Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikit

160cm i 55kg to duzo???????

Polecane posty

Gość tikit
w dupe tam odchudzam sie

161 cm i 43kg, i nie wyglądam anorektycznie, raczej normalnie.

moim zdaniem autorka ma dobre wymiary a jeśli chce chudnąc to niech zrzuci ze 10 cm z brzucha ;)

Raczej nie ważysz aż tak dużo. Ale jeśli zle się czujesz to z 5kg możesz schudnąc. w talii masz za dużo na pewno. Ale to też zależy czy masz ciężkie kości czy nie tzn czy jesteś grubokoścista jak tu ktoś pisał, no i czy masz jakieś mięśnie czy sam tłuszcz. Ja mam 168cm wzrostu ważę 55kg i jestem bardzo szczupła. Często ludzie dają mi max 50kg albo i mniej. Moim zdaniem tez wyglądam szczuplej niż waga pokazuje. Ale to własnie zalezy od osoby. Ja na przykład mam ciężkie kości więc muszą one troche ważyc, do tego dużo cwiczę, więc jestes umięśniona, mięśnie też dużo ważą, dlatego tak własnie jest. Wiadomo że jak postawią obok siebie 2 osoby o tym samym wzroście i mniej więcej tą samą wagą, ale jedna wysportowana wycwiczona, a druga nie. to wiadomo, że mimo tej samej wagi będzie różnica jak miedzy niebiem a ziemią. u tej pierwszej troche wagi to będą mięsnie a u tej drugiej tłuszcz.

Gość Anulkaaaaaaggg
ja pierdziele laski wy zgłupiałyście?! Wszystkie chcecie wyglądać jak wieszaki? Opamiętajcie się! Tragedia z tym co tutaj czytam.. żal mi was

Gość dupka...
Kurde . dało mi to do myślenia bo ja mam 170 cm wzrostu i ważę 64 kg ;| jeszcze rok temu ważyłam 55 kg . teraz czuję się jak pulpet. nie ukrywam, ze lubie sobie pojesc . odkad przytylam mam duze piersi, ale tez jednoczesnie przytylam w brzuchu i juz nie mam tak plaskiego. jednak ci, co mnie znaja mowia ze jestem idealna i zebym juz wiecej nie tyła . masakra . chyba rzeczywiscie powinnam schudnac co? poradzcie...

Dziewczyny to czemu nie cwiczycie? jak się cwiczy to przecież zbija się częsc tych kalorii które zjadłaś i nie musisz trzymac takiej rygorystycznej diety ani sie głodzic

. ja mam 163 cm i waże 39-41 kg;))) i wcale nie jestem taka chodzinka;) zawsze wszyscy się dziwią, jak się waże;) wydaje mi się, że kg dużo nie powiedzą;) - ponieważ wiele zalezy od kości, itd

Gość moja waga
ja 170 iwaz 66 kilo i chciałabym na stałe przytyc jakies 3 kilo

waga ujdzie choć szczuplutka to już nie jesteś. Biust ok choć nie wiem ile masz pod biustem, różnica między talia ,a biodrami mała (powinno być ok 30 cm) masz męską sylwetkę

. . a ja już kiedyś się wypowiadłam w temacie odchudzania... nie ma nic gorszego niż dziewczyna WYCHUDZONA niejedzeniem... tak jak mówi Lipsss - NAJLEPIEJ ĆWICZYĆ... miałam koleżankę, która ważyła 60 kg, i chciała schudnąć...nie ćwiczyła, ale nic nie jadła, piła herbatki odchudzające , w dwa miesiące zrzuciła 8 kg, później kolejne 5 ... jej piersi stały się obwisłe, a ciało mimo, że szczuplejsze-mniej jędrne, take "wiszące"... włosy jej powypadały,straciły połysk, cera taka szara...wygląda niezdrowo, i na pewno ma mniejsze powodzenie !!! więc jeśli chcecie schudnąć- odpowiednia dieta, ćwiczenia, żadnych herbatek odchudzających,itd- bo wypłukują witaminy...

Gość moja waga
Monique888 do ogo to?

Gość no ja mam 158 i 53 kg
po tabletkach mi smigneło, ale nie jestem jakimś pulpetem tylko typową klepsydra no biust mam 65GG, takze takie 92- 67-91, chociaz tak do 49 chetnie bym zjechała :)

Gość moze owu..
a ja mam 160 i mam 45kg i mysle,ze jest ok. Tylko ze ja jestem baaardzo drobnej budowy,u mnie kazdy dodatkowy kg widac jak na dloni.I pupy nie mam wcale :( a tak o niej marze

no ja kiedys 43 kg ważyłam, ale figure miałam dzieciaka a nie kobiety, taki patyk, mysle ze to 49 to taka optymalna waga, Longoria wazy chyba 47 kg

I to się tylko tak wydaje, że cwiczenia są ciężkie, że się nie chce że się zmęczysz. Na początku tak jest że masz dosc, kolka łapie. Ale po kilku tygodniach cwiczen tak się to wkreca, że ja teraz nie mogę wytrzymac 2 dni bez biegania. już się nie mogę doczekac wiosny kiedy wsiąde na rower, uwielbiam pozniej taki fajny ból mięsni. Albo właczam muzyke i cwicze u siebie w pokoju az padne. na pewno każdy by polubił cwiczenia, tylko trzeba spróbowac i inaczej do tego podejsc.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii taaaam
ty masz wciecie w talii? pupe? ja mam podobne wymiary tylko w biodrach ciut wiecej i 158cm, mam figure ze srednim wcieciem w talii, niezbyt widocznym, nie wiem, jak mozna miec wciecie przy takich wymiarach!

no ja mam 158 i 53 kg -> w sumie tobie niekoniecznie mniej kilo by się przydało tylko jeśli już to ze 5 cm mniej w tali ;)

niby tak ale nei wygladam teraz chociaz jak pamela, mam pod biustem 63 cm, zapisałam sie teraz na taniec brzucha i mam nadzieje ze zgubie troche w talii

jeśli masz nadmiar tłuszczy na brzuchu to prędzej czy później zgubisz te parę cm :)

Gość 3tf311
Ja mam 162cm i 47 kg, marzę, aby mieć 51 =/

Gość scar tissue
w sumie to nic nie wiadomo, ja mam 57-59kg/160 cm i nie czuję się bardzo gruba (91/68/95) muszę tylko troszkę nad talią popracować, bo przez zimę coś przybyło ;) ale dla mnie 56 kg to optymalna waga, przy mniejszej wystają mi już kości na biodrach i na rękach :O

Gość 3tf311
i 22 lata kto zna sposob aby przytyc???

bez przesady az takich zapasów tłuszczu to nie mam :P jest raczej płaski

Gość kaRinKa_
165cm 47kg - dużo?

kaRinKa_ Co Ty w sam raz ,albo nawet za mało. ale to jeszcze zalezy jak wyglądasz bo czasem waga nie wskazuje

3tf311 -> to poćwicz aby nabrać masy mięśniowej :) kaRinKa_ -> raczej o co najmniej 3 kg za mało ;)

Gość kaRinKa_
kolana mi nie wystają ani żeber też nie policzysz

kaRinKa_ -> i dobrze bo my (a przynajmniej ja) wolimy kobiety a nie szkielety ;)