Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qanka

Po co ludzie kupują wózki za tysiące?

Polecane posty

jak maja kase to niech kupuja, ja nie jestem taak bogata ale mnie w oczy nie kole ze ktos jezdzi wozkiem za 4 tysiaki:)

no właśnie, gośka, jak mogłaś napisać, ile kosztowała twoja pralka? żeby zaszpanować? tu na kafe panuje jeden słuszny trend - narzekać! że bieda, że wszystko drogie, że nie ma pracy/mieszkania/chłopaka/dziewczyny/pieniędzy itd., że mąż nie pomaga, teściowa wredna itp, wtedy znajdą się takie najmądrzejsze, ktore poradzą, żeby ruszyć doopę, nie narzekać, iść do roboty, wyprowadzić się, zmienić chłopaka/dziewczynę, rozwieźć się itd. I nie wolno pisać, że jest dobrze!!! Bo jak napiszesz, ze jest dobrze, to na pewno się chwalisz, szpanujesz i tyle:-P :-D

Gość i co to za sensacjaaa
Wózek za 2-3 tys. to żaden wyczyn, a raczej normalna cena. Może na taki wózek faktycznie nie każdego stać: http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=405 ale takie marki jak Quinny, Mutsy, Jane, Emaljunga, są dość popularne na polskich chodnikach, a każdy wie, ile kosztują. Każdego z moich znajomych stać na wózek za 2-3 tys. tylko, że nie każdy taki chce

Znów mama...dokładnie!!! Ktos dobrze wczesniej napisał, ze to ten ktorego nie stac pierwszy opluje tego co ma lepiej niz on! taka mentalnosc Polaka, zgnoic, wysmiac....ale absolutnie nie postarac sie zeby tez zyc na przyzwoitym poziomie:O

Gość ja też nie rozumiem wózkowego
szału ...pralka to co innego ja ponad 10 lat temu kupiłam pralkę za 8 tys Miele W 912... moi teściowie w tym samym czasie wymienili 3 pralki po 2-3tys.... średni powiedzmy 2,5X3=7,5tys!!!.... do tego nigdy ich pralki nie miały takich parametrów jak ta moja 1600 wirowanie, ochrona przed zalaniem, wyjątkowo cicha praca itp. więc dla mnie to jest OSZCZĘDNOŚĆ realna, no bo ile jeszcze mniej kłopotu -wiadomo jak się pralka zepsuje to nagły wydatek i kłopot ... w dodatku grozi zalaniem, zniszczeniem podłogi i kłopotami z sąsiadami jak się mieszka w bloku.... moja pralka zawsze jest niezawodna i gotowa, do tego REWELACYJNIE pierze - jak żadna tańsza. ...ale wózek? używa się go ledwie pół roku - dla mnie wywalanie kasy w błoto jak nic... szczególnie że te za 1,5tys mają dokładnie takie same funkcje jak te 2x droższe, ewidentnie płaci się za MARKĘ, a ja pieniędzy w błoto wyrzucać nie lubię. Takie jest moje zdanie.

Gość to już kwestia gustu....
jak ktoś kupuje osobno gondolę, potem spacerówkę i na końcu lekką parasolkę, a do tego dokupi fotelik z atestami np. maxi cos, to zapłaci praktycznie tyle samo, co za wózek 3-funkcyjny, a nieraz takim wózkiem 3-funkcyjnym można pojeździć przez 1.5 roku

Gość unialeszno22unia
Ja swój wózek kupiłam za 3,5 tysiąca zł Miała go Moja córeczka potem moja siostrzenica , dwóch kuzynów i jedna kuzynka potem wrócił do mnie bo urodziłam synka który tez jedził tym wózkiem. Wózek ma teraz 6 lat i jest w stanie dobrym i napewno jeszcze komus posłuży czasami watro wydac wiecej. http://tnij.org/kc6q http://tnij.org/kc6q http://tnij.org/kc6q

Gość pixis
jak kupisz za 500 to w ciągu tego pół roku może ci się 5 razy zepsuć, a pól roku to używasz z gondolą a spacerówkę później trzeba kupić więc jak następne 500, a może taką za 100 co po jednej jeździe po naszych chodnikach koła odlecą?? Jak kogoś stać to kupuje nawet za więcej. A jeśli chodzi o Inglesine, to stylistyka przekombinowana chyba jednak wolę "oklepany" wygląd wózka ale jak ktoś taki ma to jego sprawa, dobrze dla niego :)

Gość widac, ze biedota juz nie
masz wozek za 3 tysiace to jestes glupia. Oto definicja mam na tym forum:O Bo ciezko im pojac ze kogos stac na taki wozek i to nie kosztem zadnych wyrzecze. A, ze posluzy kilka miesiecy? Mialam sukienke za 2500zl, a wlozylam ja tylko 2 razy, ale chcialam ja i juz, bo piekna byla. Ot taka zachcianka. Podobnie z wozkiem, wybieramy drogi, bo posiada wiele funkcji i jest ladny:P

Gość goska co ma ktoska ale ty
Teraz wychodzi ze wszystkie zarabiaja po kilka tysiecy zlotych i kupuja pralki po 8000. Ja mam taka za 2000 i sluzy mi juz 7 lat. :) Wiec chyba lepiej na tym wyszlam niz ta osoba ktora wywalila 8000zl. Boze kochany , na kafe zawsze tak jest ze jak mowi sie o fnansach to jak czytam wpisy to czuje sie jak bym byla na liscie najbogatszych ludzi Forbs'a. Nie rozsmieszajcie mnie :D

Gość widac, ze biedota juz nie
goska co ma ktoska ale ty- czyzbys wrocila? Tak, tak mam na mysli ciebie od dwoch firm i znajomosci wszystkich wozkow swiata:D Pierdolisz w kolko to samo i tym sie zdradzasz idiotko:D

no ale czego ty oczekujesz? mamy sie zamknac i nie pisac o naszym zyciu na innym poziomie niz twoj? bo co? bo rujnujemy twoje dobre samopoczucie? widac gorzka to pigułka fakt, ze ktos ma lepiej....widac to po Twoich postach niestety:O

gosiu , chyba na mozg ci sie rzucilo. Jestem na kafe bardzo rzadko wlasciwie pierwszy raz od jakiegos miesiaca... wiem, wiem ze tobie trudno w to uwierzyc w koncu juz od 11 tu siedzisz tj 3.5h. Ok , bogaczki :D powodzenia zycze

Gość autorko jestes nienormalna
po co wozek za tysiace? a po co mieszkasz w domu, bloku? Mozesz rownie dobrze w kartonie:) po co kupujesz sobie torebke? Mozesz rownie dobrze chodzic z reklamowka:) po co kupujesz dziecku zabawki? mozesz sama przecciez zrobic:) i tak w kolko mozna by bylo, ale widze ze niektorzy i tak nie zrozumieja

Gość oj nie no
ale biedocie wali na łeb:D biedaczki z mopsu:D

ooo odezwala sie bogaczka. No lae czegoz innego mozna sie po kafe spodzieac? Tu kazdy ma kase i jezdzi BMW :D :D :D Tylko ciekwa jestem kto zaklada tematu w stylu " prosze o oddanie ubranek, wozka i jedzenia dla mojego dziecka bo nie mam z czego zyc"

Gość oj nie no
pewnie ty:D:D:D wysłac ci paczke kaszki zebraku?

Gość ja też nie rozumiem wózkowego
uważam że to BIEDNYCH ludzi nie stać na TANIE RZECZY :D gośka masz pralkę, która na 100% pierze gorzej niż moja- więc co to za interes? a w wózku żadne zdrowe dziecko nie pojeździ więcej niż1,5 roku :D ... no chyba ze ktoś 5 planuje :D ale ilu takich dziś jest?

a ty gosiu pisze na czarno a nie na pomaranczowo sie podszywasz. BO watpie zeby matki z kafe cie poparly (nikt sie na czarno nie wypowoada ) na pomaranczowo to moze kazdy. Taaa ja jestem biedota a wy jestescie bogaczki :D ale chyab takie co im sloma z butow wystaje.

Tak ciężko uwierzyć ci, że w kraju który ma 40mln ludzi może znaleźć się kilka osób, które mają podobne zdanie na dany temat ?? To jest naprawdę bardzo popularne forum. I zapewniam Cie nie jestem gośką, nick zaczerniłam przed chwilą, żeby nikt się nie podszył :p

Gość autorko jestes nienormalna
wczoraj tez sokarzala ze autorka tematu o wozku sie podszywa i pisze sama ze soba:D dzis uczepila sie goski. Chory czlowiek:(

Gość justfa
Ja kupiła wózek ponieżej 1000 zł -ZIPP 3w1 Adbor i mam wózek trzyfunkcyjny, z gondolą, z fotelikem i ze spacerówką. Lekko się prowadzi, gdyż jest na kołach skrętnych, łatwo się składa, ponadto moduły można zamontować przodem lub tyłem do kierunku jazdy:) dobry, funkcjonalny wózek w mądrej cenie.

Gość Mamuśka007
2000 czy 3000 zł na wózek 3w1 to wcale nie jest dużo, jeśli uwzględni się, że starczy dla dwójki dzieci i że potem się go za 500-1000 zł sprzeda. A nawet jeśli ma się tylko jedno dziecko, a wózek się wyrzuci, to i tak nie jest jakaś potworna cena i nie trzeba być bogaczem, żeby taki wózek kupić.