Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flooov

Najgorsze kierunki: turystyka, socjologia, pedagogika-

Polecane posty

Gość flooov

Po co ludzie studiują turystykę, socjologie i inne tego typu kierunki, przecież po socjologii jest tak jak po filozofii, musi się czlowiek ozapieprzać i huja z tego ma, czyt. bezrobocie! Tak samo tabuny ludzi studiujących turystykę i rekreacje- no pytam się na huj? gdzie ci ludzie mają mózgi i gdzie planują znaleźć wszyscy prace? Tak samo masa znajomych studiuje kosmytologie np 2letnia. To nie lepiej było iść do szkoły sredniej o takim profilu/ zawodzie? Ludzie to nie te czasy że liczyl sie papierek i bylo sie kimś, teraz trzeba skonczyć na prawde coś porządnego żeby to sie wogóle liczylo. Wkurwiaja mnie ludzie którzy studiują takie posrane kierunki, byle by tylko sie nieorobić a papierek zrobić.

Gość gawel od pawla
i jeszcze do tego przereklamowane zarzadzanie i marketing...

Gość amfireriusz
Spierdalaj! Co masz do pedagogiki?

Gość flooov
No właśnie! A stado ułomów z mojego otoczenia poszło na studia które nawet tak sie nie powinny nazywac! Byleby tylko sie nie orobic

Gość boa boazeria
ja studiowałam turystykę, kierunek bardzo przyjemny, nauki w sam raz. Prace dostałam od razu i teraz po ponad 5 latach od ukoczonych studiów mam fajną pracę za fajną kaskę, więc ja polecam turystykę :)

Gość flooov
nauki w sam raz? Przecież tam człowiek nawet nic się nie ucząc przejdzie bez problemu!

Gość a czemu nie...
Ale chóy cię to obchodzi? Bo nie rozumiem, człowieku jak sfrustrowany i jakim burakiem musisz być żeby sobie łeb tym truć? Posrało cię do reszty, masakra i żal. Turystyka jest super. Każdy kierunek studiów ma coś w sobie, chóy cię interesuje kto co robi, aż tak nudne masz życie? Zajmij się swoim marnym wcieleniem i pracuj nad nim, żeby wyjść na fajnego człowieka, acz tu widzę że już za późno :P

Gość boa boazeria
no to ja nie wiem jak ty studiujesz, bo mi akurat zależało żeby się czegoś nauczyć, a nie prześlizgnąć na marnej 3

Gość a czemu nie...
Ucz się jak jesteś debilem i nie truj dopy ludziom. Życie to coś więcej niż kierunek studiów i praca, jełopie, pamiętaj że i tak skończysz w grobie, więc nie pitol głupot tylko używaj życia, trochę filozofii też by ci nie zaszkodziło

Gość może ten topik cie pocieszy
mój kolega z liceum jest po filozofii, ma za*** pracę, co roku 2 razy jest na wycieckach zagranicznych typu Egipt, Cypr, Norwegia... uprawia różne sporty. stać go na to... nie ma dzieci ani żony ale ma dziewczyne, koleś ma teraz 27 lat zaledwie

Gość bjhbhj
tylko w polsce jest tak beznadziejny kierunek jak turystyka:D

Gość flooov
Może4 i fajny kierunek ale jako hobby, ale żeby to studiowac????? No chyba pojebało.... :D

Gość greczynk a z odzysku
ty słoneczko chyba ty nic nie skonczłas i stad jad:) po turystyce jak sie ma łeb i zna jezyki to mozna uuu duuuuzo, po socjologi tez:) pedagogika gorzej bo dymasz za 11oo w złobku, ale jak masz łeb na karku mozna zrobic prywate przedzkole i tez jest hajs.Marketingi i te filizofie to lipa jest, dla pasji raczej.

Gość a czemu nie...
Życie powinno być pasją, ludzie jej nie mają stąd tyle buractwa dookoła.

Gość flooov
Przeraża mnie myśl że ktoś łoży kase 5 lat na studia żeby potem móc pracować w biurze podróży! No po prostu szczyt marzeń. Do biura podróży można isc po liceum i zrobić pare kursów i ma sie tyle samo wiedzy co po 5letnich studiach. Trzeba mieć najebane pod deklem zeby na takie cos isc. Bardzo to perspektywiczne

Gość dobrze w takim razie
flooov - powiedz nam ba! pochwal sie co Ty ukonczyles/aś? :) napisz jaki kierunek jest tym najbardziej perspektywistycznym, po ktorym bedziemy sie czuli spelnieni (tak jak Ty) :)

Gość boa boazeria
floov to powiedz nam wszystkim co ty studiujesz lub jakie studia skończyłas/eś, postaraj się nie kłamać hehehe

Gość mam papiery i gwizdze na to
jak ktos jest madry to w ogole studiow nie potrzebuje, ale lepiej miec papier niz go nie miec a czemu? A temu ze nasze społeczenstwo jest bezmyslne, tepe, zakompleksione, stereotypowe, jak jeste debil to ci nic nie pomoze, a papier przyda sie w sytuacji, kiedy toaletowego zabraknie

Gość flooov
jestem w trakcie :D Według mnie to takie po których można pracować w wielu miejscach, przebierać wybierać a nie kurwa biuro podróży! No bardzo rozwojowe

Gość dobrze w takim razie
no wiec mowie pochwal nam sie! co Ty bożyszczu, alfo i omego a takze omnibusie studiujesz?

Gość boa boazeria
ale floov nie mydlij nam oczu twoją denną filozofią tylko powiedz co studiujesz osiołku!

Gość a czemu nie...
Idioto, każdy może przebierać i robić w życiu co tylko chce, jeśli myslisz inaczej to jesteś śmieszny a jeśli śmieszy cię praca w biurze podróży, to jakie zdanie tępa strzało musisz mieć o ludziach którzy wywożą twoje śmieci, inaczej bym się w nich utopił, matole, pamiętaj o tym, że jedno bz drugiego nie ma racji bytu, gdzieś ty się wychował ośle, i jakie mamy miec społeczeństwo, skoro taka zgroza istnieje, gorsze to od zarazy

Gość flooov
jak ktos jest madry to w ogole studiow nie potrzebuje, ale lepiej miec papier niz go nie miec a czemu? A temu ze nasze społeczenstwo jest bezmyslne, tepe, zakompleksione, stereotypowe, jak jeste debil to ci nic nie pomoze, a papier przyda sie w sytuacji, kiedy toaletowego zabraknie Zgadzam się z tym tylko czego powstały takie dupne kieruki studiow? Po to zeby ci co nie maja glowy do nauki i w dawnych czasach sredniej szkoly by nie zrobili, mogli zyskac wyzsze wyksztalcenie. I potem chodzą taki niedojeby co ledwie w szkole dawaly rady i szpanuja ze studiuja. Porazka

Gość shakira nie blond
KRETYNI Z WAS BO: - ja skonczylam niby taki oklepany kierunek zarzadzanie specjalnosc- rachunkowosc, zrobialm kurs ksiegowosci do tego i teraz pracuje w biurze rachunkowym i zajebiscie zarabiam! I jestem zadowolona, bo ekonomiczne kierunki dla ludzi ktorzy maja GŁOWE NA KARKU I UMIEJETNOSCI to żyła złota. Jesli ktos idzie na zarzadzanie, a nie lubi atmy nie ma głowy do kierunkow ekonomicznych, finansowych, merketingowych, zawsze bedzie bezrobotnym. Ja bez znajomosci znalazłąm prace.

Och, kolejna osoba, która po swych wybitnych studiach, których każdy absolwent otrzymuje Nobla, zacznie budować rakiety i zarabiać miliard euro miesięcznie💤

Gość a czemu nie...
Wszyscy bądźmy na jednym najlepszym kierunku i stanowisku, tylko kto ci baranie chleb upiecze, kto sprzeda itd Słabo się robi, od takich tępaków i będę tak o tobie pisać, także żadne studia ci nie pomogą, bo jesteś idiotą życiowym :)

Gość boa boazeria
floov wstydzisz się przyznać czy boisz krytyki?

Gość a czemu nie...
życie wszystko zweryfikuje, więc nie podniecaj się innymi, pamiętaj że zawsze wyjdzie kto jaki jest i do czego się nadaje, bez względu na to jakie ma papiery, tak ciężko kumasz i nie masz ciekawszych tematów do przemyśleń, irytacji?

Gość ale są takie osły
jak ten na ef, no i takiemu wszystko będzie wadzić nie znoszę takich ludzi, najbardziej mnie irytuje, że ta ich małomózgowość objawia się nawet w miejscach publicznych (komentują, myśląc że nikt nie słyszy ich obgadywania, ech głupota ni zna granic) można gnoja zignorować, bo do durnia nic nie trafi, ale świadomość że coś takiego istnieje, taki jakiś wypierd i chwast-przeraża 🖐️

Gość flooov
Tylko ze ja downie nie kpie z zawodow tylko z tego że po huj studiowac taki kierunek po którym mamy zblizone szanse w znalezieniu pracy jak po maturze? Gdybym nie miala pracy a mialabym rodzine na utrzymaniu i nie mialabym innego wyjscia to moglabym wywozić śmieci albo sprzatać toalety, ale nie w tym rzecz- czytaj dokladnie! Podejrzewam ze polowa ludzi pracujaca w tych zawodach skonczyla wlasnie jakies dupne kierunki i nie ma teraz co ze soba zrobic.