Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flooov

Najgorsze kierunki: turystyka, socjologia, pedagogika-

Polecane posty

Gość dobrze w takim razie
flooov ewidentnie wymija i ignoruje odpowiedz :D pewnie sam studiuje ta znienawidzona przez niego pedagogike albo filozofie i mu zal dupe sciska :D

Gość ale są takie osły
na to wychodzi, albo nic nie studiuje i nawet taką,,socjologię,, by sobie postudiował/a ten czy ta na ef płeć nie zidentyfikowana jakos tak marnie bezpłciowo się tutaj jawi

Gość flooov
rachunkowość to przecież żyla złota:D wiec nie przegralam życia jak niektórzy sądzą. Jestem na 3 roku prawa, mam własna firmę. A zdania nie zmienie, bo mam znajomą, która jest na 4 roku turystyki zaocznie i pracy dla niej nie ma i takich przykladow moglabym mnożyć na peczki. Sory za wulgaryzmy, wczulam sie:)

Gość boa boazeria
dobra floov gadaj co studiujesz!

Gość shakira nie blond
teraz nawet tuman nie potrafiacy dobrze liczyc ma mgr , co tu duzo mówic:-O powinien byc ODSIEW porzadny, egaminy wstepne na studia takie,zeby srać ze strachu. Wtedy przejda najlepsi i wtedy ten co zasłuzy na mgr, bedzie go miał. a nie, jak teraz prywatna popierdółka w koziej wólce i wielki mgr:-O jak sie ktos nie nadaje to do roboty normalnej, albo do policealnego studium .

Gość a czemu nie...
studiuja bo lepiej to robic niz nie, zyjac w takim tepym kraju czesto trzeba robic absurdalne rzeczy, wiec nie zachodz w glowe, zajmij sie soba, kierunki ktore wymieniles nie sa wcale zle, owszem, zeby uczyc dzieci w szkole 1-3 wystarczy studium 2 letnie, ale kogo to obchodzi, niech kazdy sobie robi co uwaza za sluszne i ile moze

Gość flooov
i a propo mam firme sprzatajaca, bo to żyła złota w dzisiejszych czasach. Ludziom sie nie chce ruszyc łbem i w koło słychać tylko narzekanie.

Gość boa boazeria
a tak naprawdę?

Gość flooov
shakira nie blond teraz nawet tuman nie potrafiacy dobrze liczyc ma mgr , co tu duzo mówic powinien byc ODSIEW porzadny, egaminy wstepne na studia takie,zeby srać ze strachu. Wtedy przejda najlepsi i wtedy ten co zasłuzy na mgr, bedzie go miał. a nie, jak teraz prywatna popierdółka w koziej wólce i wielki mgr jak sie ktos nie nadaje to do roboty normalnej, albo do policealnego studium . No właśnie popieram w 100% terazniejsze szkolnictwo ma zerowy poziom!

Gość shakira nie blond
a najbardziej wkurza,że przyjdzie taki niemota po studiach zaocznych na prywatnej uczelni , zero doswiadczenia, jezyki obce słabo, zadnego kursu i on nie bedzie pracował fizycznie bo nie po to sie uczył...:-O ale kurde nauka a NAUKA to różnica:-O

Gość dobrze w takim razie
szkolnictwo ma zerowy poziom w takim razie Twoje prawo rowniez :D eh bidulko studiujesz na zerowym poziomie - nie wstyd Ci? :D 🖐️

Gość shakira nie blond
Ludziom sie w głowach poprzewracało:-O W życiu trzeba miec pomysł na siebie, kilka planów awaryjnych, stalowe nerwy , a nie dyplom bylejakiej uczelni z bylejakim kierunkiem i specjalnoscia i czekanie,ze pracodawcy beda walic drzwiami i oknami.

Gość flooov
Czepiasz sie słow ale jest w tym troche racji, bo niestety wszedzie robia masowke, na szczescie ratuja nas profesorzy starej daty ktorzy robia konkretny odsiew, oby byli jak najdluzej

Gość mól leśny
To ciekawe co powiecie na bibliotekarstwo... ;/ ;(

Gość ale są takie osły
niestety prawo przyszłościowy, kochana jak jesteś taka tępa i prosta i masz taki marny poziom jaki reprezentujesz to nico nie zdziałasz aplikacja, etc ludzie to jednak są prze zabawni

Gość flooov
ja tępa i prosta? :D Co najwyżej wulgarna, o mają aplikację się nie martw, od dawna sie do niej przygotowuje

jedno podstawowe pytanie do autora- studiowałeś którykolwiek ten kierunek od początku do końca? OSOBIŚCIE? nie? to zamknij pysk :)

Gość ja popieram autorkę
studentka medycyny 🖐️:)

Gość flooov
tvn prawda w oczy kole :D spokojnie niech ci bedzie turystyka i rekreacja jest zajebista!

Gość hehe33
Ja również studiuje prawo. I faktycznie, niektórzy ludzie na innych kierunkach to żałosne studenciaki(najgorsza klasa podczłowieka), którzy chleja i zapominają przyjść na egzamin, a jak już przyjdą to są przepuszczani. U nas na prawie też trochę takich było ale fachowcy w stylu prof. Rozwadowskiego wyeliminowali ich bardzo szybko. Moja siostra studuje turystykę na UAM-ie. Niezbyt chciała na to iść, ale rodzina robiła jej wymówki więc poszła. Dla mnie dziwna sprawa. Mniejsza. Też narzeka na nieuków i leni(sama ma średnia ok 4,7). Socjologia i studia to terminy ze sobą tak skorelowane jak kucharz baru i kucharz w hotelu.

Gość flooov
"którzy chleja i zapominają przyjść na egzamin, a jak już przyjdą to są przepuszczani" no właśnie :D

Gość dobra puenta
A prawo to jest najbardziej oblegany kierunek przez ludzi z klas humanistycznych :o Polski, WOS , historia to co? No prawo. Nuda :P Jak już sobie tak jeździmy :D Nie no, może będzie praca dla tych wszystkich prawników:D:D:D:D

Gość BAKSERKAAA
autorko a ty na chooj zakładasz tak poyebane tematy jak właśnie ten?? żeby zdobyc uznanie?? czy żeby się dowartosciowac śmiejąc się z ludzi którzy studiują te durne kierunki?? ja studiuje "durną" pedagogikę i moim marzeniem jest by pracowac w przedszkolu lub aby otworzyc własne więc zamknij pysk! a jak będe na bezrobociu to nie twój zasrany interes.

Gość Bim bam bom bom bam Bim
ja yebie i dalej to samo, dalej tepota trzyma sie swojego niech studiuja sobie, jesli chca, zycie zweryfikuje wszystko, jak ktos niekumaty to papiery mu nie pomoga i bedzie klepal bide na kanapie, wiec po co was to boli????!!!!???? ja nie mam wyksztalcenia a mam wszystko w zyciu, i to jest najlepszy przyklad, ze wyksztalcenie czesto daje duzo ale czesto tez nie daje nic, tak jak i jego brak, oczywiscie na papierze!!! inteligencja nie musi byc podbita pieczatka, ja chce zostac tego przykladem, jestem czarna owca ktora sie wypiela, bo nie mam kompleksow i chce udowodnic ze tak tez sie da cala moja rodzina to ludzie wyksztalceni od pokolen, a niech sobie bede, szczena im opada kiedy mnie widza i o to mi chodzilo jak bede miec te 28- 30 lat, to moze z pasji i checi poznania pojde na studia, dlatego ze bede chiec a nie ze musze czy tak wypada mam wszystko dzięki sobie, bo mam szczescie, charyzme i nie boje sie ciezko pracowac, realizowac pomyslow, z pasja mimo ze mamusia i tatus moga mi zapewnic TAKA przyszlosc to sram na to, bo sama o siebie umiem zadbać, nikt ze mnie kaleki zyciowego nie zrobi i nie zamknie mnie w chorych spolecznych przekonaniach a ty sie dalej zadreczan i marnuj sie trywialnym mysleniem mnie osobisce szkoda na to czasu dlatego uciekam i zycze wiecej rozumu wszystkim, sobie rowniez, tego nigdy za wiele

Gość Bim bam bom bom bam Bim
nadczłowiek się tam wyżej odezwał, zesikam się ze śmiechu ;D ja w ogole nie czuje sie czlowiekiem a czyms wiecej, ale to dyskusji na ten temat prowadzic nie bede, juz na pierwszy rzut oka widac, ze mi do piet nie dorastacie, po waszych wypowiedziach mozna zrobic blyskawiczny rys psychologiczny i marnosci zycia waszego, na wlasne zyczenie i rodza dzieci tepi rodzice i tak sie kreci do konca swiata byle gówno ale trudno

Zgadzam sie po części z autorem... Jest wiele kierunków, które sa bez sensu.. Choc jest jeden jeszcze głupszy od wszystkich tu wymienionych... Zdrowie publiczne... po co to komu? Dla mnie ten kierunek się kojarzy albo z dyrektorem szpitala albo z pania z sanepidu, która jeździ po sklepach i mandaty wlepia za niumytą podłogę.. Socjologia... żal totalny. Turystyka.. ? zalezy, kto ma jaki pomysł na życie... czasem może wyjśc z tego cos fajnego.

Zgadzam sie po części z autorem... Jest wiele kierunków, które sa bez sensu.. Choc jest jeden jeszcze głupszy od wszystkich tu wymienionych... Zdrowie publiczne... po co to komu? Dla mnie ten kierunek się kojarzy albo z dyrektorem szpitala albo z pania z sanepidu, która jeździ po sklepach i mandaty wlepia za niumytą podłogę.. Socjologia... żal totalny. Turystyka.. ? zalezy, kto ma jaki pomysł na życie... czasem może wyjśc z tego cos fajnego.

Gość Fenylo
piszecie, ze dzisiejsze szkolnictwo to dno. Tak rzeczywiście jest, ale to wina systemu. Czasem się zastanawiam,o czy nie żyjemy w matrixie i czy celowo ktoś nie chce sobie stworzyć tępego społeczeństwa pod woalką wszędobylskich magistrów. Zawsze wydawało mi się, że pomijając prywatne Wyższe Szkoły Akrobacji i Pierdzenia w Stołek, na państwowych uczelniach jest poziom jak należy. Niestety nie ma. Ale to nie wina uniwersytetów. Mam kontakt ze środowiskiem akademickim i okazuje się, że obniżenie wymagań na wstępie było KONIECZNOŚCIĄ, bo dziś nikt by nie studiował. Programy począwszy od podstawówki po LO są straszliwie okrojone w porównaniu z programami sprzed sławetnej reformy i niestety - efekty już widać. Jak jeszcze nigdy w historii, dziś tytuł mgr nie znaczy kompletnie nic, ponieważ jest ich coraz więcej. Będziemy mieć niedługo społeczeństwo w 90% z wykształceniem wyższym, przy czym kolosalna większość tych "magistrów" okaże się totalnymi głąbami. Czy to skutek nieprzemyślanych reform, decyzji i systemu, czy nas ktoś wrabia, stwarzając pozory, że mamy wykształcone społeczeństwo, którym w rzeczywistości można dowolnie manipulować? p.s. dziś leży nawet czytanie ze zrozumieniem- dlaczego do tego dopuszczono? przypadek?