Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczekkkk

chce mi się płakać,kiedy mi się uda

Polecane posty

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
bobaska 1 dzień Twojej osoatatniem @ to 1 dzień cyklu... kiedy dostałaś ostatnią @? podaj datę

Gość no tak czasem jest
no właśnie to norma że nawet przy regularnych może się czasem opóźnić...nie mówię że ciągle, ale czasem...

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
u nas codzienne "działanie" się nie sprawdziło... wytrzymałam m aż temp mi skoczyła i wtedy ;-)

Gość bobaska-madzia
kochaniutka pierwszy dzien ostatniej miesiaczki mialam 18 stycznia , to ja chyba czegos nie zrozumialam

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
no nie tak do końca "norma" bo powód jakiś musi być... jesli zawsze masz 28 dni to nie możliwe że nagle tak sobie wskoczy 35... powód jakiś jest, jednak niestety nie zawsze to ciąża...

Gość no tak czasem jest
my grudniu w płodne najbardziej, czy ze 3, czy 4 razy pod rząd i tez się nie sprawdziło, chyba wolę co 2 dni, no ale różnie wychodzi :D

Gość no tak czasem jest
w sensie że było przez 3 dni dzień po dniu...

Gość płaczekkkk
ja mam 29 lat hmm dużo, 18 lutego 30,ale bym miała prezent na urodziny ojojojjj,ale sie rozmarzyłam

Gość bobaska-madzia
chyba dobrze obliczylam 25 dzien cyklu??

Gość no tak czasem jest
organizm kobiety to nie maszyna, czasem nie ma powodu i się przesuwa, no ok najczęściej jest, ale różne niezrozumiałe rzeczy się dzieją przecież...

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
18 stycznia 1 dzien czyli dzisiaj masz faktycznie 25 dzien cyklu zakładając, że masz cykle 28 dniowe... w poniedziałek zrób test, będzie wiarygodny ;)

Gość no tak czasem jest
płaczekkk ja też w tym roku 30 lat będę miała :D

Gość bobaska-madzia
placzek to ty w lepszej sytuacji ja mam 34 ale mam nadzieje nadal

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
płaczek no prezent miałabyś rewelacyjny ;-) my na gwiazdkę sobie prezent zrobiliśmy ;-)

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
dziewczyny tu jest topic o 1 ciązy po 40 więc nie panikowac mi tutaj!!!

Gość bobaska-madzia
no wlasnie na to pytanie czekam juz dlugo i mi nic lekarz nie powiedzial dlaczego u mnie raz co 27 a raz co 28 dni jedynie co to powiedzial ze zalezy kiedy dostaje rano w nocy czy popoludniu ale poki co jest normalnie a test chce zrobic jutro z rana i nie wiem moze wyjsc ujemny bo za wcuesnie??

Gość no tak czasem jest
no super prezent na gwiazdkę :D ja jakoś w tym cyklu mam krwawy środek ;), dziś mam 15 dc i od środy małe plamienie chyba śród cykliczne, ale dziś już tak więcej....macie tak może?

Gość no tak czasem jest
bobaska, 27,28 dni, to mega regularnie, na prawdę ten jeden dzień to nic ;), już o ten tydzień czy to dużo czy mało możemy się spierać, ale jeden dzień to zupełnie nic ;)

Gość bobaska-madzia
ja tesz czytalam ze wiele kobjet nawet po 40 i dzieci rodza i zdrowe wiec nie mysle nawet rezygnowac ani myslec my jestesmy mlode apozatym mysle tak osobiscie kobjeta jest na tyle mloda na ile sie czuje sa babeczki co maja po 40 stce i wygladaja tak mlodo nawet by czlowiek nie pomyslal wiec doouki nie mamy menopalzy to jestesmy mlod i mozemy miec dzidzusie.

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
bobaska bo takie wahanie to na prawdę nic złego.... ja mówię tutaj o wahaniu rzędu tygodnia... 27 i 28 dni to na prawdę nie wielka różnica... test może jutro wyjśc ujemny i kłamać... pamiętaj, że stężenie hcg na początku ciązy jest bardzo małe i są dziewczyny którym faktycznie test potwierdza dopiero w 30+ dniu... u mnie 29 była słaba 2 kreska, ledwie widoczna, ale była, ale wiem, że dziweczyny niektóre zrobia 30 dnia i jest 1 kreska, a34 już mają 2... nie łam się i jesli nie możesz wytrzymać do poniedziałku, to zrób jutro, ale jak wyjdzie 1 krecha to się nie łam tylko grzecznie czekaj!!! ja też będę grzecznie czekać, chociaż emocjonuję się tą Twoją temperaturą jakby to mnie sprawa dotyczyła hehe!!! MUSISZ DAĆ MI ZNAĆ!!! MUSISZ!!!

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
a propo wieku kobiety to moja koleżank troszkę starsza ode mnie 36 lat w maju rodzi 1 dziecko... ciąża przebiega bez zarzutu...

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
no czasem tak jest ja nigdy nie miałam plamień w połowie cyklu... nie wiem o co może "chodzić"

Gość no tak czasem jest
no właśnie wiek jeszcze o niczym nie świadczy, tylko stan zdrowia jest ważny...

Gość bobaska-madzia
a ja sie codziennie modle do bozi , a wiecie nawet do mojej zmarlej mamusi zawsze kiedy mi sie sni to przynosi mi dobre wiesci naprawde , moze ktos nie wiezy ale ja jestem wierzaca tak dla siebje ale nie praktykujaca ale modle sie codziennie i wierze ze bozia mnie wyslucha a do kosciola chodze na wielkanoc i boze narodzenia

Gość no tak czasem jest
ja w połowie miewam, był czas że co cykl, teraz różnie, czasem tylko troszeczkę takiego ze śluzem, a czasem mocno, jak dziś....tylko trochę dziwi mi że od środy się pojawia, fakt że w ś r i wczoraj to tylko trochę...

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
bobaska skoro jesteś wierząca, to zawierz "bozi", że wie co i w jakim czasie dla ciebie najlepsze ;-)

Gość A JA WSPÓŁCZUJĘ ALE
no czasem tak jest ja śluz miałam zawsze!!! ale tylko śluz... a gin mówił Ci, że to normalne?

Gość no tak czasem jest
tak niby normalne, zresztą można o tym przeczytać...tylko że zazwyczaj miewałam to jeden dzień i krótko, a teraz nieco dłużej...

Gość bobaska-madzia
napewno dam znac napewno a dzisiaj sie pomodle za wszystkie dziewczyny ktore sie staraja o dzidzie i za te ktore juz sa, zeby bozia im zdrowka dala teraz musze kolacje robic ale zjawje sie za godzine no i wlasnie zminimuje sobje ta strone a puki co buziaczki wysylam

Gość no tak czasem jest
tzn. to nie jest jak okres, zazwyczaj plamienie...