgi...

Gość american beaute
mozesz mi wytlumaczyc, w czym przejawia sie moj falsz ?

Gość IMO13247
Czytaj ze zrozumieniem.

Tłumczę: na falszu = na błędnym przekonaniu.

Gość IMO13247
Dziękuje Mewa. A teraz poproszę o Twoją nagą fotke bo w tym drugim temacie jakos mi to umknęło.

Gość american beaute
Aha jesli dobrze rozumiem, falszem jest to, ze wg ciebie "wydaje" mi sie, ze to jego wina, a nie moja tak ? Dla mnie wina jest jego i zdania nie zmienie. Ja mialam szczere intencje, a to, ze ktos nie potrafi tego docenic, to dla mnie taki czlowiek jest malo wartosciowy

Gość american beaute
Wlasnie dlatego zadalam pytanie, czym przejawia sie moje bledne przekonanie ? Faceci nie sa warci usprawiedliwiania, po prostu jestes czlowiekiem albo nie, jezeli urodziles sie mezczyzna wcale nie jestes lepszy z samego faktu, ze masz jaja

Gość IMO13247
"Fałszem" jest to, że TYLKO facet jest winny gdy potraktuje kobietę jak zabawkę, zakładając oczywiście, że ta widziała kogo wybiera. To kto jest winien czekokolwiek w TWOIM związku zależy od punktu widzenia. On może teraz na innym forum żalić się jaką sukę spotkał...

Gość IMO13247
Kto tu mówi o byciu lepszym człowiekiem?! Jestesmy tylko szybsi, silniejsi, wytrzymalsi, więksi i bardziej inteligentni, nie czyni nas to lepszymi ludźmi!

Gość american beaute
No akurat moge powiedziec to szczerze i w 100%, ze nie mialby podstaw, aby tak twierdzic. Zreszta to bylo dawno, ale...ciezko mi teraz zbudowac zdrowy zwiazek :/

Gość american beaute
No to zauwaz, ze niemal wszedzie usprawiedliwia sie mezczyzn, jakby byli wrecz nadludzmi...

Gość IMO13247
Poproszę o przykłady.

Gość Nie zgadzam się z tematem
Miałem w swoim życiu kilka takich "kochających" tylko to ich "kochanie" cholernie bokiem mi wyszło, ale zaznaczę jednak że mimo łatki "skur..." przypinanych właśnie przez poprzedniczki i tak znalazła się ta właściwa, u 3/4 kobiet kochanie opiera się na wykorzystywaniu i jest to nic więcej jak tylko pusta deklaracja- jedna wielka ściema. Nie twierdzę że w przypadku Autorki tak było, ale temat w ogóle o kant dupy....

Gość american beaute
Najprostszym, najczesciej wrecz spotykanym przykladem, ktory walkuje sie wrecz od lat, dlaczego faceci pieprzacy sie z kim sie da nie robia na ludziach zadnego wrazenia, a taka sama kobiete wyzywa sie od szmat ? Robia to samo, a jednak tylko niewielka grupa ludzi jest w stanie to dostrzec

Gość hehe33
Facet pieprzący duża ilość przypadkowych kobiet jest DLA NORMALNYCH facetów z zasadami zwykłym tępym ruchaczem. Tak samo jak kobieta pieprząca się z byle kim jest szmatą. Banalne.

Gość american beaute
Szkoda, że tak mało tych normalnych facetów. No dobra, ale jeśli ktoś nawet tak uważa, to czy zachowanie tego "ruchacza" robi na nim wrażenie ? Watpie. Za to kobiety najchetniej by spalono na stosie.

Gość to_fakt
"Za to kobiety najchetniej by spalono na stosie." To nie wiele by ich spalono. Bo większość z was na takich ruchaczy leci z uwielbieniem.

Gość hehe33
Jakie ma na mnie robić wrażenie? Jest byle czym, proste. Nie interesuje mnie jego życie osobiste gdyż nie zamierzam się z nim wiązać. Mogę ewentualnie wyskoczyć na piwo. Mogę uważać go za gorszego. Natomiast skoro interesują mnie kobiety to oczywiste, że nie chce trafić na łatwą, więc taka cecha jest dla mnie istotniejsza.

Gość american beaute
jeszcze jest druga strona medalu...jedna kobieta drugiej podkopuje pod tym wzgledem dołki u facetow to baaardzo rzadko spotykane