Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielucha cha cha

czy tylko ja nie mogę znieść podpasek always????

Polecane posty

Gość pielucha cha cha

tak mnie gryza w tylek ze ne ma rady, uzywam miekkich belli, ale chlopak przez pomylke mi kupil always i masakra, tampony to swoja droga ale mnie chodzi o pieluchy

Gość nivea z kiosku
spoko luz ja tez preferuje belle

Gość Ja też wolę podpaski Bella
Te zielone... Nie lubię always, są beznadzeijne

Gość nie podoba mi sie to juz
gryzą jak cholera, jak z plastiku, kiedys tylko always, ale jak zaczelam uzywac bella soft nie dry- bo te tez gryza to niebo a ziemia

Gość ja mam 16,72
mnie nie gryzą, ale się odklejają od gaci :o Za to wszystkie inne przeciekają i jest duży dyskomfort, muszę co 5 minut zmieniać, więc z dwojga złego - wolę always.

Gość ja mam na nie
uczulenie używam tylko naturelli

ja ich nienawidzę, używam tylko naturella - są przewiewne, cienkie dla mnie idealne

a mnie nie gryzą i tylko always używam...tych cienkich ale z włókniną a nie siateczką

Gość ja mam 16,72
yhy - to tak jak ja, a powiedz, czy dobrze ci się trzymają bielizny? Bo mi od każdych majtek się odklejają :o

always ma 2 typy - z siateczka albo soft - sa mieciutkie - jak inne ja akurat preferuje tampony ale sporadycznie uzywam podpasek - ja walsnie lubie z siateczka, nie znosze innych

Gość nessel
A odklejaja sie poniwaz bielizna ktora nosimy nie jest naturalna.Jezeli uzyjesz bawelnianej bielizny to na 100% bedzie sie trzymac.

Gość nessel
Ja tez uzywam always bo w nich czuje sie najpewnij-nie przeciekaja!!!!!!!!!!!!!!!A To najwazniejsze!

Gość gbfszs
tez nie cpeirpie alwaysow w ogole nie lubie podpasek ani tamponow z ta platikowa siateczka :o kupuje tylko takie bawelniane

ja właśnie nienawidzę tej siatki jest okropna i mam po niej zaczerwienienia, a tych drugich nie próbowałam

ja mam 16,72---> dobrze się trzymają ale majtki muszą 100% bawełny i no muszą miec doszyć szeroki klinik

Gość fgr
no, always są beznajdziejne. ja kupuję z lidla podpaski ultra za 2 z hakiem. uzywam na noc bo w dzien tampony

Gość wolę Perfectę Green
są o niebo lepsze od alweys i innych których próbowałam

Gość Dem
Beznadziejna jakość podpasek always. Już od lat kupuje alwaysy i kiedyś rzeczywiście były nieprzemakalne, teraz wystarczyło że to dziadostwo niby zmodyfikowane, że bardziej gładkie wzięłam w podróż i się zawiodłam, z czasem jakość tych produktów słabnie w tym kraju zamiast się poprawiać.A ceny idą w górę.Przerzuciłam się na firmę facelle.

Gość ZAINTERESUJE CIĘ TO
tnij.org/nakx

Facelle sa jeszcze gorsze, z majtek odpadaja.. mają bardzo słaby klej. Ja Po sprawdzeniu chyba juz wszystkich dostepnych podpasek na polskim rynku postanowiłam wrócic do tych, których używałam na poczatku, dawno temu, czyli do Always klasycznych, ale soft.. Siateczka mnie odparza.

Gość mam tak samo jak wy
tez nie cierpie Always,wole Belle,te plastikowe sa straszne,zle sie w nich czuje,zawsze sie zastanawialam skad ta popularnosc ich skoro napewno nie tylko mnie tak draznia,tamponow zabardzo nie moge uzywac

Gość no właśnie a dla mnie te
plastikowe - jak mówicie :-) to jedyne, które mnie nie uczulają! Jak kiedyś - dawno temu - ich nie było - to wolałam używać zwykłą watę, niż podpaski. Tamponów nie mogę.

Gość ja zaluuuje
ja uzywam libresse rózowych

ja nie lubię always, też mnie gryzą w tyłek i nie tylko :P najlepsze podpaski to są te takie naturalne, miękkie, ciut grubsze, np starodawne Bella Softi coś tam a najlepsze podpaski jakie kiedykolwiek nosiłam to były takie, które dostawałam w szpitalu po operacji wycięcia mięśniaka były co prawda kolosalnych rozmiarów, ale w ogóle nie przepuszczały niczego mimo iż były całe z bawelny - zero gumy, plastiku, nawet tego kleju nie miały szkoda że nie wiem gdzie takie kupić, to bym używała "po domu" w te dni :) ze sklepowych to lubię Libress, albo z drogerii DM takie naturalne, ciut grubsze :)

Gość wesele weselu nierówne
odparzają tyłek, pipka szczypie... są do kitu. Naturella jest super.

Gość wesele weselu nierówne
no i Bella też OK

Gość ja do teraz farbuję
też nie lubię always z siateczką, bo mnie odparzają ... z reguły bella, naturelle lub libres ważne, żeby były bes siateczki

Wolę belle są wygodniejsze jak dla mnie .. always nie bardzo lubie:)

Gość Morda Jeża
Ja też ich nie znoszę, masakra. Są ogromne, niewygodne i odparzają. A ta plastikowa siateczka to jakiś koszmar;) Używam tylko niebieską Bellę albo Naturellę, bo nie preferuję skrzydełek;)