Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani małego pieseczka

nie rozumiem ludzi, którym przeszkadzają psie kupy na trawnikach i zadaja sprzat

Polecane posty

ohohoh cóz za polot!!! Wracajac do tematu, ja sprzatam po swoim psie to i Ty sprzataj po swoim kundlu( takie jest prawo) :) miłego wieczoru:)

Gość do pijaczki
nie macie ciekawszych zajęć tylko rodzinnie siedzicie na kafeterii??? BUHAHAHAAHAHAHA 10/10

co maja krowie placki na pastwisku do psiego gowna na chodniku i trawniku tuz przy nim? Wez sie nie pograzaj i nie osmieszaj... Jeszcze nie zapomnij jedna z druga ublizyc moim dzieciom i reszcie rodziny:) Cwaniary ukryte za kompem:)

Gość a to ja tez cos powiem
Powiem tak : Mój pies robi ładne kupy które urozmaicają krajobraz przedblokowy swoją brunatną barwą niczym statek na srodku morza :)

A no na chwile przed impreza dobrze sie posmiac z czyjejs głupoty i tak sobie 5 minutek czytamy co piszesz"krolewno"psim gównem mazana:)

Gość stylowwwwww
lay a ty moze masz jakiś uraz do KUP wywolany jakims zdarzeniem z dziecinstwa? Bo wiesz, nie znam nikogo normalnego ktory mialby tego typu fobię.

Gość stylowwwwww
ojjj lay... psim gownem mazana to jestes ty niestety i to dosłownie :D

Gość stylowwwwww
bye bye, ide z swoim pem na spacer.... i wlasnie nasunelo mi sie pytanie, jakim cudem wieczorem, kiedy jest ciemno jak w dupie udaje ci sie zbierac te gówna? Czy moze pies musi czekac do rana?

Gość do pijaczki
twoja rodzinka ma radoche z tego jakim posmiewiskiem jestes i jak ci inni ubliżają? no pozazdroscic :o

Tuz przed wyjsciem nie opre sie pokusie i odpiszę na Twoje chyba pytanie.. Moja rodzina i kolezanki drą z Ciebie łacha zacofana, zasciankowa dziewucho... Jak dorosniesz to pogadamy, puki co zabierz swoja ksiezniczke na spacer i niech klocek który postawi dumnie błyszczy przy ksiezycowym swietle:) Skoncz te ublizanki bo tak Cie pojade ze rozplaczesz sie przed komputerem, a po co szarpac sobie nerwy o jakze oczywista sprawe jaka jest? UWAGA!!! Sprzatanie po swoim psie:) Milego wieczoru panienko i wyluzuj bo Ci zyłka pierdzaca peknie, a tego byśmy nie chcieli:)

Gość do pijaczki
a z ciebie sie wiesniaczko nie smieją, że piszesz "póki" przez u zwykłe??? ahahhhahaahah :D

Gość do pijaczki
a po wyzwiska siegnelas pierwsza ty takze 🖐️ widac jaka elokwentna maja mamusie i z kogo beda biedne dzieci brac przyklad. caly dzien rodzinnie przed komputerem. nawet jak goscie przyjda to je przed monitorem sadza.. w glowie sie nie miesci i jeszcze ma manie na pkt sprzatania, pierdoli o odpowiedzialnosci sa psem sama szczuje :o

Gość Dobry temat na...
Stronę www ze zdjęciami właścicieli psów złapanych na gorącym uczynku ich pupila. Nie sprząta zrob fotke i niech ma siare :) fleje pierdolone. Musze pomyśleć... Kiedys sie znajdzie chwile a komórkę z aparatem to prawie kazdy nosi sukces murowany przy takim nastawieniu paniuś hehe. Ze im nie przeszkadza to innym nie wolno? To zrobimy zaraz odwrotną propagande i choc wiele to nie da to moze choc kilku paskudnikom sie zrobi glupio.

Tak mnie podniecila rozmowa z Toba że zaczęłam robić błędy... Poczytaj swoje wpisy i wtedy sie licytuj"królewno":) Temat rozmowy trochę inny niz moja ortografia :) Ale widze tak sie wzburzyłas ze zapomnialaś:) Więc przypominam, sprzataj po swoim kundlu tak jak jest w przepisach prawa:)

Gość do pijaczki
mialas isc gownozbieraczu juz dawno temu.. oj cos czuje ze ta cala rodzinka i kolezaneczki to sobie po prostu wymyslilas. kto by chcial sie zadawac z taka wariatka? nawet pies kiedys ci dupe ogryzie. zobaczysz :D

Gość do pijaczki
a kundla to masz ty stara dewoto. zal ci dupe widze sciska, ze ja jeszcze zem piekna, mloda i chyba lepiej wykształcona bo takich ortów nie robie i mam pieknego, rasowego pieska jadajacego wylacznie wysokiej jakości jedzenie i robi piekne, zdrowe kupki, że aż zal zbierać taki nawozik dla trawki fantastyczny :)

Wariatka? Nie rozsmieszaj mnie dziecino:) To ze chce sie dbac o czystosc swojej okolicy i dba sie o psa i o to aby wedle prawa jego kupa nie zostawała na chodniku czy trawniku, nie czyni ze mnie wariata... Z ciebie natomiast nie sprzatanie po psie czyni brudasa i fleje. Własnie wychodze a do kompa podchodze raz na jakis czas... Rodzinnie spedzam czas jak chce, jak mam ochote poczytac głupoty to czytam.. A na temat moich dzieci to sie nie wypowiadaj, bo to juz przesada, jak ja zaczne zaraz jechac po Twojej rodzinie to z pewnoscia nie bedzie Ci do smiechu... Do szczucia psem sie nie posune ale na kopa w dupe sie zecyduje jak jeszcze raz otworzysz to szabo którym nazywasz usta!!!

Gość do pijaczki
juz nie wyzwiska a grozby sie zaczely hahahaahah no padne zaraz :D te slabe teksty rodem z gimgowna to pewnie córusia podrzuca, albo jeszcze lepiej - mąż uhahahah :D taka zenade z siebie zrobic na publicznym forum hahaha. juz 2h temu miala isc i pewnie bedzie pisac kolejne dwie. na takiej oto imprezie jest hahahaahahahahahaahah HAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAH HA HA HA!!!!!!!!! już ci powiedziałam wypad stąd stara protezo z głupim osranym kundlem i osranymi dziecmi :)🖐️

Moze i wykształcona jestes ale wychowana na pewno nie!!! Koncze juz tą dyspute bo temat mocno zboczył z toru, a nie chce mi sie kłócić z jakąś smarkula i to na kafe... Twój jezyk pozostawia wiele do zyczenia, ale tak jak mowiłam kwestia wychowania !!!

Groxby?:) heheh Tylko sie zaraz nie popłacz, widzę moje odpowiedzi to woda na młyn dla takiego tłuka jak Ty.. :) Wychodze a Ty pierdz dalej w stołek przed kompem..🖐️

Gość stylowwwwww
🖐️

Gość do pijaczki
ja nigdzie nie twierdze, ze jestem wychowana i sie tym nie szczyce w przeciwienstwie do ciebie. po czym sama rzucasz obelgami i jeszcze mi grozi psem i kopem w dupe. czy ty nie widzisz jak nisko upadłaś? no chyba mamusia cie tak nauczyla.. najwidoczniej, bo sama sie upierasz, ze takie rzeczy sie z domu wynosi :o

Mamusia mnie nauczyła kultury, ale wczesniej napisalam ze zeby z Toba rozmawiac musze sie znizyc do Twojego poziomu, a i tak uwazam ze moj znacznie przewyzsza to co Ty reprezentujesz... 🖐️ taxa czeka :)

Gość do pijaczki
przestan juz swirowac z owa impreza bo przeciez widze, ze siedzisz tu non stop i tylko strone odswiezasz i patrzysz czy ktos cos napisał hahahahaahah zalosna istoto

Gość do pijaczki
dobra idę powąchać kupciusię mojego pieseczka :) jego kupki pachą fiołkami i różami i dlatego je zbieram i śpię sobie z nimi ❤️❤️

Gość do pijaczki
jestem podszywem podszwu podszywa :classic_cool: yem qpe!

Gość do pijaczki
bziummmmmmmm jadę poszukać kupek ! mojego szwagra siostry męża kuzynki syn ma psa co robi kupcie o smaku pomidorków suszonych na słońcu :) 🖐️ yem kijupe

Gość do pijaczki
o kurwa ile podszywów nie jem kupy idioci !! kupa jest niesmaczna :O