Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiull26

Czy jest coszłego w tym że się "puszczam" ??

Polecane posty

Gość rere kum
do szowinisty- a ja znam parę związków, które zaczęły się od łózka. Co człek to obyczaj... jeden chce dziewicy a inny obytej. Jeden czeka tygodniami, a drugi nie. Każdy ma swoje zasady i najlepiej jak spotka osobę z którą się dopasuje.

Gość Makusz..
rere kum - jestes ateistka?

Gość całkiem do rzeczy
kasiull...juz cię lubię...To jest konkret i na temat...znałem taka podobną...ale się urwało, bo sciemniała

Gość Makusz..
pewnie był slub w kosciele i biała suknia

Gość rere kum
nie, ale ślub miałam cywilny:P widać, ze mało wiesz o życiu i lepiej na kobietach psy wieszać... nawet nie zapytałeś na temat przeszłości mojego męża... a prawiczka sobie nie brałam. A co tu wiara ma do tego? Wierzę. Ale to Bóg mnie oceni, a nie ksiądz, co gosposię na boku dopieszcza a z ambony grzmi o moralności.

Gość Makusz..
no to zwracam honor, ze przynajmniej tyle

Gość Makusz..
kasiull26 jestem szowinistą -- nie pójdę do łóżka na pierwszej randce z potencjalnym kandydatem do związku" jezeli chodzi o kwestie techniczne to robisz to u siebie w mieszkaniu czy u tego faceta?

" jestem szowinistą -- nie pójdę do łóżka na pierwszej randce z potencjalnym kandydatem do związku" czyli osoba z którą wiąze sie przyszłosc ma czekac najdłuzej no pięknie :O

Gość Makusz..
pewnie temu da dopiero po slubie :D

robiłam podobnie jak byłam młoda tylko dupą umiałam facetowi zaimponować, jak chcialam i mogłam imponować czymś innym to nie było zainteresowanych już bo już dostali co chcieli więc o co tu się starać? Teraz? zero seksu od 4 lat zero facetów, zmieniłam priorytety i dupy nie dam byle komu tylko że byle kto chcialby tę dupe mieć, pomyśl trochę w przyszłośc dziewczyno

Ginjal => Teraz to się możesz cenić... Przechodzona baba to nie dziewica. Traktować tak samo nikt cię nie będzie.

Gość sylwiiiaaa
Nie przejmuj się, mam podobnie jak Ty tyle że u mnie trwa to troche dluzej jesli seks jest fajny za pierwszym razem.

Gość Przecieć wiadomo, że
cichodajki prawie zawsze źle kończą: albo w tym swoim tańcu z fallusami nie zorientują się zawczasu, że są za stare na kandydatki na żonę (przy ukrywaniu swojej przeszłości), ale złapią jelenia, który nie potrafi oddzielać ziarna od plew i się kapnie dopiero po czasie i wtedy się wszystko sypie, albo sypie się małżeństwo z jeleniem po jej zdradach w trakcie małżeństwa, które są na 100% pewne w przypadku takich kobiet reasumując: albo kobieta chce brać z życia jak najwięcej i wtedy po przeminięciu młodości i na starość zostaje sama w rynsztoku z opinią degeneratki albo chce mieć męża i rodzinę wtedy żyje w rodzinie z szacunkiem otoczenia, bo to małżeństwo z porządnym mężczyzną daje kobiecie wartość w społeczeństwie

Gość już nie młódka
małżeństwo z porządnym facetem daje kobiecie szacunek w społeczeństwie? ja pierdziu, kto tak mysli, co za bzdura!

do już nie młódka "małżeństwo z porządnym facetem daje kobiecie szacunek w społeczeństwie? ja pierdziu, kto tak mysli, co za bzdura!" ale ty głupia jesteś :D, że takich elementarnych praw nie znasz

Gość sylwiiiaaa
"małżeństwo z porządnym facetem daje kobiecie szacunek w społeczeństwie" teoria rodem ze średniowiecza

""małżeństwo z porządnym facetem daje kobiecie szacunek w społeczeństwie" teoria rodem ze średniowiecza" w relacjach damsko-męskich nic się nie zmieniło i nigdy się nie zmieni, a ci co się nabierają na ten pseudonowoczesny bełkot o równouprawnieniu itp. bzdurach sami przez to mają problemy w życiu

Gość sylwiiiaaa
ale co zlego w tym ze ludzie chca sie wyszalec przed slubem? Jezeli robia to po nim to wtedy juz nie jest fair. Ja sama wolalabym miec za meza faceta ktory jadl juz nie z jednego gara a nie jakiegos prawiczka ktory sie rozszaleje po slubie. Kiedys dzialo sie to samo, kobiety gziły się po krzakach tylko sie o tym głośno nie mowilo.

kobieta, która się puszcza/ła niegdy nie była szanowana przez mężczyzn i nigdy nie będzie - a dlaczego i czy to jest sprawiedliwe, to już dziewczyny, inna sprawa

Gość sylwiiiaaa
Przecieć wiadomo, że tutaj przyznam Ci rację, na szacunek zawsze trzeba sobie zasłużyć, jednak wypracowuje go sie na wielu polach, tylko głupcy oceniają kobiete na podstawie jej zycia seksualnego a nie osiagniec

"tylko głupcy oceniają kobiete na podstawie jej zycia seksualnego a nie osiagniec" jakich osiągnięć, daj spokój :D wszystko ci się pomieszało, to wartość mężczyzny ocenia się na podstawie jego osiągnięć muszę popracować, za długo już tu wiedźmy siedzę na tym waszym forum

Gość sylwiiiaaa
Widze ze tobie nic sie nie da przetlumaczyc, masz zasciankowe myslenie. Nie wiem jak z toba ale ja takowe posiadam i nikt nie smial nazwac mnie dziwka przez to ze lubie sobie pofolgowac z mezczyznami 🖐️

Gość sylwiiiaaa
trace tu czas wiec do widzenia

Gość do rere kum
ciekawe czy maz jest zadowolony z twojej przeszlosci

Gość do sylwiiiaaa
a partnerowi bys sie przyznala do przeszlosci?

Gość sylwiiiaaa
Nie widze tu nic do ukrycia, prostytutka nie jestem

Gość sylwiiiaaa
zwykła szmata ze mnie

Gość sylwiiiaaa
podszywie nikt mna podlogi nie zetrze