Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani małego pieseczka

nie rozumiem ludzi, którym przeszkadzają psie kupy na trawnikach i zadaja sprzat

Polecane posty

Tym czasem skocze zobaczyc co u moich wymyslonych corek:) A i pogadam sobie z wymyslonym mezem grajacym na xboxie:) Pogłaszcze tez psa ktory robi wymyslona kupę i lookne na kota ktorego nie ma:)

Gość a no sie wpierdoliła
zonka siedzaca caly dzien przed komputerkiem a mezus caly dzien napierdalajacy w gry. wprost wyborna rodzinka. wazycie pewnie ze 100kg na osobe. ja caly dzien siedzialam na swiezym powietrzu a ty? caly dzien na kafe. kiedy ty niby wychodzisz z tym psem i sprzatasz po nim kupy? jak twoje posty pojawiaia sie srednio co 5 min? :classic_cool:

Jak przeczytasz to sie dowiesz ze jestem chora i wyszlam na 2 godziny... Dzis z pieskiem chodziła corka:) Maz byl w pracy wrócil i pograł sobie:) Jak czesto widzisz moje wpisy poza dzisiejszym dniem? Zanim wydasz opinie to najpierw podeprzyj ja jakims solidnym argumentem:) Dobranoc:)

Gość a no sie wpierdoliła
mezus po pracy zamiast sie zona zajac to osral ja i wolal pograc no ale kto by sie chcial z idiotka uzerac. nie mam wiecej pytan. dobranoc :classic_cool:🖐️

Gość faccett
lay jakbym miał taką zołzowatą, głupią i upierdliwą żone jak ty to bym się chyba powiesił. dobranoc!!!!!

:) i tym miłym akcentem zakonczmy tę polemike:) Idiotka to jestes chyba Ty, mnie tak nie nazywaja bliscy:) Własnie klade sie spac wiec pozdrawiam Cie serdecznie srodkowym palcem:)

Gość cała prawda o lay all night
nie pierwszy raz na forum wrzuca ludziom, ze są "gowniarzami" ze jeszcze sa na utrzymaniu rodzicow itp. wielkie mi halo. sama tez kiedys byla na utrzymaniu rodzicow, ale widac matka jej do tej pory wypomina, ze musiala na nia łozyc pieniadze i teraz w piorka obrosla wielka pani i uwaza, ze wszyscy wokol niej to gowniarze na utrzymaniu rodzicow, a sama przeszła z utrzymania mamusi na. uwaga... utrzymanie męza. o tak własnie. ową dojrzałą dorośnicką utrzymuje mąż!! ha ha rzeczywiscie pipo jestes na swoim :D🖐️

Gość cała prawda o lay all night
pragne jeszcze dodac, ze zaciążyła w wieku lat 20 wielce dojrzala. krowa rozplodowa. zal ma teraz do wszystkich i sie wyzywa. przyznaj sie, ze ci zal dupe sciska, ze inni moga sie jeszcze cieszyc mlodoscia i dziecinstwem a ty zmarnowalas mlodosc na zmiane pielch i cie frustracja ogarnela hahaha

Gość dupa jasia dupasia
nie powinno się deptać zieleni skoro tak autorko uwazasz,to w takim razie niech twoj debilny piesek tez nie depta trawnikow🖐️ Po sobie,jak sie zesrasz w kiblu,tez pewnie wody nie spuszczasz,co?moze masz jakis dziwny,gowniany fetysz,ale to nie oznacza,ze kazdy taki jest.

Gość srazia
dyskusja taka jalowa, bez sensu, argumenty sa be... a ciagle tu siedzisz i sie wypowiadasz :classic_cool:

Gość do pijaczki
hahahahaha no ladnie o juz wiem czemu sie wyżywa na malolatach :D

:) heheh widzę że dobrze mnie znasz do lay all night:) Głosząc cała prawdę postaraj sie o fakty a nie jakies z pupy złosliwosci.. Mąż mnie utrzymuje? skąd wnosisz? Jak juz zucasz na tasme cała prawde to pokus sie o to by to w rzeczywistosci prawda byla, bo póki co to pomowienia i Twoje wymysly(zazdrosna?) :) Co o mnie(lay all night) wiesz ? Tyle co na kafe wyczytasz? rzeczywiscie godne polecenia źrodło informacji:) A ile newsów mozna poczytac? OMG zaciążyła majać 20 lat? Ty mając dwadziescia jeszcze srasz w gacie wiec w czym problem:)

Do pijaczki:) Na małolatach to jedno ale Ty to chyba juz dorosla jests, w koncu mieszkasz z facetem:) Nie buj dupska nie mam zalu ze "zaciązyłam w wieku 20 lat" Przynajmniej dosc wczesnie ucze dzieci porzadku, czystosci i dbania o nature:) Ty jak widac nie mialas tej szansy i gowno pod ryjem Ci nie smierdzi:)

Gość 2 lataklo
ja mam psa i sprzatam jego kupy a sra kupska jak wiezowiec nic dziwnego ze ludziom przeszkadzaja kupy cała polska jest obsrana przez psy zagranica ludzie leza sobie na trawce w parkach a u nas sie połóż.........

Gość mamakamakama
ja niemam zamiaru, skoro nie ma woreczkow i soecvjalnych koszy na gówna to nie mmam zamiaru soprzatac, u nas wszystko po glupiemu nieby mowia ze trzeba nikt nie przestrzega i jaki z tego morał?

Gość //czekoladka//
Co ty powiesz??? To wyprowadz sie na wies gdzie bedziesz miec 10 hektarow pola przed chalupa i tam niech ci sra pies ile wlezie!!!! Ale nia w miesci gdzie na kazdym metrze kwadratowym zalatwia sie 10 psow! Zwlaszcza jak po topniejacym sniegu te gowna wylaza zygac sie chce!!!!!!! I jeszcze jedno, najwazniejsze! Mam male dziecko i krew mnie zalewa ze nie mozna z DZIECKIEM wlasnie nigdzie wyjsc zeby sie moglo wyszalec czy pobawic na trawie bo wszedzie jest tysiace gowien od tych waszych PIESKOW!!!! Dzieci sa tu najbardziej poszkodowane bo nie moga nigdzie sie pobawic czy zagrac w pilke, w zadnym parku nawet!!! To chore! Za sranie psow gdzie kolwiek i nie sprzatanie powinny byc wysoki kary!!! A swoja droga skoro to taki nawoz to czemu kazdy kto ma ochte nie idzie sie wysrac za drezwo w ramach uzyznienia ziemi??? Zaraz by sie takie paniusie oburzyly ale jak taki doberman czy wilczur sie zwali to gra!

Gość mamakamakama
ojojjjku biedne dzieci , nie maja sie gdzie bawic ...do piaskownicy dzieciaki !!!!!! juz widze ze dziecko na trawniku sie bedzie bawic tam gdzie moj pies sra :D piaskownica i plac zabaw sa dla dzieci zrozum to a jak chcesz wiecej przestrzeni to na wies sie wyprowadz zeby dziecko mialo zielony trawniczek tylko dla siebie :) swiata nei zmienmisz koboieto polska to nie niemcy a jak cie krew zalewa to bierz łopate i sprzataj wszystkie gowna pani porządnicka :D wiadomo ze pies nie sra pod blokiem pod klatka czy pod posesjami innych ludzi tylko tam gdzie trawka

Gość aaaa mnie wkurzają
piskliwe bachory ktore dra ryja na cale gardlo a psy absolutnie nie

Gość hahahahahahabl
.

Gość pani małego pieseczka
Dobrze, więc następnym razem zjem kupę, którą nawali mój śmierdzący terierek, albo lepiej! Zrobię sobie wieżę z kup mojego psa przed domem!! - Jestem zbyt leniwa, żeby się schylić, wolę wysmarować swoją podeszwę kupką :) - Dlaczego nie mogę zrozumieć? Nie wiem, może dlatego, że jestem starą, grubą wieśniarą, która nie poszła nigdzie po gimnazjum i stoi teraz przy garach. Lubię wkurzać ludzi swoim beznadziejnym zachowaniem i teraz będę kazała pieskowi srać na wasze wycieraczki i chodniki. Smacznego! :P

Gość gość
Przeszkadzają i to bardzo. Po pierwsze okropny zapach, w szczególności w cieple dni... a po drugie to chyba nikt by nie chcial, zeby swoj psiak wdepnal w to łapa

Gość gość
Bys miala najlepsza nauczke jakby ci psiur nasrał na pościel