Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ż strachhh

Za którym razem zdliście prawo jazdy?

Polecane posty

Wiesz charakter nie , ale z pewnoscia moge powiedziec ze jestes mila osoba , a nie jak co niektore dziewczeta pelne jadu...;)

Sebastos Ludzie kochają stereotypy, w każdej dziedzinie. Podziwiam bmw jako firmę, że tak długo utrzymują niezależność i wciąż jako tako, trzymają się własnego stylu. W ogóle niemieckie firmy samochodowe, są bardzo konsekwentne w budowaniu swojego wizerunku. Gdy pomyślę, co Brytyjczycy zrobili ze swoim przemysłem motoryzacyjnym, to po prostu mi żal, tych pięknych marek z których już prawie nic nie zostało. We Francji i gorzej i lepiej, bo utrzymał się peugeot i renault. Ale nikt nie zadbał o schedę po bugatti i wielu, wielu markach, które przed IIWŚ były synonimem luksusu i sportowych osiągnięć. Wszystko to poszło w zapomnienie. Świetnym przykładem jest historia marki alpine, które reanult, po prostu zmarnował, głupią polityką.

Gość plplplplplplplplplplp
wiesz Sebastos ty jesteś miły to i ja jestem miła ale zadzierać ze mną bym nie polecała;):p

Moim zdaniem BMW to jedna z najlepszych marek swiata dla mnie oczywiscie najlepsza ;) W Polsce wiekszpsc osob oczywiscie spoglada na ta marke przez pryzmat wlasnie stereotypow co ppsuje jej renome nieslusznie bardzo zreszta.Jest tez drugi rodzaj rodakow , ktorzy szkaluja ta marke , a tak naprawde sami by chcieli ten samochod tylko nie moga miec z roznych powodow .Ja sie nie przejmuje ani jednymi , ani drugimi , poniewaz sie staram byc zupelna przeciwnoscia tych stereotypowych posiadaczy tejze marki.Nawet gdyby 99% spolecznosci na mnie najezdzalo i tak nigdy nie zmienilbym marki na inna ;)

Gość eeeeee
Ludzie na temat piszcie co;) Ja zdałam za 2 jazdę bo teorię oczywiście za pierwszym-miałam 22lata.

No widzisz , to jestesmy podobni , ja tez sie umiem dopasowac do sytuacji i pokazac pazurek :P

eeeeee-temat umierał to podbiliśmy go innym wątkiem:p ale to dalej jest ten sam temat, niech nie mylą cię pozory:p

plplplplplplplplplplp-wiesz co CI powiem , ze myslalem o tym aby zalozyc watek o BMW o tej marce , aby mozna bylo pogadac o wszystkim , a nie tak jak teraz ze nas przepedzaja w sumie slusznie troche , ale z drugiej strony pnoc jest to utrzymujemy autorce top na gorze , mam nadzieje ze nam wybaczy ;)

właśnie chciałam pisać żeby się przydał jakiś temat o bmw:p albo coś w ten deseń, ale z drugiej strony pewnie by tam było pełno wpisów jakie to bmw niedobre;)

A mnie to w ogole nie zraza , niech sobie pisza , jesli beda choc dwie takie osoby czyli np. ja i TY ;) to juz jest sukces , tylko ladnie nazwac jakos ten topik i wstep ladny , takze spodziewaj sie takiego tematu , mam nadzieje ze wpadniesz :D

jeżeli takowy temat spotkam na swej drodze to na pewno wpadnę;) choć na kafe zbyt często nie jestem ostatnio

Gość pierwszym
w Stanach. Podobno teraz oplaci sie wielu Polakom przyjechac i zdac w Stanach i przetransferowac w Polsce.

:classic_cool: to od jutra wpadam częściej wypatrując spokojnego miejsca dla osób ceniących sobie bmw;)

No i pieknie :D Oczywiscie moja wizja tegoz topu bedzie sie odnosic do bmw glownie , ale rozmowy o czymkolwiek innym rowniez jak najbardziej wskazane i dozwolone:)

no to mam tylko nadzieję że topiku nigdzie nie przeoczę:) a teraz spadam spać bo za 4 godziny wstaję:classic_cool: także do następnego spotkania na kafe 🖐️

Cytrusowy Ty chyba nie widziałeś aut rasowych wieśniaków Polecam oglądać tvnTurbo - operacja tuning, tam Tede zaprezentuje Ci na koniec najlepsze "wypasione" fury Może Twoja kiedyś tam była? albo wpisac w google "wiejski tuning":P🖐️

Gość fsxdvdfbvtgbgsr
ja zadałam za 4 razem-19 lat:) raz na łuku, nastepny na wymuszeniu pierwszenstwa:D, nastepny na przekroczeniu predkosci:D, no a za 4 razem zdałam:)

Gość mialam 23 l., za 1. razem
:classic_cool:

Gość Franek82
zdałam za czwartym razem, tylko dlatego że dwa razy pod rząd u tego samego egzaminatora, poprzednim razem oblałam bo łajza źle lusterka ustawiłam i przy wjeździe na wiadukt poległam :D ale wszystko inne było ok i za następnym podejściem mnie przepuścił; egzamin zdałam w maju br, mam 28 lat i uważam,że prawko to moje największe osiągnięcie, ponieważ okupiłam je całą masą nerwów..

Gość kura z kurnika
za 1 . 18 lat