Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ż strachhh

Za którym razem zdliście prawo jazdy?

Polecane posty

Gość a ż strachhh

i ile mieliście lat?

Gość imie i nazwisko
za pierwszym, 19 lat miałam.

Gość hhkkddjjss
samochód, motor jedno i drugie za pierwszym lat 18/19 ale już wcześniej długo bez prawka jeździłam to nabrałam wprawy:p

czemu wiejskim?sebastos jest fajny,czemu szpanerem?bo nie zdawał po 10razy?:O

Gość hhkkddjjss
pewnie komuś nie chodzi o to że za pierwszym tylko że w wieku 17lat:p

hhkkddjjss Ja też wcześniej jeździłam ale to mi bardziej utrudniało zdanie prawka jak ułatwiało :D Zachowanie prędkości to dla mnie czarna magia - jak można jeździć 40/h :D Ale i tak oblewałam z głupoty raczej ja z niewiedzy ;)

Gość pata taj
Sebastos pokazal wtedy swoja karte rowerowa, legitymacje szkolna i mial egzamin w garsci :)

Napisalbym Ci kim jestes , ale masz to w opisie takze 🖐️ solsad! -dziekuje ;)

Kutas - ja sobie wypraszam, dzieckiem nie jestem. Nie obrażaj Jego - nie Tobie to oceniać ;) Luudzie ogarnijcie - kazdy ma w stopce co mu się podoba przecież,będziecie polemizować teraz?

No wlasnie sie zastanawiam o co mu chodzi , zazdrosny jest , a moze zakompleksiony ?

Gość lllflfllflf
Teoria za pierwszym .Jazda za trzecim . Nie moja wina że ten łuk był jakiś krzywy.

Gość plplplplplplplplplplp
dajcie spokój sebastos jest jak najbardziej spoko, to jedna z nielicznych osób która nie potępiła mojej jazdy bez prawka;) a że ma słabość do bmw to też jest pozytywne;)

Cytrusowy Ty chyba nie widziałeś aut rasowych wieśniaków :D Polecam oglądać tvnTurbo - operacja tuning, tam Tede zaprezentuje Ci na koniec najlepsze "wypasione" fury :D Może Twoja kiedyś tam była? 🖐️

plplplplplplplplplplp-dziekuje za zrozumienie , widac jsli u nas w PL ktos okaze pasje do BMW to od rzu burak , szpaner i wiesniak w jednym ;)

a co do tematu, to zdałam prawko za pierwszym razem 19lat choć nie wiem jakim cudem:) bo na miejscu egzaminatora to bym sobie prawka nie dała;)

a my sebastos już kiedyś pisaliśmy razem;)

ooo no właśnie miałam szpanerski nick pt "a ja mam psa" :p a teraz mam nawet dwa psy:p

Dla Ciebie zapewne urocze są wszystkie dziewczyny które jeżdżą bmw;)

Popieprzyło się wielu ludziom i do pewnych marek i przedmiotów dorobili całą "ideologię". BMW to była i jest dobra marka. Ostatnio mniej mi się podobają te auta, wolę starsze, jeśli chodzi o stylistykę. Lubię też inne marki, szczególnie te, które zachowały jeszcze jakąś oryginalność, stylistyczną i techniczną. Akurat bmw jeszcze spełnia moje wymogi. Ta zła legenda bmw, wzięła się z atrakcyjności tych samochodów. Od lat 60 i 70 mają wizerunek aut dla kierowców lubiących szybką jazdę i sportowy styl. To się po prostu mężczynom, rozmaitego autoramentu podoba i mnie też. Wolałbym mieć stare 635 niż współczesne, ale być może skuszę się na kilkuletnią 5 za jakiś czas i mam w dupie co o mnie powiedzą. Dla wielu to samochód "do lansu", a dla mnie niebieskie śmigiełko przypomina o lotniczych tradycjach firmy, słynnym Dixi i pięknych rekinach :)

Alez skad samochod moze kazdy nabyc , liczy sie osobowosc , co z tego jesli dziewczyna bedzie miec beemke ale charakter zepsuty ;)

przeklęte pragnienia-Swiete slowa tylko widzisz zyjemy w kraju gdzie sa ludzie , ktorzy jeszcze dlugo tego nie zrozumieja , ale co tam ja sie nie patrze co kto mowi i mysli ;)

no tak tak bo przecież tak mnie już poznałeś że wiesz jaki mam charakter ;) ;) :classic_cool: