Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikit

160cm i 55kg to duzo???????

Polecane posty

Gość sdjkfhdskjfgndf
163cm i 64 kg buhahah. dziewczyny i wy sie martwiccie biedne o te 5kg za duzo :D:D. ja mam 10 do zzucenia i juz 3 plecialy:P. jak mialam 20 late wazylam 49kg.i mowilam ze jestem gruba. haha.

Gość zaciekawiona w tym temacie
hmm ja mam 172cm i waże 53 kg, chudziutka jestem, ale żebra mi nie wystają jak stoję, ewentualnie na leżąco:P

Gość mikifrikitiiki
no a ja ważę 54 kilogramy na 168cm i jak podniosę ręce do góry to wszystkie żebra można zliczyć na oko i jestem szczupła jedyne nad czym pracuję to uda nie chcę chudnąc, chcę poprawić jędrność moim zdaniem taka waga jest idealna może zadbaj zwyczajnie o jędrność ćwicz a nie stosuj żadnych diet ja mam swój układ ćwiczeń, dziennie 20 minut, plus twister i po tygodniu waga ta sama ale wyobraź sobie, że różnice już są widoczne gołym okiem udka i tyłek mają lepszy kształt, skóra jędrniejsza może też ćwicz ale nie zmieniaj wagi, po prostu popraw sylwetkę

Gość nothingggggggggggggggggg
ja mam 169 i waze 62 kg... nie jestem gruba.. nie wiem dlaczego piszecie ze niektore za duzo waza jak wg mnie ok.. ale to tez zalezy od budowy.. jedyne na czym pracuje to brzuch ale tez nie jest jakis wielki.. tylko jakbym wazyla 60 kg byloby super niektorzy powiedza ze za duzo..

nothingggggggggggggggggg -> bo liczą się też proporcje a nie tylko same kilogramy o czym część zapomina

no jasne :) denerwuja mnie takie kobiety ktore pisza ze maja np 165 i waza 45 i to dla nich za duzo.. no to jak one wygladaja.. u mnie odjac 4 cm z brzucha i bedzie idealnie ps. no pupe mam wieksza ale nie ogromna uda srednie ale mi sie takie bardzo podobaja. facetowi mojemu zreszta tez :).

mało któremu facetowi podoba sie mały, podobny do męskiego, tyłek ;]

no z tego co widze na tym forum dziewczyny mysla odwrotnie ... mysla ze jak beda drobniutkie to wszyscy beda za nimi biegali.. fajnie byc szczupla ale nie chudzizna laski

Gość to zadzwon sewfpjo
Ludzie ale macie problemy, a dzieci w afryce głodują...

Gość gimme_ more
ja mam 1.62 cm i obecnie waże około 47 kg w wakacje zawsze tyje (chyba po lekach na alergie) tak do max 52 i wtedy czuje się najlepiej, ale nie mieszcze się w żadne jesienno/zimowe ciuchy :D kiedyś podobała mi się taka figura dziecka - bardzo chuda, ale teraz stawiam na zdrowy wygląd :) jakie polecacie ćwiczenia na talie??? nie lubie brzuszków, może hula hop??

gimme_ more - no właśnie bo kobieta ma być kobieca a nie dziewczęca ;) parę dziewczyn chwaliło hula hop na kafe

Gość gimme_ more
Levviatan - ale czasami kobiety mają bardzo drobną kość, są filigranowe i lepiej wyglądają ważąc nawet te 45 kg (zwłaszcza kiedy mierzą ok 160 cm) wiem to po sobie, ważąc 45-47 kg jestem chuda, drobna ale jak "przypakuje" do tych 50 paru kilo robie się taki mały pulpet co nie wygląda kobieco, ani na pewno atrakcyjnie także ja ma zawsze dylemat co do wagi, zawsze jest mi źle... teraz jestem na etapie tycia (tak do 50 kg) przy czym chodze na basen i aerobic - zobaczymy jak bd wyglądać :)

gimme_ more -> ale są też takie którym parę kilo więcej niż normalna wręcz dodaje uroku :) i racja niektórym kobietom lepiej jak mają parę kilo mniej niż norma

Gość jachcechiiipsyyyyy
gimnee na talie twisterrr