Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczekkkk

chce mi się płakać,kiedy mi się uda

Polecane posty

Gość płaczekkkk
nie!! no dziewczyny, bobasek pytał co to jest inseminacja,wiec jej odpisałam,ja jeszcze o takich rzeczach nie myslę:):):):)

Gość płaczekkkk
no teraz staralismy sie 2 dni przed owulacją,w owulację i dzien po

Gość ja mam na nie
no i całe szczęście!!! juz myślałam, że Ty nawet szybciej niż ja wariujesz ;-)

Gość ja mam na nie
znów mi się coś z kafe dzieje :/

Gość płaczekkkk
nie no az tak żle ze mną nie jest,bobasek nie wiedział co to jest inseminacja,wiec znalazłam artykuł i go wkleiłam,oj daleka jestem od takiego myslenia:):):)

Hej! To znowu ja. Dziewczyny, będę do Was zaglądać co jakiś czas, bo bardzo Wam kibicuję. No, i jako doświadczona mama ;) służę radą. Ja nigdy nie mierzyłam sobie tempki. W okresie starań obliczałam sobie dni płodne korzystając z internetowych kalkulatorów i to wszystko. Później już tylko praca, praca, praca ;) A pracowaliśmy mniej więcej co drugi dzień - też wyczytałam, że tak jest najlepiej. U nas taka metoda się sprawdziła.

Gość płaczekkkk
no a mnie pokusiło i zrobiłam test 1 krecha:( własciwie sie tego spodziewałam,nic od nastepnego cyklu nowe starania

kochana jeszcze nic straconego, poki nie ma okresu nadzieja jest zawsze, wiec sie nie zalamuj i mysl pozytywnie, ja sobie to zawsze powtarzam.. nawet jesli jestem pewna ze ta @ sie pojawi :) moze kiedys i mi sie uda :) od jutra zaczynam brac olejek z wiesiolka na poprawe sluzu ( mam zaopatrzenie na 4 miesiace ) i ziolka Pana Sroki na owulacje, dziewczyny sobie chwala wiec moze mi to cos pomoze

Gość bobaska-madzia
dziendobry dziewczynki 1. placzeeek dziekuje za info calkiem ciekawe mysle ze dobrze ze wogole takie cos jest , jesli juz zadnych szans nie ma to przynajmnniej ta jedna . 2. Jest mi jakos tak sama nie wiem czy smutna czy zobojentniala. teperatura dzisaij 37,1 zrobilam wlasnie test wyszedl negatywny no i co , zaczynam w tym miesiacu jeszcze raz a jak znowu wyjdzie negatywny ide do ginia i rozmawiam z nim co mozna na poczatek robic tzn. jakie badania... pozdrawiam was wszystkich i trzymam kciuki za tych co jeszcze @ nie maja , wskocze tu jeszcze dzisiaj. Bobas.

Gość płaczekkkk
nio hej bobsku nie ma za co. no ja tez biore olej z wiesiołka i od tego cyklu zaczne brac femifertil,bo juz go sobie zamówiłam,trzeba pomagac naturze no i mi dzisiaj temperatura spadła 36,5 wiec czekam na @,wiec bobasku u ciebie jeszcze jest nadzieja

Gość bobaska-madzia
no hejka ja juz tu, zauwazylam leciutkie plamienia ale tempka o 13 podwyzszyla sie do 36,7 brzueszek nie boli ale juz nie wierze, mysle ze @ przyjdzie tak naprawde nie spotkalam sie z takim przypadkiem ze sie jest w ciazy i ma sie okres nie wiem co o tym sadzic??? ta temperatura mnie tak zastanawia a moze dwa dni przed @ to za wczesnie ?? nie wieze co wy na to... aha mam pytanko bo ja mierze tempke w pupie dlaczego niekture mierza w pochwie gdzie lepiej i dlaczego???

Gość bobaska-madzia
placzekkk a co to za preparat??? opisz cos moze i ja go zamowie 1. na co on 2. ile kosztuje 3. gdzie mozna zamowic

Gość płaczekkkk
prosze bardzo,moze byc dobry czytałam duzo dobrych opinii o nim http://www.jestemplodna.pl/femifertil.html mi sie wydaje ze temp w pupie jest zawsze trochę wyzsza,gdzies kiedys czytałam

Gość płaczekkkk
Pomiar temperatury w odbycie jest najdokładniejszy. Zaleca się go u małych dzieci, które nie są w stanie utrzymać termometru w ustach. Koniec termometru należy posmarować olejkiem lub wazeliną i wsunąć na głębokość 2 cm. W odbycie prawidłowa temperatura wynosi 37,1 C, a dopiero wyższa od 38 C oznacza gorączkę. Uwaga! Należy pamiętać, że termometrem używanym do pomiaru temperatury w odbycie nie mierzymy temperatury w innych miejscach!

Gość bobaska-madzia
aha no tak tzn nie mam jakiejs podwyzszonej???? bo u mnie to od jajeczkowania 37,1 do dzisiaj a przed jajeczkowaniem 36,6 to co to znaczy?

Gość bobaska-madzia
placzekkk a ty nie robisz wykresow??

Gość płaczekkk
nie ja wykresów nie robię,mierze sobie tylko tak sporadycznie,kilka dni przed @,zawsze miałam 37,1 a przed @ spadała,wiem ze tych wyników nie mogę odczytywać poprawnie,ale tak jakoś czasami sobie mierze np wczoraj rano miałam 37,13 dzis już 36,5

Gość płaczekkk
kurde niewiem ,nie pomogę ci z tą temperaturą

Gość płaczekkk
wiem ze w fazie lutealnej,czyli od owulacji do okresu temp zawsze utrzymuje sie na podwyższonym poziomie,dzien lub kilka godz przed@ spada a ty robisz wykresy?

Gość płaczekkk
a który to jest twój dzien cyklu,i jak długie masz cykle?

Gość bobaska-madzia
placzus ja robje i to teraz juz drugi wykres i wyglada to tak: 18.01.2011 do 10.01.2011 mialam 36,6 11.01.2011 35,6; 12.01.2011 znowu 36,6 i 13.01.2011 37,1 do dzisiaj, normalnie mam co 28 dni ale zdaza sie ze nieraz co 27 ja robje w takim portalu wykresy no i mi wyliczyl tym razem ze 1-dzien@ wychodzi na dzisiaj nie wiem jak oni to licza, pozatym w tym miesiaca mialam okres tylko 2 dni a zawsze 3 do 4 nie mam pojecia co jest grane

Gość bobaska-madzia
na moje obliczenia wychodzi 26 dien cyklu dzisiaj ! a na tych wykresach w internecie mowia ze dzisaij nie wiem moze licza oni od dlugosci miesiaczki albo od jajeczkowania tylko tak moge to sobje tlumaczyc ale pewna nie jestem dodam jeszcze ze ten cykl ostatni byl u mnie calkiem inny mial wachania tempka nie utrzymywala sie tak prosto jakby ktos linijke przystawil dlatego mialam nadzieje ze jestem w ciazy ale na to wychodzi ze nie bo robilam test i wyszla tylko JEDNA _ KRECHA

Gość bobaska-madzia
a jak z toba placzekkk jak ty sie czujesz

Gość bobaska-madzia
jak cie interesuje moge ci wykresy moje przeslac na e-mail adres jak chcesz mozemy tesz prywatnie miec kontakt, a o ten preparat to nie wiem czy moge go kupic bo nie mieszkam w polsce

Gość płaczekkk
kurde naprawde nie mam pojęcia,ale skoro to 26 dzien cyklu to poczekaj jeszcze a co do femifertil,ja tez nie mieszkam w polsce i nie ma zadnego problemu z wysyłką za granicę ja czuję sie lepiej niz wczoraj,choc wiem ze ia tak dostanę tą wredotę,wczoraj miałam takiego doła ze masakra

Gość bobaska-madzia
wiem placzek i wierze ci,a zwlaszcze wtedy kiedy sie tak bardzo pragnie miec dzidzusia ja tesz mialam dola w zeszlym miesiacu i to tak ze sobje wmawialam ze te testy klamia i nie sa takie dobre, ale mysle sobje tak u jednych dziewczyn pokazuja juz przed miwsiaczka a u innych dopiero po ale co do mnie to mysle ze nie jestem ale poczekam do poniedzialku jesli wtedy nie bede miala krwawienia jak normalnie tylko takie uplawy to zrobje jeszcze jeden test i pujde do ginia. nie doluj sie, wiesz trzeba jakos to na luzie przyjac bo jak sie tak caly czas mysli to nastepuje blokada i z dzidzia nie wychodzi ale latwo powiedziec u mnie to samo chce przestac mysles ale nie moge ale nie zalamuje sie placzek a gdzie ty mieszkasz w jakim kraju

Gość płaczekkkk
no ja własnie przed chwilą dostałam @,ciesze sie ze bez zadnego opóznienia,bo już raz tak miałam ,spózniła mi sie 12 dni ,koszmar ja mieszkam w anglii a ty?

Gość płaczekkkk
ok ,ja spadam idziemy do znajomych na obiadek:) poplotkuję trochę z koleżanką :)

Gość bobaska-madzia
ja w niemczech , no to milego objadu ja tesz sie troche poloze, pa

Gość płaczekkkk
kurde tak sie trochę martwie ,o to ze testy owulacyjne wyszły mi pozytywne a bejbika nie ma ,moze cos jest nie tak? co myślicie?