Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna19kkkkk

CZARNY ŁABĘDŹ, podobał wam się film?

Polecane posty

Gość skopiowane z fimweb
niemialyscie takiego dziewnego uczucia kiedy jej matka byla tak blisko jej..?. nie wiedzialam dlaczego mi sie cos nie podobalo. i przeczucia mialam jednak dobre ale nie wiedzialam do poki nie przyczytalam interpretacji z fimwebu.

Gość Justyna19kkkkk
Miałam.. szczegolnie przy tym torcie i przy kwestii "jestes na mnie gotowa" ? ale jakos to zostawilam, film lecial a pozniej nie zastanowilam sie nad tym glebiej .. zadzwonilam po przeczytaniu tego do chlopaka i on "aaa, rzeczywiscie rzeczysciwie !"

Gość skopiowane z fimweb
ja chyba obejrze jeszcze raz :D:D:D

Gość Justyna19kkkkk
Chyba robimy dobrą reklamę filmu :D powinni nam zapłacić. A jak sobie poradziliscie z tymi okropnymi scenami? moj chlopopak po prostu umieral gdy lamaly sie kosci,a ja najbardziej przezywalam tą z palcem, zadziorkiem ktorego tak ciagnela ... aahh.. feee... nie moglam patrzec. ale i tak patrzyłam. Przez palce :D:D:D:D

Gość nie podniejcacie sie tak
to tylko czyjas interpretacja:D Nie napisal tego rezyser, a zwykla osoba, ktora film obejrzala. A interpretacje kazdy ma wlasna i wcale nie oznacza, ze tylko ta jedna jest sluszna. Owszem daje do myslenia, ale do mnie np. nie trafia. Mam swoja, ale nie bede wam psuc przyjemnosci z podniety jaka wam ktos dostarczyl:D

Gość skopiowane z fimweb
Czytalam kilka interpretacji i ta wlasnie mi najbardziej przypadla.;) kazdy ma swoje zdanie .ty sie podniecaj do swoje interpretacji masz do tego prawo:D. Sceny z lamanymi kosciaki lub zadziorkiem nie zrobily na mnie duzego wrazenia moze dlatego ze jestem fanka horrorow;)

skopiowane z filmweb ___ ja tez poczulam sie glupia po przeczytaniu Twojego posta ;) wiedzialam ze cos jest na rzeczy ale nie wpadlam na to. nie chcialo mi sie wierzyc zeby tak okrzyczany film byl jedynie wciągającą historią baletnicy z paranoją i szczerze nie dawalo mi to spokoju, mialam dzis oglądać drugi raz a bardzo tego nie lubię ;) teraz wszystko jest dla mnie jasne jak słońce, dzieki :)

Gość skopiowane z filmweb
dziewczyny ja sama nie wiedzialam do konca jak interpretowac ten film dlatego duzo czytalam o nim. ciesz sie dzieki tej interpretacji wam tez sie wyjasnilo kilka pewnych kwestii. pozdrawiam.

Gość skopiowane z filmweb
dziewczyny ja sama nie wiedzialam do konca jak interpretowac ten film dlatego duzo czytalam o nim. ciesz sie dzieki tej interpretacji wam tez sie wyjasnilo kilka pewnych kwestii. pozdrawiam.