Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deriqa

25 letnie dziewice co o nich myslicie?

Polecane posty

no własnie więc pisze ze uroda + kasa = sukces(wielu facetów/kobiet) większe szanse na lepszą prace i bardziej udane zycie towarzyskie

Gość Adammmmmmmm
"wiadomo ze jezeli chodzi o sam seks to nie uprawiasz go z charakterem tylko z cialem." Seks z samym ciałem nazywa się nekrofilią.

Myślę ,że coś z nimi jest nie do końca tak..Sorry ,ale od pewnego wieku seks jest zupełnie normalny więc po co z niego rezygnować?

Zdesperowana Domowa Żona..pewnosc siebie daje wygląd i kasa powinnas to wiedziec . ty jestes pewna siebie?

Gość świadek z ciemnej strony mocy
deriqa, ja tak samo jak Ty 🖐️ tylko mam o rok więcej. I też wychowałam się bez ojca, i jeszcze pod kilkoma Twoimi stwierdzeniami mogłabym się podpisać.

Monique888 seks jest jak narkotyk więc puki się go nie zasmakuje to sie nie wie co traci i jest "luz". Jedynie męczące są opowieści znajomych i widok par.

ale jeżeli ktoś nie chce sesku to oczywiście nic mi do tego .ale uwazam ,że taka osoba ma albo prolemy emocjonalne np wynikajace z dziecinstwa, albo jest przesadnie religijna, uczuciowa bądź nie potrzebuje seksu .. w każdym razie normalne to nie jest żeby kobieta w tym wieku nie uprawiała nigdy seksu

Monique888 ale to nie jest rezygnacja z seksu. Nie mogłam z niego zrezygnować, bo do tej pory nie miałam jeszcze okazji go uprawiać, chyba głównie dlatego, że nie miałam z kim.

"Jedynie męczące są opowieści znajomych i widok par." Najlepiej ignorować to, i/albo myśleć wtedy o czymś innym.

Monique888 I to wcale nie znaczy, że nie chcę. Niesamowite dla jak wielu osób z kafe pewne sprawy są albo czarne, albo białe. W życiu jest znacznie więcej kolorów i odcieni.

super prawiczek- a dlaczego tak uważasz? ja uprawiam seks od paru lat ,miałam też różnych partnerów i jakoś nie zatraciłam sie w nim..i nie uważam to za coś złego nawet to ,że kochałam się z wieloma facetami

"cream --> tak, jestem pewna siebie, ale nie rozumiem do czego zmierzasz.." Jesteś pewna siebie bo masz ku temu podstawy. Nie daj Boże zostawia Cie facet + tracisz pracę i skrzydełka podcięte....

świadek z ciemnej strony mocy - nie wierze ,że zupełnie nie miałąś z kim.. to może nie nawiązujesz kontaktów z ludźmi? albo jesteś brzydka ? nie wiem ,ale coś jest z Tobą nie tak

zresztą znam i brzydkie dziewczyny co uprawiają seks ,a nawet mają mężów i dzieci więc to pewnie nie jest powód ...

Zdesperowana Domowa Żona..juz ci wyjasniam . zyła sobie kiedys zdesperowana dziewczynka domowa posiadała urode dzieki której mała pełno adoratorów i nie musiała sie wysilac i nic nie robic bo miała cos czego większosc nie miało czyli urode z wiekiem to sie sobie uswiadomiła ze jest ładna i moze rządzic na rynku uczuc i seksu bo nawet facet który ma zone jest do zdobycia dzięki temu zdobywa pewnosc siebie którą otrzymała od ludzi i przedewszystkim od urody rozumiesz juz

I zastanwaia mnie dlaczego w naszym kraju ciągle jest przekonanie ,że seks sam w sobie jest zły. Ze im więcej ma się partnerów tym gorzej ,że najlepiej to tylko po ślubie i takie osoby trzeba chwalić. I ,że jeśli 25 latka jest dziewicą to zasługuje na pochwałę bo ona taka święta ,ale 18 latka jak uprawia seks to już ladacznica

"super prawiczek- a dlaczego tak uważasz? ja uprawiam seks od paru lat" nie rozumiem teraz do czego zmierzasz ja tylko napisałem ,że seks jest jak narkotyk i puki sie go nie spróbuje to nie jest aż tak ciężko żyć bez niego. Ty miałaś wiele partnerów OK twoja sprawa widocznie jesteś bezstresowa dziewczyna. Ja jestem/byłem bardziej bojaźliwy ( wychowanie + geny ) więc swój popęd hamowałem ,a okazje owszem miałem i to kilka ,ale zawsze coś mnie blokowało( stres najprawdopodobniej i mój chory rozsądek)

Gość Matrix...
Monique888 I zastanwaia mnie dlaczego w naszym kraju ciągle jest przekonanie ,że seks sam w sobie jest zły. Ze im więcej ma się partnerów tym gorzej ,że najlepiej to tylko po ślubie i takie osoby trzeba chwalić. I ,że jeśli 25 latka jest dziewicą to zasługuje na pochwałę bo ona taka święta ,ale 18 latka jak uprawia seks to już ladacznica" kiedyś byś sie nie zastanawiała bo by cie ukamienowano

Monique888..masz dziwne poglądy ale jak chcesz to seksij sie z kazdym facetem poza mną :)

teraz w polsce jakby ,, moherowe berety " się dowiedziały z iloma spałam pewnie też by mnie chciały ukamienować :D no i to jest właśnie staroświeckie myślenie.. ale w końcu Polska to państwo kościelne prawie ...

"I ,że jeśli 25 latka jest dziewicą to zasługuje na pochwałę bo ona taka święta ,ale 18 latka jak uprawia seks to już ladacznica" To się nazywa hipokryzja.

"I zastanwaia mnie dlaczego w naszym kraju ciągle jest przekonanie" ..bo żyliśmy ponad 200lat w niewoli ? ( licząc od rozbiorów) i dopiero od 30 lat mamy pseudo wolność ? ...za 20-30 lat jak powymiera starsze pokolenie będzie u nas luz jak na zachodzie. Już to widać po ludziach w wieku 20lat i mniej.

"ale w końcu Polska to państwo kościelne prawie ..." I dzięki temu jeszcze jakoś się trzyma.

za jakis czas bedzie dzicz :D jeszcze dojdzie do tego ze bedziemy zyli w stadach :D czyli rodzina upadnie a powstanie stado

**cream**- mam takie poglądy ,że w Polsce przydało by się ludziom troche więcej tolerancji i ,że powinni zrozumieć ,że seks nie jest niczym złym jeśli tylko partnerzy dbają o swoje zdrowie ,lub się zabezpieczają Na wszystko przychodzi w życiu czas , na pierwszy pocałunek ,pierwsze dyskoteki, na zabawę i obowiązki i na seks też przychodzi ta pora. Jak ktoś nie chce to jego sprawa ,ale nie wie co traci :P no i niech nie poucza innych jak mają żyć