Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani małego pieseczka

nie rozumiem ludzi, którym przeszkadzają psie kupy na trawnikach i zadaja sprzat

Polecane posty

Gość ay all night to pewnie stara
i brzydka baba i zazdrosci mlodym madrym dziewczynom powodzenia, bo sama jest brzydka i glupia i placze sie we wlosach z swoich nog

Gość do pijaczki
hahahaha no wlasnie juz ci zepsulam szamboryju, co widac po bulwersacji =i frustracji jaka bije od ciebie :D a to gdzie sobie spedzam sobote to juz nie twoja sprawa. no wstyd. ponad 30 lat, wziela sie za wychowanie dzieci a sama jak dziecko doslownie. mnie "malolacie" jeszcze wypada, ale tobie? starej kwoce? :D

Gość do pijaczki
ty zes taka douczona i doinformowana, ze az mnie skreca. skonczylas chociaz zawodowke szamboryjcu? :D

Zobacz sama kotku ile agresji płynie z twoich wpisów, a ile chilloutu z moich? :) Kto tu sie bulwersuje? Złosc pieknosci szkodzi ale to ciebie nie dotyczy przeciez, wiec złosc sie ile wlezie:)

Ty podobno wykształcona? I co to daje? Wiejesz wiocha i ziomem spod budki z piwem, twoj rynsztokowy jezyk ni jak sie ma do twojego "wykształcenia" wiec o czym tu do mnie na otwartm nawijasz kromalu?

Gość do pijaczki
ode mnie bije agresja? ja sie smieje z ciebie do rozpuchu, ze faceta obudzilam. glupia stara kwoka. ja nawet psa nie mam! hahahaa a ty łykasz wszystko jak pelikan o tym nawozie i innych pierdoletach i sie prujesz jak stare przesicieradlo no komedia hahaahahahahaha

Gratuluje:) Facet przyszedł i poszedł spac bo o czym tu gadac z takim pudłem:) Masz sie czym chwalic.. jedyne co łykam to witaminy dziecko. Wyraziłam swoje zdanie na temat watku o psim gownie.. A teraz wyrazam swoje na temat dysputy z Tobą-GÓWNO:) hahah i poczułam sie ja Ty... Chyba obudze faceta takie to zajebiste:) hahha Boze patrzysz i nie grzmisz:)

Gość do pijaczki
nie. ty nie wyrazilas swojego zdania ty kazdy moj post komentowałaś i prulas sie jak przescieradlo na temat mojej "lrolewny" i rzekomo czystszego gowienka mojego psa i o nawozach hahahah łykałaś wszystko jak pelikan, a ja mialam brechte i taka jest prawda :):):) a co do faceta to prosze cie.. nie chce mi sie komentowac, ale zgoda. owszem wrocil z pracy zmeczony i poszedl zaraz spac. to cie tak dziwi? twoj za to caly dzien siedzial w domu i cie osral, ze caly dzien prawie na kafeterii spedzilas hahahaha za to jutro ma wolne i bedzie wlepiał w moje piekne mlode cialko te swoje sliczne oczęta o czym taka starucha z rozstepami po ciazy moze sobie wylacznie pomarzyc ha ha ha. a twoj znow cie osra, albo do kochanki pojedzie i spedzisz dewoto caly dzien na kafeteria.pl wyladowywujac swoje zale przez nieszczesliwe i sfrustrowane zycie. prawda boli co? aha i przestan juz odswieżac co chwila bo to moj ostatni post kierowany do ciebie. juz mi sie znudzilo i stad spadam, a tobie zycze owocnego łapania sie na róznego rodzaju prowokacje przez cala noc. dobranoc ps: ah no i nie zapomnij córeczke ucalowac przed snem i sie powysmiewac z jej wieku i nazwac ja szamboryjem. paaaaaaaaaa :*

Jutro również mamy wolne:) bo na to pozwala nam nasz interes:) Jak on bedzie patrzył na Twoje ciałko to broń Boże sie nie odzywaj bo wszystko zepsujesz:) Rozstepów nie mam ale zycze Ci jesli juz sie zdecydujesz na dziecko( oby to było za dobrych 10 lat) Twoja królewna wisi mi i powiewa tak jak i Ty z resztą:) Nie przypinaj mi tu ze ja Ci na kazdy Twoj post riposte dawałam, a nawet jesli to jak moglabym nie? Przeciez pisałas same duperele:) Zamiast na kafe to ebooka sciagnij i poczytaj prawo w pigułce, bo w pełnym wymiarze nie dasz rady mniemam:) Dre sie uwazasz? Jak przescieradło stare? Nie wiem jakie to stare bo nie mam i nie miałam w domu, stac nas było na kupno nowej bielizny poscielowej:) Stare to i podarte mozesz miec Ty skoro psina spi osrana w łózku... Nie mierz wszystkich swoja miara:)

Gość 3252523
Mi najbardziej śmiach się chce z tych wszystkich trawników. W okolicy sklepu gdzie czasem kupuję jest blok, przed nim pas "trawy" na ok. 1,5 metra szerokości. Składa sie w 30 % z trawy, reszta- mlecze, chwasty, itp. Koszony dwa razy w roku, nawozony pewnie nigdy, podlewany jak spadnie deszcz... A najlepsza jest tabliczka na środku "Zakaz wyprowadzania psów" i "Szanuj zieleń"... U mnie na ogrodzie też mam trawnik, mój pies biega na nim, załatwia sie tez, potem to co jakiś czas sprzątam, reszta spływa z deszczem i wygląda jak zielony dywan...

Do pijaczki tak na przyszłość, nie używaj slow których znaczenia nie znasz bo wychodzisz na pajaca:) Miłego spania/srania bo pewnie psiur sie z resztką kupki na długiej siersci wbił:)

Gość do lay all night
Przeczytałam 2 ostatnie strony i po prostu stwierdzam, że jesteś głupia. A podobno jesteś starsza i dojrzała kobieta - matka, a zachowujesz się gorzej niż te wszystkie małolaty razem wzięte, które tak nieudolnie próbujesz obrazić. :classic_cool:🖐️

Gość do lay all night
Tak broniłaś się - yhyyym, co było widać po Twoim ostatnim długim poście. A wychwalanie się swoim "bogactwem" i tym, że zawsze miałaś nowe prześcieradła w domu. PO PROSTU ŻENADA I DZIECINADA. Nie znasz takiego porzekadła jak darcie się jak stare prześcieradło? ŻAL.PL Mówiąc o małolatach i wyśmiewając się, że są jeszcze na utrzymaniu rodziców chyba miałaś na myśli własne dzieci również. Nie wysilaj się na więcej głupkowatych wypowiedzi do mnie, bo już z Tobą nie mam zamiaru prowadzić jałowej wymiany zdań. :o🖐️

Gość a no sie wpierdoliła
głupia szmata i wszyscy z niej zlewe maja, a ta dalej pisze :D

:) Co to ma do rzeczy? Odpisała w sposób jaki te puste panny potrafia zrozumieć.. Powtarzalam wielokrotnie ze temat jest o czym innym!!! Kładx się spac i o moich dzieciach nie wspominaj w swoich wypocinach. Przeczytaj watek od początku, jak sie zgadzasz z tym zeby psy srały pod nogi a wlascicele to olewali to sie wypowiedz i tyle... Nie podbijaj tu po przeczytaniu 2 stron i czegos tam wyrwanego z kontekstu!! Bazienka- dzieki:)

Jakim bogactwem? Po czym wnosisz? Idzcie spac bo zal.pl cokolwiek to jest to czytanie durnych obrazliwych komentarzy nie na temat... Masz cos do powiedzenia jeden z drugim na temat sprzatania po psach? Jak nie to po co sie udzielaci... Gówniara podbiła do mnie sądząc ze ma racje i dostała riposte i tyle.

no chyba was posralo ze teraz bedziemy 14 stron czytac na wsze zyczenie. wlasnie, ze sie bede wypowiadac po przeczytaniu kilku postow, a co zabronisz mi ?

a udzielam sie bo mi sie tak podoba i bede sobie pisac o czym mi sie zywnie podoba i w dupie to mam gleboko, ze ty sobie tutaj żądasz pisania na temat.

Daj spokoj Bazienka:) Nie da sie wyrazic opinii na zaden temat bo zaraz chmara wyrostków pojedzie Cie jak to psie gówno:) Nie ma to jak nie miec skierowac tok rozmowy na inny temat, ktory w dodatku dotyczy Ciebie i Twojej rodziny, o której ta banda pseudo forumowiczów nie ma pojęcia!!!

Gość trawnikowa
przyszłam tu zrobic wam kupę tak na dobranoc do poduszki

Bazienka zeby argumenty się skończyły to najpierw trzeba by je mieć, a tu jak widac :/ Nie ma to jak zbluzgac kogos przed snem:) Gówniarzeria:)

jakie przed snem? ty tu jeszcze bedziesz do rana pytlowac ozorem. nolifie bez zycia. :classic_cool:🖐️

A co ty wiesz o moim zyciu ze tak jadaczka nadajesz? Jako ze Polska to wolny kraj i ja moge robic w moim domu co mi sie podoba, to moze tu bede a moze pojde spać.. Masz cos do powiedzenia na temat psich kup na ulicy? Jak nie to po kiego wała sie tu pchasz?

bo mam taka ochote i bede pisac o czym mi sie podoba :D a o twoim zyciu juz mozna calkiem sporo wywnioskowac. soboty i noce z soboty na niedziele spedzasz przed komputerem ! hhehe nołlife bez zycia i przyjaciol z wymyslona rodzina na potrzebe forum :classic_cool:🖐️