Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość american beaute

Kazdy facet ktory potraktuje jak zabawke kochajaca go kobiete

Polecane posty

Gość Mornir...
ale ja mam powodzenie bo po prostu jestem przystojny ale to nie zmienia faktu ze piszę to co widzę

Gość Piterek iudciweufuiwe
IMO won-nawet nie potrafisz prowadzic dyskusji... aha, spojrzcie na to co mowilam wczesniej, jakie kobiety wy wybieracie Skoro uzywasz takich argumentow to starasz sie uciec od mysli, ze faceci, ktorzy pisali wyzej maja racje, to, ze uciekasz sprawia, ze wybierasz tych chamskich debili, ktorzy traktuja Cie jak szmate, nastepnie Cie rzucaja, co sprawia, ze szukasz ludzi, ktorym w necie mozesz wykrzyczec swoja nienawisc. Ja nie wybieram nikogo od razu mowie, bo bylem i jestem sam,

Gość IMO13247
Jezu, ona dalej. Doprawdy kobiety potrafią wykrzywić prawa logiki na niesamowite sposoby. I burzy sie jeszcze taka, że ma metke idiotki...

Gość american beaute
ja nie szukam ludzi na ktorych moge sie wyladowac, stwierdzam fakt, ze powinno sie kazdego takiego za jaja powiesic, bo to gorzej smierdzi niz gowno

IMO13247 Kobiety sie do tego nie przyznaja, ze nie chca normalnych kolesi, one chca sie wyszalec. Kumpel ulozyl teorie, ze kobieta dopiero po 30 szuka normalnego kandydata na meza hahha :)

Gość american beaute
mam wrazenie chlopcze, ze masz jakies kompleksy. chyba w dziecinstwie za duzo razy tak na ciebie wolali, ze teraz probujesz sie wyladowac w moim kierunku

No to nie popelniaj bledu zwiazywania sie z takimi ludzmi. Albo olej sprawe i zyj sama. Widocznie wybieralas sobie na partnerow swinie i chamy, normalny facet, ktory by Cie kochal nie potraktowalby Cie jak szmaty.

Gość american beaute
dobra, sa tu jakies kobiety ? bo widze tu stado niespelnionych w zyciu facetow, ktorzy musza jakos podnosic swoje ego, ze oni sa tacy wspaniali, a my zle

Gość american beaute
Juz wiecej nie popelnie tego bledu, na pewno. Najgorzej teraz, ze to sie odbija na moim obecnym zwiazku :/ Obwiniam faceta o wszystkie krzywdy pochodzace od mezczyzn i tu pojawia sie drugi problem

Gość IMO13247
To nie jest żadna teoria to fakt potfierdzony biologicznie. Około trzydziestki jest najlepszy czas na rodzenie dzieci, w dodatku zegar gwałtownie przyśpiesza i włacza sie desperacja. Natomiast ich wczesniejsze szaleństwa są wynikiem przesłań masowej kultury (muzyka, gwiazdy, dupne serialiki), na która kobiety sa wyjatkowo podatne jakby własnego umysłu nie posiadały.

Gość karatrynka

Ja niczego nie wyladowuje, tlumacze po prostu bledny schemat tego, co robilas. Znalazlas sobie kogos ? OK, obarczajac go za swoje dawne krzywdy mozesz doprowadzic jednak do tego, ze on Cie oleje, moze miec wrazenie, ze masz go w dupie.

Gość american beaute
kobieta, ktora kocha to nie suka frajerze. zapewne nastepna pryszczata ciota, na ktora nikt nie zwraca uwagi

Gość stasia 9090
jesteś pyskata ,i na jedną noc ,na drugą już cie nie zaprszą poszukają innej,a o ślubie rodzinie to zapomnij.

Gość american beaute
Jak moge o tym zapomniec i zaczac wszystko na nowo ?

i czesto tez jest tak ze po 30 jest pełno samotnych matek kyóre szukają frajera do wychowywania o łozenia na dziecko chama :O

Gość karatrynka
niestety, trudno ustrzec się od przedmiotowego traktowania przez facetów. Starasz się, aby związek opierał się na szczerości, uczuciach, a większość facetów ma to w dupie

Gość american beaute
jestem szczera a nie pyskata, a ty jestes tepa dzida, bo po 1 to nawet nie bylo na jedna noc, ani hmm nie bylo nawet seksu. wiec co ty mi pieprzysz za kocopaly ? a slub i dzieci beda, bo mam faceta i wiem, ze zasluguje na milosc

Gość american beaute
myslisz, ze to przez to, ze mialam slaby kontakt z ojcem ?

Gość karatrynka
american, nie ma sensu zapominać - jak przestaniesz być czujna, to znowu dostaniesz kopa...

Gość Znacie ten stary kawał?
Dlaczego kobieta ma o jeden zwój nerwowy więcej niż koń? Żeby nie chłeptała wody z wiadra, gdy myje podłogę. :D

Gość american beaute
To, ze bede ostrozna to wiem, moze nawet nie bedzie takiej potrzeby juz. Po prostu chcialabym wymazac to z pamieci

spotykałam się kiedyś z chamem, podobał mi się i w ogóle typ niegrzecznego chlopca... byłąm mloda i myślałam że dla mnie się zmieni.. gluptas byl ze mnie niesamowity. cierpialam jak bylo po wszystkim oj strasznie ale sama sobie bylam winna to fakt kobiety ciągną do takich jak cmy do ogniska. Dzis już się wystrzegam takich typów, czegoś się nauczyłam.

Panowie, nie wiecie o czym piszecie. Różni faceci się zdarzają, także świetni manipulanci. Niestety nic takiemu nie zrobisz gdy odkryjesz prawdę, a on pójdzie dalej i będzie krzywdził inne. Co innego jak dziewczyna idzie na 3 randce do łóżka - to z głupoty, a co innego jak facet przez rok ją rozpracowuje, a potem seks i znika.

Gość american beaute
No wlasnie o to mi chodzi, o cos dluzszego, a nie od razu przejscie do ceregieli

malinowa_konfitura..jedyna dobra odpowiedz tylko to jest straszne bo wyszalejecie sie z badboyami i potem szukacie normalnych jak trzeba sie stabilizowac

Gość Mornir...
"**cream** malinowa_konfitura..jedyna dobra odpowiedz tylko to jest straszne bo wyszalejecie sie z badboyami i potem szukacie normalnych jak trzeba sie stabilizowac" krotko mówiąc tamtym oddały serce (oraz cnotę) a teraz szukają frajera który da im kasę

Nie okazujcie zbyt szybko uczuc dziewczyny, uwazajcie na to. Otwarcie sie na kogos moze byc wielkim bledem.

Gość american beaute
aha, kasa tlumaczycie swoje nieudacznictwo, po raz kolejny gratulujemy panom, niech zyja w swoim swiecie usprawiedliwien