Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płaczekkkk

chce mi się płakać,kiedy mi się uda

Polecane posty

Gość no tak czasem jest
Wiesz szczerze mówiąc, to póki się nie zajdzie, to nigdy do końca nie wiadomo, czy na pewno jest ok...no ale na prawdę musimy zaufać temu, że do roku to norma starań...Ale jak pisałam wcześniej, jak masz duże obawy, to zawsze może hormony zbadać już teraz nie czekać do roku starań...Ja właśnie zamierzam jakoś niedługo przebadać hormony rok temu miałam tylko tsh badane i było ok, ale np. prolaktyny nigdy nie badałam...no ale też nieco z tym zwlekam żeby męża nie stresować, no ale jednak niedługo to zrobię, bo jakby co to leczenie też może potrwać...

Gość _blumchen_
placzek spokojnie 5 miesacy staran to jest jeszcze nic moze dajcie na luz a robilas jakies badania?

Gość bobaska-madzia
czesc dzewczynki, juz myslalam ze dzisiaj @przyjdzie nadal nic brzuch nic nie boli tylko dzisiaj troche moje piersi raz bola ale bardzo malao i swedzy, dzisiaj tempka 37,0C bardzo leciutkie plamienie prawie wcale, a @ jak nie ma tak nie ma, co sie dzieje ? mam jeszcze jeden test ale moge go zrobic dopiero we wtorek a do wtorku tylcze czasu , wyczytalam gdzies ze w ciazy tesz mozna miec plamienia pod warunkiem ze temperatura utrzymuje sie w podwyzszeniu i nie wazne jest jak wysoka ta temperatura tylkowazne jest jak dlugo sie utrzymuje minimalnie 16 dni po owolucji.

Gość superginio
witam wszystkie panie ktore staraja sie o dzidzie chetnie odpowiem wan na pytania , jestem studentka 3 roku dziaul ginekologii

Gość płaczekkkk
bobasek i co tam u ciebie,?ja czekam az @ sobie pojdzie i do dzieła,nie ukryeam że mam znowu dużą nadzieję ze w tym cyklu sie uda:)

Cześć dziewczyny Mam pytanie, zaczynam starać się z mężem, i nie do końca wiem (może to głupie) jak liczyć 1 dzień @. Moja @ zaczyna się od brązowego plamienia, które trwa od 1czasem do 3 dni. Nie wiem czy liczyć od 1 dnia plamienia czy jak już jest normalna @????? Bobaska- jak tam u Ciebie???? Pozdrawiam was gorąco

A u mnie to wygląda tak: Gdzieś od 2 lat odstawiłam tabletki zeby organizm się oczyścił Ale cały czas odwlekałam decyzję o zajsciu w ciążę. Od jakiś 2-3 miesięcy postanowiliśmy, ze będziemy się starać, ale tak na spokojnie. Od miesiąca mamy problemy tzn. ja mam problem ze swoimi emocjami, ze względu na to, że mąż wyjeżdża do pracy poza miejsce zamieszkania i wraca w czwartki na weekendy dopadają mnie jakieś doły. To, że pracuje poza domem trwa już dosyć długo, nigdy mi to jakoś szczególnie nie przeszkadzało, radziłam sobie, ale od miesiąca mam jakieś dołki emocjonalne, schizy, ataki płaczu nie wiem. Myslałam, ze moze jestem w ciąży ale robiłam test 1,5 miesiaca temu i nic, okres był, teraz w tym cyklu staraliśmy się, ale, że byłam chora -brałam antybiotyki, to na nic nie liczę, robiłam test wczoraj rano i nic. Okres mam dostać 19.02 albo 21.02 nie wiem bo mam nieregularne cykle. Ale jak zaczęłam was czytać, ze najlepiej test zrobić w dniu spodziewanego okresu to nie wiem. No ale nie nastawiam sie żeby potem nie bylo rozczarowania.