Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deriqa

25 letnie dziewice co o nich myslicie?

Polecane posty

Gość świadek z ciemnej strony mocy
Monique888 nie żyję jak pustelnik, mam kolejną uczelnię, pracę, znajomych, żyję normalnie wśród ludzi. :) Nie wiem, dlaczego nie było dotąd okazji, może dlatego, że nie chciałam tego robić z kimś przypadkowym, kogo słabo znam - zresztą te znajomości zwykle urywały się szybko, zanim zdążyły się rozwinąć, więc może to i dobrze. Każdą znajomość, nawet krótką, odchorowuję, choć to nigdy nie było nic poważnego... No i z mojego doświadczenia mogę też powiedzieć, że facetów dziewictwo odstrasza lub zniechęca, Może bardziej to drugie, bo przecież bać się nie ma czego, ja nie gryzę. I naturalne jest wtedy ochłodzenie znajomości przez delikwenta, a zaraz potem wybór doświadczonej partnerki.

Monique888 Z resztą o czym my rozmawiamy widać jesteś jedną z tych bezstresowo wychowywanych dzieci więc nasze spostrzeganie świata jest odmienne. PROSTE.

Gość Matrix...
to ilu już miałaś?

Arqen- Jakoś się trzyma ?to sprawa dyskusyjna.. czyli Ty pewnie pisowiec? Sympatyk partii, jeśli już.

Gość intelektualistka_87
może niech poszuka na portalach randkowych..wiadomo istnieje jakieś niebezpieczeństwo, ale bez przesady znowu. Znajdzie jakąś bratnią dusze, najpierw długie rozmowy, później spotkania i jakoś się rozkeci. ja ma kilka par wśród znajomych (małżeństwa), któe poznały się na takich właśnie portalach...

Gość coatlique
deriqa - masz beznadziejne podejście do tematu co cię obchodzi, co myślą o tobie ludzie z neta? jak każą ci się rozdziewiczyć z jakimś menelem, to pójdziesz i mu dasz? możesz to zrobić z przystojniakiem na imprezie - będziesz miała ból, niesmak i obrzydzenie do seksu na przyszłość z jednym. laski opisywały tu już takie przypadki. jeśli masz ciśnienie wyłącznie na seks, to źle z tobą.

Nie od razu z menelem ,ale jeśli dziewczyna nie potrafi poznać interesującego faceta ( nie mówię ,że musi to być super przystojniak itd) to coś jest nie tak.. jeśli przez tyle lat nie poznała takiego tzn ,że ,albo ona jest bardzo mało interesująca ( choć nawet takie jakoś poznają fajnych facetów) albo za bardzo wymagająca.. w\albo ma jakąś tramę z dzieciństwa itd. w kazdym razie coś jest nie w porządku

Skad sie biora tacy co wola doswiadczone?Ano stad ze poprstu nie umieja sie obchodzic delikatnie i uciekaja przed dziewicai.Boja sie ze niepodolaja zadaniu, i sie zblaznia.Druga strona jest taka ze wola zamoczyc szybko niekoniecznie dobrze.Dziewica to sama przyjemnosc,mozna ja pomalu wprowadzac w tajniki seksu,oraz nauczac,a w przyslzosci czerpac z tego korzysc,i chodzic dumnym ze sie bylo i jest tym jedynym:)

Gość coatlique
Monique888 napisała: "mam takie poglądy ,że w Polsce przydało by się ludziom troche więcej tolerancji" to dlaczego twoja tolerancja nie obejmuje 25-letnich dziewic? :P chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa.

Obejmuje niech sobie robią co chcą i nie mam zamiaru ich prześladowac ,ale uważam ,że to poprostu dziwne i tyle.. Natomiat nic dziwnego nie uważam w tym ,że 17 ,18 latki uprawiaja seks

"Dziewica to sama przyjemnosc,mozna ja pomalu wprowadzac w tajniki seksu,oraz nauczac,a w przyslzosci czerpac z tego korzysc,i chodzic dumnym ze sie bylo i jest tym jedynym" Najlepiej w małżeństwie po ślubie. Wtedy nie ma tego strachu przed odrzuceniem. A wzajemna bliskość sprawi, że mechanizmy popędowe uruchomią się same.

ale nawet po waszym wypowiedziach widać jakie sa poglądy w naszym kraju..prawie jak w krajach arabskich ..

"Natomiat nic dziwnego nie uważam w tym ,że 17 ,18 latki uprawiaja seks" Taa... A potem rozwody, zdrady, samotne matki etc.

Ja bym sam chciał dziewicę taką w wieku 19-22/23 lata myślę że jeszcze jakiś % jest być może więcej niż się spodziewam. Czuł bym się lepiej psychicznie bo dla mnie pierwszy raz to będzie pewne przeżycie ,a w momencie gdy ona to już będzie miała za sobą to dla niej seks będzie bardziej powszedni i normalny. Jak nie dziewice to chociaż taką wyposzczoną:P żeby też była napalona i nakręcona ,a nie tylko ja.

Gość Matrix...
super prawiczek Ja bym sam chciał dziewicę taką w wieku 19-22/23 lata myślę że jeszcze jakiś % jest być może więcej niż się spodziewam. Czuł bym się lepiej psychicznie bo dla mnie pierwszy raz to będzie pewne przeżycie ,a w momencie gdy ona to już będzie miała za sobą to dla niej seks będzie bardziej powszedni i normalny. Jak nie dziewice to chociaż taką wyposzczoną żeby też była napalona i nakręcona ,a nie tylko ja." w tym wieku są dziewice na pewno, pytanie tylko czy znajdziesz ładną

Gość coatlique
"ale uważam ,że to poprostu dziwne i tyle.." a dla mnie dziwne jest dawanie dupy dla sportu, no i co z tego?

Arqen- są samotne matki bo młodzi ludzie nie są wystarczająco poinformowani o antykoncepcji niestety niestety nadal to temat tabu. a 17 ,18 lat to już jest wiek na seks ,a niektorzy jak slyszą ,że w tym wieku dziewczyna poszła do łóżka z chłopakiem to się łapią za głowię. Tez miałam tyle lat i uważam ,że to było w sam raz

Moje stanowisko jest takie, że kiedy kobieta chce uprawiać seks, w tym ten bez zobowiązań, to mimo wszystko liczy na jakiś szacunek. Kiedy facet chce to robić, traktuje chętną kobietę jak szmatę, która dostał gratis do swojej zajebistości. Gdybym kiedyś była mądrzejsza, chciałabym być dziewicą do ślubu.

ładną może być trudno bo jednak ładne dziewczyny są częściej wystawiane na pokuszenie od przystojnych facetów (bo ja muszę jednak jakąś inicjatywę wykazać nawet jak na mnie leci sama) ,a ładna laska jest podrywana co chwila więc musi mieć mocniejszą blokadę niż np ja. Ja mam okazje powiedzmy 2/3 na rok ,a taka laska ma pewnie 2/3 na miesiąc.

Gość Matrix...
Monique888 Arqen- są samotne matki bo młodzi ludzie nie są wystarczająco poinformowani o antykoncepcji niestety niestety nadal to temat tabu. a 17 ,18 lat to już jest wiek na seks ,a niektorzy jak slyszą ,że w tym wieku dziewczyna poszła do łóżka z chłopakiem to się łapią za głowię. Tez miałam tyle lat i uważam ,że to było w sam raz" a od tamtej pory ilu już było?

Gość coatlique
'odpowiedni wiek' to jest na wyrastanie zębów, a nie na seks :O do seksu jest potrzebny odpowiedni partner.

Gość Matrix...
Monique888 5.. i nie wtydze się tego" a teraz jestes sama?