Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deriqa

25 letnie dziewice co o nich myslicie?

Polecane posty

Gość niezły doradca
deriqa...Obsesja to złe rozwiązanie...Do zakochania trzeba podejść inaczej i bez spinania.Najpierw znajomość , rozmowy, seks a potem reszta. Potrzebujesz doswiadczonego i prowadzącego, ale sama powinnas odchodzić otwarcie i na luzie, bo bedzie dramat.Masz straszne parcie i wystarczy trochę cie podkkręcić żebyś sie zakochała nieszczęśliwie.Panuj nad emocjami bo one cie wykńczą i nie żyj ideałami tylko normalnym zyciem.Bez otwarcia i spięcia.Inaczej nic z tego nie będzie dobrego

Gość deriqa
ale ja mam juz 25 lat to jak mam nie miec parcia!!!!! juz zaliczam sie do starych panien...

Gość nowy dokument tekstowy
deriqa witaj w klubie z tym, ze ja mam rok mniej od ciebie ;/

cream --> ale nie rozumiem co nie tak zmoim charaterem? wcale nie jestem taka rozrywkowa za jaka mnie bierzesz. dziewictwo stracilam w wieku 20 lat z facetem ktorego kochalam, a ze nie wypalilo no to trudno, tak w zyciu jest, nie bede przeciez rozpaczac . mojego obecnego faceta poznalam w pracy, na zadna milosc sie wcale nie kroilo, tak po prostu wyszlo, innego poznalam na internecie, jeszcze inni chodzil ze man do podstawowi i mieszkal blisko i jakos sie nasze drogi zeszly, na imprezie tez da sie poznac kogos. i tak jak cream pisal, szpilki i makijaz potrafia czynic cuda! po prostu zrelaksuj sie troche, facet to nie jest najwazniejsza rzecz w zyciu i jak zaczniesz tak myslec to wtedy zorientujesz sie ilu masz tak naprawde wokol siebie.

przeciez widac ze jestes rozrywkowa i tyle nas nie oszukasz :D aai autorka nie moze byc chamska w stosunku do podrywaczy chyba ze wyczuje ruchacza

Zdesperowana Domowa Żona..to sporo ich miałas ale skoro masz urode to sie nie dziwie i zas takie osoby jak ty wciskają ciemnote ze charakter jest waszy itp :D

Ja tam myślę ,że te tracenie cnoty na hura jest mocno przereklamowane. Ludzie się nakręcają w obecnych czasach w dobie internetu gdzie na 1 miejscu jest seks i wyuzdanie ,a to sprawia wrażenie ,że wszyscy w okół nas się sekszą na potęgę tylko nie my. Z moich kumpli to największy ruchacz przestał być prawiczkiem w wieku 17 lat ,a reszta to 20-23lata. gorzej z koleżankami bo one to tak 16-18lat.(chyba bo nie sprawdzałem )

Gość niezły doradca
deriqa...masz problem od poczatku z emocjami i musisz przejśc terapie albo pierwszy luźny związek zanim sie ogarniesz. Inaczej tego nie widze. Skoro jesteś zdesperowana, to wybierz sobie faceta sensownego do pierwszego razu i gadania.Napięcie ci zejdzie, ale facet musi być mądry, bo inaczej wtopisz

70% lasek w wieku 18-25 mysli ze na 1 randce bedzie seks i na takie cos są przygotowane czyli jak ktos ma yurode to w miesiąc zaliczy 15 lasek

cream --> ty myslisz, ze ile ja mam lat? 10 lat minelo od stracenia dziewictwa no to troche doswiadczenia tez mam. mam za soba 2 wieloletnie zwiazki, kilka kilkumiesiecznych. od ponad 3 lat jestem z jednym facetem, narzeczonym, mamy dziecko (planowane) no to i nie zapowiada sie na wiecej (mam nadzieje:).

no przyznaj sie napewno masz z 6 na koncie :D chodzi o to ze uroda wiele ułatwia nie ma po równo gdyby wszyscy ludzie byli idealni to by było sprawiedliwie a tak są lepsi i gorsi

cream --> jezeli chodzi o to co powiedziales ze ja wciskam ciemnote ze charakter jest wazny, nie, nie wciskam takiej ciemnoty, ludzie dobieraja sie na swoim "poziomie" jezeli chodzi o wyglad, ci brzydcy musza sie bardziej starac, i kazdej dziewczynie pisze, ktora mowi, ze jest brzydka, zeby zaprzyjaznila sie z ostrzejszym makijazem, ktory naprawde potrafi wiele zdzialac - pal licho charakter.

o jakim poziomie ty mówisz ??? kazdy wie ze takiego czegos nie ma jedynie hitlerowcy by byli wstanie takie cos zrobic kazda laska wymaga przystojniaka facet wymaga aby sie laska mu podobała a lasce musi sie facet podobac+ musi byc taki aby kolezanki jej zazdrosciły nie pisze o rzeczach materialnych bo to inny etap

"+ musi byc taki aby kolezanki jej zazdroscił" w LO i na początku studiów tak potem ważne aby się jej podobał ,a zdanie koleżanek się mniej liczy bądź wcale. 2 to jest też wyznacznik dojrzałości kobiety.

raczej nie jak trzeba stabilizacjii to wtedy sie wybiera kogos na tym samym poziomie przeciez nie od dzis wiadomo ze im ładniejszy człowiek tym ma więcej partnerów seksualnych obojętnie laska czy facet

" wystarczy ,że będziesz normalny z wyglądu tak jak 70% facetów " nie bo potem juz wchodzą w gre rzeczy materialne : mieszkanie samochód obecnie na swiecie rządzą kasa , uroda reszta to marne tło i przykrywka która ma sprawic ze jestesmy kims innym niz naprawde

cream przestań pierdolić idzie wiosna to zacznij się spotykać z kobietami powoli i się nauczysz co i jak może zejdzie Ci rok/2 na zdobywanie doświadczeń ,ale jakoś powoli ruszysz do przodu.

chociaz znam przecietnych z wygladu facetow ktorzy sa super seksowni, maja pociagajacy charakter, sa pelni poczucia humoru, podziwiani, potrafia sie ubrac, dopasowac fajne perfumy, to tez jest wabik na kobiety. kobiecie imponuje pewnosc siebie.

"mieszkanie samochód obecnie na swiecie rządzą kasa " no zgadza się ,ale przecież mając prace nawet za te 2k/rękę mozna się tego powoli dorobić. chyba że kręcą Cie tylko bananowe laseczki co stary daje im kieszonkowe 2tysie/miecha to takie sobie daruj.