Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polityczna ignoratka

nienawidzę pisu, nie lubię po. na co młodzi mają głosować ? CO WYBRAĆ DLA POLSKI

Polecane posty

Gość polityczna ignorantka
😭 nie oglądam tvn. o kaczyńskim mówię na podstawie własnych obserwacji, na podstawie wywiadów i jego zachowania. zdaję sobie sprawę z tego, że jestem ciemną masą polityczną. że nie rozumiem polityki i latwo było mnie omamić. co ja mam teraz zrobić? co ma zrobić owca, która wyrwała się z grupy innych skazanych na rzeź ? jak się nauczyc rozpoznawać co jest dobre dla mnie, a co nie? jak ogarnąć politykę żeby móc powiedzieć i przyznać się przed sobą: wybrałam,głosowałam, jestem świadoma, na kogo głosuję. najgorsze, że nie wiem czy sama tak uważam o PiSie i innych, czy mam to wpojone. mam wrażenie, że tak mnie omamiono, że juz sama nie wiem co jest dobre. nie mam argumentów, piszę ciągle te same banały. prócz krzyża, mocherów itd nic innego o PiSie powiedzieć nie mogę. tylko tyle, że osoba Kaczyńskieog osobiście mnie denerwuje, chociaż to też może wynika zczystej nienawiści do PiSu. jestem absolutnie przeciez PiSowi, zawsze byłam. A byłam za PO. teraz odwracam się od PO i chcę samodzielnie podjać decyzję komu ufać. bo na dzień dzisiejszy nie ufam nikomu. jestem w kropce. nie wiem kim jestem nawet.

Gość bukaa
Taki problem ma większośc ludzi. PiS - wiadomo - haki, Ziobro, spiski i te klimaty. Doszli do władzy w czasach pomyślnej koniunktury i zamiast coś zrobić, zajęli się polowaniem na czarownice i rozdawnictwem. Po - szkoda słów, ci nie zrobili zupełnie nic. Korwin Mikke to szaleniec, jego hasła nijak mają się do rzeczywistości. Któż pozostaje? jacyś odszczepieńcy w stylu Kluzik-Rostkowskiej czy Palikota. Bleh

do - przeklęete pragnienia Póki co, to pan Kaczyński decyduje o tym, kto jest patriotą a kto nie. Mówi o tym głośno przy każdej możliwej okazji I bardzo dobrze, ktoś to musi robić. Akurat on, potrafi dość trafnie ocenić, kto jest a kto nie 🖐️

moze nawet jestem przeciwko PiSowi, bo jest dla moherów. Nienawidzę Pisu, bo tak mnie nauczono. "A sami dają mi karabin i każą strzelać ... "

polityczna ignorantka ---Zamiast roztrząsać, weź się do roboty i zarabiaj kasę. Przyjmijcie wreszcie do wiadomości, że jedynymi osobami, którym na was naprawdę zależy jesteście Wy sami, bo na pewno nie politycy :p

aa to akurat wiem, ja wiem, ze im na mnie nie zależy. ale w momencie wyborów jestem ciemna, nci nie wiem. jak dziecko we mgle. a chcę być świadoma.

Głosuj na tych, którzy jaki Ci sie zdaje wyrządzą jak najmniejszą ilość szkód w gospodarce. Najlepiej byłoby, gdyby nic nie robili. ;)

Gość nie ma za bardzo na kogo
no tak, panu Kaczyńskiemu decydować o prawdziwym patriotyźmie :):) Kto z nim to patriota, kto ma inne zdanie to ZOMO :) Ale mnie rozbawiłeś.... Popatrz na jego życiowe dokonania, to zobaczysz jaki z niego patriota. Zawsze schowa się za plecami innych, a potem wyskakuje, że to on na czele barykady :) Człowieczek typu "weźcie mnie spod niego, bo zabiję jego"

zapoznanie się z programami politycznimi nic nie da,bo one nie są realizowane. a powiecie mi może jak się wspomóc jakimś pismem? patrzeć w jakieś sondaże? to wsszystko jest względne przecież. obserwować partie? gdzie o nich czytac? jakie pisma nie są sterowane prze kogolowiek ? a kto mi wytłumaczy o co chodzi z nagonką na tvn i gazetę wyborcza ?

Gość nie ma za bardzo na kogo
a potem jak coś wypali, to oczywiście jego zasługa. Jak nie, to winni są inni... Czemu tak biega co miesiąc na Krakowskie a nie na Wawel i tęsknie spogląda w okna, które były w zasięgu ręki? To jest patriota? To człowiek dla którego liczy się wyłącznie władza, a po nim to chociażby potop... a co mu tam

Nie chce mi się z Tobą gadać :D Ja także na swój użytek decyduję, kto jest patriotą, a kto nie. I często się z Kaczyńskim zgadzam, chociaż się nie znamy i nie chodzę do kościoła i nie mam kota i nigdy z nim nie rozmawiałem i nawet facet mnie wkurwia :D

Gość wojownike al sadra
Szczerze to nie ma na kogo głosować. Nic dobrego nie czeka Cię w tym kraju. Ucz się języków i po studiach uciekaj za granicę. Będziesz żyć normalnie, normalnie zarabiać. Politycy za trochękasy by to państwo sprzedali. To państwo samo zmierza do likwidacji... wspomnicie kiedyś moje słowa.

Gość lumix010
przeklęte pragnienia ----- to jedyna osoba na tym topiku, ktora ma cos madrego do powiedzenia, reszta to lemingi tresowane przez media:)

wiem,ze to jedyna mądra osoba, ale nas olał i paszoł w pizdjec ! :(

Gość Szkieletowa
na siebie zagłosuj,może będziesz wreszcie zadowolona:(

Gość głosujcie
na PO BĘDZIECIE PAROBKAMI WE WŁASNYM KRAJU.

Gość Szkieletowa
głosujcie ma racje! będzie tutaj druga Irlandia kuźwa!

Gość głosujcie
Gierek narobił 160 miliardów długu,ałe zostawił Polskę murowaną. PO 760-WYPRZEDAJE RESZTĘ,nie ma nic.Bieda aż piszczy.Polak potrafi. Przypomnijcie sobie co pow. Bismark o polakach.

To bądź apolityczna, tak jak ja. PO- Tusk powinien myśleć bardziej ekonomicznie, a nie rozczulać się nad najbiedniejszymi. Podatki podwyższyć powinien. PO nie pełnia wszystkich obietnic. PiS- zaścianek, Jarek ma fałsz i obłudę w oczach (Polacy są ślepi i nie znają się na ludziach). SLD- mordercy. Polacy mają krótką pamięć, zapomnieli co było po kampanii wyborczej, ale za to jaki Napieralski był słodki i miły to pamiętają. Cała reszta nie ma szans.